- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Cevap: Transfer Önerileri
Hayir.
3ün 1i diyorsun yani?
Hayir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3ün 1i diyorsun yani?
Olllllleeeeeyy
Veli Kavlak Galatasaray'da ! 5 yıllık sözleşme imzalamışız hayırlı olsun ..
Kume dusen H.Berlin'den 86 dogumlu Kolombiyalı Milli forvet A.Ramos 2-2.5m euroya alınabilir. Takımın en golcu oyuncusu atletik, 1.85m iş gorur.
Yine kaleci V.Drobny'nin sozlesmesi bitti. Wederson sol beke alınırsa, yabancı kaleci alabiliriz. Drobny, 2.Mondi olabilir.
Kume dusen Bochum'un stoperi A.Yahia saglam adamdır. 1 yıllık sozlesmesi kaldı 2-2.5m euroya rahat alınır.
İlla yabancı sol bek isteniyorsa Nurnberg'in Arjantinli sol beki Pinola'nın sozlesmesi bitti. B.Munchen'in Celtic'e kiraladıgı Hollandalı sol bek Edson Braafheid 2m euro civarına alınabilir. Yine Breno alınabilecek bir stoper.
Ama bunlar alınmaz. Cunku havalı isimler degil, marka degil, kalite/fayda onemli degil, marka olacak ki taraftar camia basın kansın sussun. Yahia olmaz Cezayirli cunku ''Almanya'nın orta-alt sınıf takımlarında oynamıs'' derler. E.Braafheid'i sene basında alsak millet topa tutardı, Bayern alıyor ama.
Kume dusen H.Berlin'den 86 dogumlu Kolombiyalı Milli forvet A.Ramos 2-2.5m euroya alınabilir. Takımın en golcu oyuncusu atletik, 1.85m iş gorur.
Yine kaleci V.Drobny'nin sozlesmesi bitti. Wederson sol beke alınırsa, yabancı kaleci alabiliriz. Drobny, 2.Mondi olabilir.
Kume dusen Bochum'un stoperi A.Yahia saglam adamdır. 1 yıllık sozlesmesi kaldı 2-2.5m euroya rahat alınır.
İlla yabancı sol bek isteniyorsa Nurnberg'in Arjantinli sol beki Pinola'nın sozlesmesi bitti. B.Munchen'in Celtic'e kiraladıgı Hollandalı sol bek Edson Braafheid 2m euro civarına alınabilir. Yine Breno alınabilecek bir stoper.
Ama bunlar alınmaz. Cunku havalı isimler degil, marka degil, kalite/fayda onemli degil, marka olacak ki taraftar camia basın kansın sussun. Yahia olmaz Cezayirli cunku ''Almanya'nın orta-alt sınıf takımlarında oynamıs'' derler. E.Braafheid'i sene basında alsak millet topa tutardı, Bayern alıyor ama.
Deco
Deco
Guti
Emana
Kallström
Hamit
Gökhan İnler
Gökhan Emreciksin(Yedek)
Volkan Şen
Van bommel
Sinan Bolat
Pantelic(Yedek)
Necati(Yedek)
Bunların içinden 5 tanesini seç beyen al![]()
Fabian Orellana...Xerez'de kiralık olan Udinese'nin Şili'li oyuncusu.Hücumda ileri üçlüde görev alıyor.Oynadığımız sistemin tam adamı.24 yaşında.Maliyeti yok denecek kadar az olacaktır.Hoş Udinese'de oynuyor ancak forma şansı bulması çok az orada.7 maçını izledim.Belki bir iki maçlık iyi oynadığı maça denk gelmişimdir dedim ama oynadığı her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor.Acaip kıvrak bir isim.Yedekliği de sorun edeceğini zannetmiyorum; zaten bu performansla kendini yedek bıraktıracağını hiç zannetmiyorum.