Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

KALECİLER

1 Aykut ERÇETİN

26 Morgan DE SANCTIS --> <-- Carlos Kameni - Espanyol - 30.06.2009'da sozlesmesi bitiyor, Espanyol buyuk ihtimalle kume dusecek

54 Orkun USAK

DEFANS

2 Emre GÜNGÖR

3 Uğur UÇAR

5 Fernando MEIRA ->> <<--Marcelo Bordon, Schalke 04, Sezon sonu ayrilacagini soyledi

21 Emre AŞIK ->> <<--Bekir Irtegun, Gaziantepspor, 30.06.2009'da sozlesmesi bitiyor

22 Hakan BALTA

23 Serkan KURTULUŞ

28 Semih KAYA

60 Alparslan ERDEM

74 Volkan YAMAN

76 Servet ÇETİN

80 Murat AKÇA

ORTA SAHA

6 Tobias LINDEROTH --> <-- Stephen Appiah, bosta, Gana'nin son macini izlediniz mi bilmem, Arsenal falan almaya calisiyor adami

7 Aydın YILMAZ --> <-- Aydin Karabulut, Besiktas, 31.05.2010, Mustafa Denizli oynatmiyor, bonservisi 900.00 euro

8 Barış ÖZBEK

10 Cassio LINCOLN --> <-- Rodrigo Tabata, Gaziantepspor, 30.06.2011, bonservisi 2.500.000 euro

11 Hasan ŞAŞ --> <-- Fatih Ceylan, Antalyaspor, 30.06.2009'da sozlesmesi bitiyor

14 Mehmet TOPAL

18 Ayhan AKMAN

19 Harry KEWELL

35 Ferdi ELMAS --> <-- Volkan Sen, Bursaspor, 30.06.2013'e kadar sozlesmesi, bonservisi su an 1.000.000 euro

55 Sabri SARIOĞLU

66 Arda TURAN

87 Mehmet GÜVEN --> <-- Mustafa Sarp, Bursaspor, sozlesmesi 30.06.2009 da bitiyor

FORVET

15 Milan BAROS

17 Yaser YILDIZ --> <-- Ozgurcan Ozcan, kiralik

20 Shabani NONDA --><-- Marco di Vaio , Bologna, 30.06.2009'da sozlesmesi bitiyor

61 Serkan ÇALIK

99 Ümit KARAN --> <-- Cem Sultan, altyapi

Yani diyecegim sudur ki;

Carlos Kameni - 0

Marcelo Bordon - 0

Bekir Irtegun - 0

Stephen Appiah - 0

Aydin Karabulut - 900.000

Rodrigo Tabata - 2.500.000

Fatih Ceylan - 0

Volkan Sen - 1.000.000

Mustafa Sarp - 0 ( kendisi seneye %99 Galatasaray'da bu arada)

Ozgurcan Ozcan - 0

Marco Di Vaio - 0

Cem Sultan - 0

Toplam = 4.400.000

Hadi pazarlik, oyuncularin deger kazanmasi derken ikiyle carp. 8.800.000. Lincoln'den bu para elde edilebilir bence.

Kameni yillik en az 2M € ister

Bordon'da 2M € diyelim

Bekir'e verirsin 1M tl

Appiah 1M €assagi oynamaz gibi

Aydin verdin 500 bin tl

Tabata 1M TL

Fatih Ceylan ?

Volkan Sen'i ayrica 1M €'ya alamazsin hayatta.

Di Vaio'da 2M € ister en az( Ayrica suan harika performans gösterdigi takimda öyle kolay birakmaz, kontrati bitmesine ragmen..hele bizden önce italyan takimlar vardir sirada.

vizyonunuzu biraz geniş tutun derim ben. 2. sınıf oyuncuları toplayarak ilerlemek çok zor olur. Kayserispor'a bırakalım bu işleri.

Kameni yillik en az 2M € ister

Bordon'da 2M € diyelim

Bekir'e verirsin 1M tl

Appiah 1M €assagi oynamaz gibi

Aydin verdin 500 bin tl

Tabata 1M TL

Fatih Ceylan ?

Volkan Sen'i ayrica 1M €'ya alamazsin hayatta.

