Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Veli Kavlak Galatasaray'da ! 5 yıllık sözleşme imzalamışız hayırlı olsun ..

Bence eğer forvet için transfer istiyorsak;bu oyuncu Kevin Monnet Paquet olmalı.İzlediğim için söylüyorum,ileri üçlünün her tarafında oynayacak kapasitede.Maliyetli de olmayacaktır.En nihayetinde Lens'ten geleceği kulüp Galatasaray.Bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir.

Kume dusen H.Berlin'den 86 dogumlu Kolombiyalı Milli forvet A.Ramos 2-2.5m euroya alınabilir. Takımın en golcu oyuncusu atletik, 1.85m iş gorur.

Yine kaleci V.Drobny'nin sozlesmesi bitti. Wederson sol beke alınırsa, yabancı kaleci alabiliriz. Drobny, 2.Mondi olabilir.

Kume dusen Bochum'un stoperi A.Yahia saglam adamdır. 1 yıllık sozlesmesi kaldı 2-2.5m euroya rahat alınır.

İlla yabancı sol bek isteniyorsa Nurnberg'in Arjantinli sol beki Pinola'nın sozlesmesi bitti. B.Munchen'in Celtic'e kiraladıgı Hollandalı sol bek Edson Braafheid 2m euro civarına alınabilir. Yine Breno alınabilecek bir stoper.

Ama bunlar alınmaz. Cunku havalı isimler degil, marka degil, kalite/fayda onemli degil, marka olacak ki taraftar camia basın kansın sussun. Yahia olmaz Cezayirli cunku ''Almanya'nın orta-alt sınıf takımlarında oynamıs'' derler. E.Braafheid'i sene basında alsak millet topa tutardı, Bayern alıyor ama.

Eee bizim ülkede yönetimler menajerlerin ellerinde oyuncak olmuş durumdalar.Futboldan anlayan yönetici bulmak zor. Adam hem anlamadığı gibi hem de teknik direktörün işine karışır. Forma sattıracak,tribüne taraftar çekecek oyuncu lazım bizim ülkeye,tribüne taraftar çekecek takıma ihtiyacı yok bu taraftarın!!

Kume dusen H.Berlin'den 86 dogumlu Kolombiyalı Milli forvet A.Ramos 2-2.5m euroya alınabilir. Takımın en golcu oyuncusu atletik, 1.85m iş gorur.

Yine kaleci V.Drobny'nin sozlesmesi bitti. Wederson sol beke alınırsa, yabancı kaleci alabiliriz. Drobny, 2.Mondi olabilir.

Kume dusen Bochum'un stoperi A.Yahia saglam adamdır. 1 yıllık sozlesmesi kaldı 2-2.5m euroya rahat alınır.

İlla yabancı sol bek isteniyorsa Nurnberg'in Arjantinli sol beki Pinola'nın sozlesmesi bitti. B.Munchen'in Celtic'e kiraladıgı Hollandalı sol bek Edson Braafheid 2m euro civarına alınabilir. Yine Breno alınabilecek bir stoper.

Ama bunlar alınmaz. Cunku havalı isimler degil, marka degil, kalite/fayda onemli degil, marka olacak ki taraftar camia basın kansın sussun. Yahia olmaz Cezayirli cunku ''Almanya'nın orta-alt sınıf takımlarında oynamıs'' derler. E.Braafheid'i sene basında alsak millet topa tutardı, Bayern alıyor ama.

Drobny'nin sözleşmesi de bitiyorsa güzel bir öneri. Hertha'nın futbolcuları kapış kapış gidecek gibi duruyor.

M.topal gidiyor, Yasin Pehlivanı tutup getirmek lazım.

deco ne durumda olasi bir elano satisinda deco alinabilir mi acaba

Emerse Fae

Fransanın Nice takımında oynuyor.

Orta saha ve ön libero mevkiinde oynuyor.

26 yaşında 1.74 boyunda.

Bu sezon tvden izlediğim Nice maçlarında gayet başarılıydı.

Güçlü, çok koşan biraz tatlı sert oynayan bir futbolcu.

bu sezon 28 maçta 4 gol 5 asisti var.

Cicero-Kacar

Cabaye-Balmont

Hitsizberger-Cigarini

--------------------------------

Mehmet Ekici-Taner yalcın

Ömer Toprak-Tunay Torun

-------------------------------

Murat Ceylan--Sezer öztürk

Yigit Gökoglan--Ahmet arı

Sahin aygüneş-Mustafa Pektemek

--------------------------------

Belhadj-Serkan Şahin-Kerirrison

Deco

Guti

Emana

Kallström

Hamit

Gökhan İnler

Gökhan Emreciksin(Yedek)

Volkan Şen

Van bommel

Sinan Bolat

Pantelic(Yedek)

Necati(Yedek)

Bunların içinden 5 tanesini seç beyen al :D

Gonzalo Castro Mallorca'nın Uruguaylı futbolcusu.25 yaşında ve iki ayağını da kullanabiliyor.İki kanatda da görev yapabiliyor ve savunmaya da yardım eden bir yapısı var.Sözleşmesi bitiyor.Gio'nun alınmaması,Arda'nın takımdan ayrılması sonrasında alternatif olarak düşünebilir.

