Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Stutgarttan lazioya gecen sol ayaklı oyuncuyla adı hitsizbergermiydi neydi kim kalsström cok iyi olur bide arkalarına hayvansı bi zenci 10 numara olur.

Değil.

Aynı takımdan Walter Gargano'yu öneriyorum ben.

Gargano ön libero için uygun ama vermezler bence bize.Onlar da lige çıktıklarından bu yana level atlayarak ilerliyorlar.Geçen sene iyi transferler yaptılar.Eski yıllarına dönmek istiyorlar ama bu çok basit değil.Transfer teklifi yaparsak da en az 7-8 milyon euro isterler.Dinamik bir ön libero kendisi,statik ön liberolar bizim ülkede iş yapmaz.

Gargano ön libero için uygun ama vermezler bence bize.Onlar da lige çıktıklarından bu yana level atlayarak ilerliyorlar.Geçen sene iyi transferler yaptılar.Eski yıllarına dönmek istiyorlar ama bu çok basit değil.Transfer teklifi yaparsak da en az 7-8 milyon euro isterler.Dinamik bir ön libero kendisi,statik ön liberolar bizim ülkede iş yapmaz.

Gargano'ya ihtiyacı yok bu takımın.

Gargano'ya ihtiyacı yok bu takımın.

Anında cevap vereceğini biliyordum.

Top kullanmasını bilen oyunculara neden karşı çıktığını hiç anlamış değilim.Alou Diarra,Topal gibi top kullanmakta yeteneksiz oyunculardan ziyade Gargano'yu tercih ederim.Sence ihtiyacı yok olabilir ama bu tercih meselesi.

Hernanes'i alalım.Roma'da oynayan David Pizarro'da iyi adam.

Forumda çoğunluk C.Ledesma'yı kadroda görmek ister.Ledesma'yı ikna etmek çok da zor olmaz bence bu kadar transferi gördükten sonra.Ledesma ile ciddi bir şekilde ilgilenirsek almamamız için bir sebep göremiyorum ben.Lazio 7 milyon euro'dan kapıyı açacaktır.Bizim için de 6 milyon euro bu adama verip transfer etmek büyük başarı olur.Biz de kapıyı 5'ten açıp 6 ya da 6,5 gibi bir rakama bağlarsak güzel olur.Daha fazlasını da kimse vermez zaten, bir sonraki sene bonservis ödemeden alma gibi bir durum varken.Bir sonraki sene ellerinden bedava uçup gidecek,çünkü Lazio'da kalmak istemediğini okumuştum daha önce.Böyle transferleri yapmak daha kolay bildiğimiz gibi.

Inter'in Ledesma için 8.5 milyon euro önerdiği fakat Lazio'nun bunu kabul etmediği söyleniyordu. Zaten daha sonra Simplico'yu transfer ettiler.

Inter'in Ledesma için 8.5 milyon euro önerdiği fakat Lazio'nun bunu kabul etmediği söyleniyordu. Zaten daha sonra Simplico'yu transfer ettiler.

Doğru geçen sene başında ve devre arasında ilgilendiler bu oyuncu ile ve dediğin rakamı kabul etmediler.Ama bu sezon da yaklaşık böyle bir rakamı kabul etmemeleri durumunda 1 sonraki sezon sözleşmesi biteceği için bedavaya kaçıracaklar ellerinden ki bu sene kadro dışı bırakıldı, kendisi de bu olaylardan sonra ayrılmak istediğini söyledi.Yani ciddi bir teklifle gidilirse yardımcı olacaktır Lazio yönetimi.İsterlerse ellerinde tutsunlar sonraki sene istediği kulübe bedavaya gidicek,bunu baskı unsuru olarak kullanabilirsin transferde.

Sen futbolu ne kdar iyi biliyorsun.Kim ne derse desin gerek yok diyorsun.Garip bir kişiliksin

Adam futbol dehası.Adamın boyundan futbolculuğunu çözüyor.Mehmet Topal'ın kaç tane kafayla golü var acaba o uzun boyuna rağmen ? Arda'nın attığı kafa gollerini sayalım istersen.

Adam futbol dehası.Adamın boyundan futbolculuğunu çözüyor.Mehmet Topal'ın kaç tane kafayla golü var acaba o uzun boyuna rağmen ? Arda'nın attığı kafa gollerini sayalım istersen.

Onu bırak ben daha Topal'ın ortasahada kafayla top indirdiğini görmedim,bu Serhat kardeşimiz 1.65 adamın işi olmaz bizde diyor.Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.Görende yıllardır 1.90lık ön liberolarla oynadığımızı sanar.

Onu bırak ben daha Topal'ın ortasahada kafayla top indirdiğini görmedim,bu Serhat kardeşimiz 1.65 adamın işi olmaz bizde diyor.Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.Görende yıllardır 1.90lık ön liberolarla oynadığımızı sanar.

Yıllarca Suat ile oynadık.Sanırım hatırlamıyor arkadaş :)

Michael Ballack olayı ciddi ciddi düşünülmeli bence,sözlşmeside bitiyormuş yıllık ücretini fazla tutup alınabilir.

Geri
Üst Alt