Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Yav ben bu TRT'yi nasıl açabilirim? Bütün Bundesliga'yı veriyor ama ben açamıyorum.Nasıl olacak bir yardım edecek birisi var mı??

Lens'li Nenad Kovacevic'in sozlesmesi bitiyor. 30 yasında, 2 yıllık anlasma yaparsın, net yıllık 1m euro aldıgını sanmıyorum Lens'tan.

Sarp,Ayhan,Topal,barıs dortlusunden kesinlikle iyi bir adam. Seyrettigim bir oyuncuydu.

Biraz yıldız değil takım erleri almalıyız bu sene.

Örnek

_Mirel Radoi(Al Hilal);sabahta yazmıştım.

_Gojko Kacar(Hertha Berlin)

_Ömer Toprak(Freiburg)

_Stefan Ruffier(Monaco)

_Kim Kallström(Lyon):bu da bu seneki yıldız olsun.

-----------------S.Ruffier(uFUK cEYLAN)----------------------

-(Sabri)-----Neill-----------------Radoi------Hakan Balta-----

--------------------Gojko Kacar-------------------------------

-----------Kim Kallström------------Elano----------------------

--Keita---------------------------------------Arda Turan-------

--------------------Milan Baros---------------------------------

Ah ulan yabancı sınırlaması sen ne zalimsin.Bu yüzden kaleye Ruffier alınmaz,Elano gönderirilir,yerine Hamit Altıntop gelmez ama ikna etmeye çalışılırsa olabilitesi var bence bu kadronun.

GİTMESİ GEREKENLER İSE;

Mehmet Topal:İyi oyuncu ama sürekli avrupa da oynamak istediğini söylüyor.5 Milyon Avro üzeri bir miktar veren olursa satılmalı.

Ayhan Akman:Takas

Barış Özbek:Takas(yerseler)

Servet Çetin:5.5 Milyon Euro ve üzeri

Jo:Gerek yok

YEDEK KADRO

---------------------------Kenan Hasagiç(TC olursa)-------------------------------

--Uğur-----------Emre Güngör--------------Ali Turan-------------Caner Erkin-------

---------------------------Musa Çağıran------------------------------------------

------------Emre Çolak(Yekta)---------------Murat Ceylan-------------------------

--Giovani--------------------------------------------------------Arda-------------

------------------------Mustafa Pektemek-----------------------------------------

1)Murat ceylan

Hasagiç

Kallström

Yekta Kurtuluş

sene sonu serbest Kallström'ün biraz senelik ücret maliyeti olur.Ama tam 4-3-3 lük.Hasagiç Ufuk'tan potansiyelsiz,Aykut'tan daha iyidir.Türk olursa alınmalı.Yekta Kurtuluş kesin alınmalı,çakma İniesta adam.

2)Mustafa Pektemek:Sercan kadar yırtıcı olmasada en az onun kadar kaliteli bir oyuncu üstelik o kadar pahalı değil.Bence sene sonu alınacak zaten.Baros'a alternatif türk olmalı.

3)Giovani kesin kalmalı.Jo kesin gitmeli.

4)

Gojko Kacar:Sene sonu Bundesliga ya büyük ölçüde veda edecek Hertha Berlin'in en iyi oyuncusu.Eğer o mevkiye çift ciğerli bir zenci ikna edemezsek alınması fayda sağlar

Not:Pas yüzdesi çok iyidir.

5)Mirel RADOİ:Belki yıldız değil,ama defansı iyi bilen topu Servet'ten daha iyi oyuna sokan,(Neill kadar olmasada) bir oyuncu fiziği güçlü.Servet satılınca alınmalı.

NOT:BU KADRO CL için çok yeterli bir kadro değil ama UEFA EUROPA LEAGUE için en az Çeyrek final ve sonrasını vaadediyor.Lig şampiyonluğu ise

Hüseyin Göçek

Yunus Yıldırım

dan çok çekmezsek garanti gibi.