Fabian Orellana...Xerez'de kiralık olan Udinese'nin Şili'li oyuncusu.Hücumda ileri üçlüde görev alıyor.Oynadığımız sistemin tam adamı.24 yaşında.Maliyeti yok denecek kadar az olacaktır.Hoş Udinese'de oynuyor ancak forma şansı bulması çok az orada.7 maçını izledim.Belki bir iki maçlık iyi oynadığı maça denk gelmişimdir dedim ama oynadığı her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor.Acaip kıvrak bir isim.Yedekliği de sorun edeceğini zannetmiyorum; zaten bu performansla kendini yedek bıraktıracağını hiç zannetmiyorum.

Fabian Orellana...Xerez'de kiralık olan Udinese'nin Şili'li oyuncusu.Hücumda ileri üçlüde görev alıyor.Oynadığımız sistemin tam adamı.24 yaşında.Maliyeti yok denecek kadar az olacaktır.Hoş Udinese'de oynuyor ancak forma şansı bulması çok az orada.7 maçını izledim.Belki bir iki maçlık iyi oynadığı maça denk gelmişimdir dedim ama oynadığı her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor.Acaip kıvrak bir isim.Yedekliği de sorun edeceğini zannetmiyorum; zaten bu performansla kendini yedek bıraktıracağını hiç zannetmiyorum.

bu admın 1-2 maçına bende denk geldim, gayet iyiydi ama sezon genelinde nasıldı hiçbir fikrim yok.

----------Baros---------

Orellana---------Giovanni

--S.Parker-------Hamit--

----------Tiote---------

Şeklinde bir ileri üçlüsünün olmasını çok isterdim.Ancak orta sahamızın çok çok sağlam olması lazım gelir bu sefer.

sağbek ve stoper:Zaccardo,Burdisso

Solbek ve açık:Emanuelson,Reto Ziegler

Orta üçlü:Aurelio,Hizlsperger,Siem De Jong

-----------------Yerli Kaleci-----------------

Sabri--------Neill------------Ali-------Ziegler

---Siem de Jong----Aurelio-----Hizlsperger---

--------Keita--------------------Arda-------

--------------------Baros-------------------

Zaccardo yabancı kontenjanına takıldı.

Bi de Arda giderse yerli Henry sola:D

ALMANYA

_ARNE FRİEDRİCH(Hertha) :Kaliteli bir oyuncu bizim ligde çok iş yapar.Ama Wolfsburg'a gidecek galiba.Ama devreye çabuk girersek alabiliriz.Mental açıdan çok iyidir.Defansı toparlar Neill ile birlikte.

_ANDREAS BECK(HOFFENHEİM) :Alman,genç,bek daha ne olsun.Değer 7 Milyon Euro civarı.

_GOJKO KACAR(HERTHA) :Defans,Esasen ön libero,yeri gelince ofansif orta saha.Değeri 8.500.000 Euro.Düştüler,en iyi oyuncuları.

_NURİ ŞAHİN(DORTMUND)

HOLLANDA

_URBY EMANUELSON(AJAX) :Çok iyi oyuncu ama en az 10 Milyon Euro bonservis isteyeceklerdir.Bence bizim bu tarz bir beke çok ihtiyacımız var.

_EYONG ENOH(AJAX) Tank gibi,fena oyuncu değil.Bonservis olarak 4 Milyon Euro'ya alınabilir.

RON STAM(TWENTE) mental açıdan iyi,sağlam bir bek.

TİOTE(TWENTE) :Fiziği çok kuvvetli yıkılmıyor.Değerini katladı.

İNGİLTERE

_ROQUE SANTA CRUZ(MANCHESTER CİTY) JO ile uğraşacağımıza bu adamı almalıydık.Müzmin yedek ama iyi yedek.

_JACK COLLİSON(WEST HAM) Zor bir transfer ama yine de yazdım.

_ROMAN PAVLYUCHENKO(TOTENHAM) Çok klas olur da gerekli mi bilmem.Baros'u kesebilir sonra.

İTALYA

_MASSİMO MACCORONE(SİENA) Yedek güç.

_GÖKHAN İNLER(UDİNESE) hayalim,ama boş hayal galiba.Çok lazım bize.

_THOMAS HİRZLSPERGER(LAZİO) Tam bizlik,ama yanına bir tane de asister oyuncu almak lazım,bence almalıyız bu adamı.

_MAXİ LOPEZ(CATANİA) yedek olarak çok iyi olur,forvete.

FRANSA

STEPHAN RUFFİER(MONACO) Çok iyi kaleci ama bizimkiler adını bile duymamıştır.

KİM KALLSTRÖM(LYON) bu da gelmez artık,ama yine de bize lazım.

ALOU DİARRA(BORDEAUX) Zor dosyum zor.Ama tam bizim için yaratılmış bir oyuncu.

Dünyadan

_Mirel Radoi(Al Hilal) cuk oturur,yaza yaza getireceğim.

NOT:LİSTEDE ÇOK ZOR İSİMLERDE VAR NİSPETEN KOLAY İSİMLERDE AMA BU İSİMLERDEN BİR KAÇINI ALMALIYIZ.

Geri
Üst Alt