Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Elano tempolu bir adam değil böyle bir oyuncaya gerek yok orta sahada.

Pasa dayalı oyunda Elano hücum organizasyonlarında takıma üretkenlik ve akışkanlık kazandırır. Çok zeki bir oyuncu zaten. Taktik zekasıda keza öyle. Şu an sadece defansif olarak yararlanıyoruz ondan. Sıradan oyuncularla bunu sağlamak çok zor. Bugün dünyada birçok takım bunun sıkıntısını çekiyor. Dediğim gibi defansif gücünü azaltacak (bu nokta önemli) iki yönlü bir orta saha transferi ile Elano özgürlüğüne kavuşacak ve takımda bütün raylar yerine oturmuş olacak. Elano da defansif yönünü hücum bölgesinde kullanarak takım savunmasına katkıda bulunacak. Orta ikilinin Baros ile uyumu da çok önemli bu noktada.

Pasa dayalı oyunda Elano hücum organizasyonlarında takıma üretkenlik ve akışkanlık kazandırır. Çok zeki bir oyuncu zaten. Taktik zekasıda keza öyle. Şu an sadece defansif olarak yararlanıyoruz ondan. Sıradan oyuncularla bunu sağlamak çok zor. Bugün dünyada birçok takım bunun sıkıntısını çekiyor. Dediğim gibi defansif gücünü azaltacak (bu nokta önemli) iki yönlü bir orta saha transferi ile Elano özgürlüğüne kavuşacak ve takımda bütün raylar yerine oturmuş olacak. Elano da defansif yönünü hücum bölgesinde kullanarak takım savunmasına katkıda bulunacak. Orta ikilinin Baros ile uyumu da çok önemli bu noktada.

Elano'nun temposuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor bunlar.

Gerçek sana göre farklıdır, bana göre farklıdır. Herkes baktığı gibi görür be canım.

Tempolu adam nedir lan biri bana bunu açıklasın.Ben Gerrard'ı da maç içinde çok aktif göremiyorum,o da mı temposuz ? Nasıl bir laf ağzını kırayım,algılayamadım gitti.

Tempoyu da mı bilmiyorsun evlat?

Reis,kafamda tam kuramadım.Tempodan kasıt nedir ? Messi gibi sürekli hareketli olmak mıdır ? Demek istenilen Elano'nun sorumluluk almaması mı ? Bu mu yani ? Tempo dediğiniz zaman ben takımda tempolu oyuncu görmüyorum ki Elano'da tempo arayayım.

saygılar. :ask:

Reis,kafamda tam kuramadım.Tempodan kasıt nedir ? Messi gibi sürekli hareketli olmak mıdır ? Demek istenilen Elano'nun sorumluluk almaması mı ? Bu mu yani ? Tempo dediğiniz zaman ben takımda tempolu oyuncu görmüyorum ki Elano'da tempo arayayım.

saygılar. :ask:

Emre

alex

bir fark yok mu sence?

90113321990807-480.jpg

Ford Tempo mu yahud?

Dergi de olabilir.

eyk-tempo-dergisi-satanistlere-kadin-lider-mb_262722_r1.jpg

Ben de tam anlamadim su tempo isini, mac icinde istikrardan, sureklilikten mi bahsediyorsunuz yoksa "Elano'da bu yok" demek icin rastgele bir kelime mi sectiniz? Sey gibi ornegin, Mustafa Sarp'ta yulaf yok. Boyle mi?

E Messi'nin temposundan bahsediyoruz o zaman,en başta bahsettiğim.İleri doğru katedecek,Elano'yu Topal'ın yanında oynatıyoruz,o nasıl olacak?Adam orta sahayı kapatıyor,pas dağıtıyor,verilen görev bu,yerine de getiriyor bence.Senin aradığın adam Arda,at Elano'nun önüne.E Arda formsuz,temposuz,o zaman Elano sırıtıyor.

tempo esprilerine benden de bir katkı gelsin

grup-hepsi-tempo-single-album-kapagi.jpg

Tempo göreceli birşeydir,yorumdan yoruma değişir.

Örnek : Xavi

2 pas da bir onun ismini duyabilirsiniz,aynen eski Gerrard gibi,sürekli maç içinde olabilmektir.

Örnek : Elano

Hakkını yemeyelim ileri geri gidip geliyor ama topsuz gidip geliyor :D buna da Tempo denir.

Yorumdan yoruma değişir ama bana göre tempo sürekli maç içinde olabilmektir.

Geri
Üst Alt