Tosic'e TOSSic diyor Manulular

Eğer amacımız lig şampiyonluğu ise ne kadar takımımıza yakışmayacak, her türlü pisliği yapabilecek kalitesiz yerli oyuncu varsa almalıyız.Yabancı kontenjanı için de ucuza Brezilya'dan 3. sınıf oyuncuları almalıyız. Ama bunu yaparken oyuncunun karaktersiz olması da önemli. Bu şekilde transferi ucuza kapatmış olacağız. Zaten takımdaki karakteri yüksek, mücadele eden oyuncuları da satacağımız için çok paramız olacaktır. Bu paralarla deplasman biletlerini alıp taraftara dağıtalım. Hakemleri satın alalım. Büyücüye stadımızı okutturalım. fener ve bjk maçlarında takıma 1,5 milyon euro prim verelim. Yönetimde bu tür işleri yapabilen ağzı bozuk, karaktersiz kişilere de ihtiyacımız var. Bunun için birkaç fenerli yönetici ikna edilebilir. Çünkü bu konuda sıkıntı çekeceğiz. Camiamızda bu tür fazla insan çıkmaz. Federasyon başkanını da bağladık mı tamamdır. Her maçtan sonra da hakemlere yüklenmek lazım tabi ki. Bütün bunlardan sonra aleyhimize olabilecek nadir hakem kararlarını da Galatasaray TV'den yayınlayıp ağlamalıyız.

Messi'yi öneriyorum çocuklar.Müthişt adam.İspanya'da,Barcelona diye bir takımda oynuyor.Takip ediyorum,adam yardırıyor.Araştırın sizde çocuklar,Arjantinli Lionel Messi ismi.;)

Henry bu sene Barcelona dan ayrılacak gibi. Biz de Kewell gidici duruyor.

Baros un olduğu maç sol forvet olarak oynar, Baros cezalı-sakat olur ortaya çekersin.

Mükemmel olur alabilsek

Hic mi acimadin Yaser? :o

Henry bu sene Barcelona dan ayrılacak gibi. Biz de Kewell gidici duruyor.

Baros un olduğu maç sol forvet olarak oynar, Baros cezalı-sakat olur ortaya çekersin.

Mükemmel olur alabilsek

Kapanın elinde kalabilecek cinsten.Biraz evvel Çerez ile yapılan maçı izledim.Bitmiş artık.Ancak rakip takımdaki Fabian Orellana ve Calvo adlı oyuncuları çok beğendim.hele Orellana sağ kanadı komple kullanabilecek bir oyuncu.

Kapanın elinde kalabilecek cinsten.Biraz evvel Çerez ile yapılan maçı izledim.Bitmiş artık.Ancak rakip takımdaki Fabian Orellana ve Calvo adlı oyuncuları çok beğendim.hele Orellana sağ kanadı komple kullanabilecek bir oyuncu.

Hocam bu sezon Nistelrooy´un Real´de ilk devre süre aldığı birkaç maçı izledim onunda bittiğini sanmıştım ama Hamburg macerası ortada Bu futbolcular bu yaştan sonra Real , Barca gibi takımlarda iş yapmazlar ama Galatasaray , Hamburg gibi takımlarda fark yaratırlar .

tsl nin tozunu atar. Henry senin dediğin boyutta bitik bir adam değil, temposu olmasa bile aklı ve tekniği yeter

tsl nin tozunu atar. Henry senin dediğin boyutta bitik bir adam değil, temposu olmasa bile aklı ve tekniği yeter

Hocam bu sezon Nistelrooy´un Real´de ilk devre süre aldığı birkaç maçı izledim onunda bittiğini sanmıştım ama Hamburg macerası ortada Bu futbolcular bu yaştan sonra Real , Barca gibi takımlarda iş yapmazlar ama Galatasaray , Hamburg gibi takımlarda fark yaratırlar .

Haklı olabilirsiniz.Bir an Nistelrooy aklımdan çıkmış.ama ne bilim yine de pek faydası olmaz gibme geliyor.Faydası forma satışları; itibar; sponsorluk vs. açısından olabilir.

Kewell mi Henry mi derseniz Kewell derim.

Yanlışlıkla Guti'yi filan alsak ne olur acaba :D

Türkiye her açıdan Guti'yi kaldıramaz herhalde :o

Geri
Üst Alt