Di Vaio'da 2M € ister en az( Ayrica suan harika performans gösterdigi takimda öyle kolay birakmaz, kontrati bitmesine ragmen..hele bizden önce italyan takimlar vardir sirada.

Hocam futbolcuya verecegimiz paralara girmiyorum. Direk bonservislerine bakiyorum. Isimler degisebilir tabi, herkesin begendigi futbolcu farkli olabilir. Di Vaio neden olmasin, gecen seneki Kewell ve Baros transferlerinden sonra kimseye sasirmamak lazim.

Hocam futbolcuya verecegimiz paralara girmiyorum. Direk bonservislerine bakiyorum. Isimler degisebilir tabi, herkesin begendigi futbolcu farkli olabilir. Di Vaio neden olmasin, gecen seneki Kewell ve Baros transferlerinden sonra kimseye sasirmamak lazim.

Olabilir ama futbolcuya verilecek paraya bakilmali aslinda.

Su an yapilabilecek en mantikli transfer: sezon biter bitmez, tüm ekibiyle birlikte kariyerli bir hoca getirilmeli ve en az 2 sezon hiç tartisilmadan takimin basinda kalmali. Benim için futbolcu transferi 2. planda, acilen bu isi iyi bilen bir teknik adam lazim.

Ben hiç menejerlik oyunu gibi onu al bunu sat şu o kadar bu bu kadar saçmalıklarına girmeyeceğim çünkü gerçek hayat öyle

değil!Aydın'ı sattın 500.000-Euro bu adamın hiç mi alacağı yok?250.000-300.000- dolar alacağı olsa meze parası kalır ancak

transfer falan yapılamaz o paralarla.Transfere bence gerek yok mevcut kadro korunsun yeter adam gibi bir hoca getirilsin bu

takım tozunu attırır liginde, Avrupa'nında.Nonda satılsın onun parasıyla bilmem ne demeyeceğim Nonda satılsın yeter maaş

ödeme yükümlülüğü ortadan kalksın, hem kadro şişkinliği yaratıyor, hemde yabancı hakkımızı kısıtlıyor.Linderoth zaten jübile

yapar herhalde iyileşme ihtimali yok oluyor.Mehmet Güven, Aydın, Ferdi Elmas, Yaser Yıldız gönderilsin kadroda gereksiz yer

işgal ediyorlar en azından kiralansınlar.

Almalarını istediğim tek bir oyuncu var Bruno Mezenga.Adam geleceğin forveti ucuza kapatılabilirse alınsın...

Insallah sezon sonu Nuri Sahin gelir Galatasaray'a.

sezon sonu lincolnün yerine ze roberto gelse süper olurdu çift forvet oynayabiliriz ze robertoyu alırsak

Sivasspor 'un en onemli 3 ismi Bilica, Musa Aydın ve Mehmet Yıldız 'ı alsak cok onemli is yapmıs oluruz.

Kameni

Sanctis'in bonservisini Sevilla'dan almak için girişimlerini sürdüren yönetimimizin, sorun çıkması halinde B planını da hazırladığı öğrenildi.

YouTube - Kameni - Goalkeeper of Camerun

De Sanctis'in yerine kameni.Nonda'nın yerine Nilmar veya İbisevic.Linderoth'un yerine Appiah.Defansa da abdoulaye Meite'yi alalım.tabi bonservis'i kaça patlar bilemiyorum.

ya eskiden bi arkadaş mı önermişti yoksa medyada mı geçmişti bilmiyorum wolfsburg lu grafite'nin adı geçiyordu, videolarını izlemiş bayılmıştım şu andada FC bayern in ırzına geçti keşke alınabilse :D

ya eskiden bi arkadaş mı önermişti yoksa medyada mı geçmişti bilmiyorum wolfsburg lu grafite'nin adı geçiyordu, videolarını izlemiş bayılmıştım şu andada FC bayern in ırzına geçti keşke alınabilse :D

Medya aylarca yazmıştı.Sanırım istediğimiz de doğruydu ama artık zor malesef.

Grafite-Dzeko ikilisi.

Theo Weeks

Marchena

Eren Albayrak

Sercan Yildirim

Bruno Mezenga.

Geri
Üst Alt