Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kévin Gameiro

Beyler bu adam nasıldır, izleyen takip eden var mı? Fransa ligini pek takip etmedim bu sene. Geçenlerde bir maçta dikkatimi çekti. İsmini duyuyordum ama bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Geçen sezon da fena değilmiş. Transfermarkttan felan araştırdım. Bu sezon 35 maçta 17 gol, 8 asistle oynamış adam. Fransa gol krallığında da Niang'ın ardından 2. sırada. 1987 doğumlu. Youtubedan da izlediğim kadarıyla pozisyon almayı bilen, bitirici bir forvet. Gollerini izleyince hayal kırıklığı yaşayanlar olabilir. Çünkü Fransa liginde 17 gol, 8 asist yapmış birinden çok daha fazlasını bekleyebilirsiniz. Genelde fırsatçılık ve son vuruş becerisiyle atılan goller.

O zaman almayalim bize 32 kisiyi gecip stad isiklarina tirmandiktan sonra Kartal ucusuna gecerek gidisiyla topa 720 derece falso verecek 12 yasinda tum dunyayi pesinden kosturan Ekvatorlu bir kiz cocugu gerekiyor zira. :o

O zaman almayalim bize 32 kisiyi gecip stad isiklarina tirmandiktan sonra Kartal ucusuna gecerek gidisiyla topa 720 derece falso verecek 12 yasinda tum dunyayi pesinden kosturan Ekvatorlu bir kiz cocugu gerekiyor zira. :o

:D Kaleyi de uzaklardan görmesi lazım. Arada bir 45-50 metreden çakmalı ki bu adamın şutu yok denmesin.

Gameiro gelsin Baros bir daha forma göremez:):):)Ama gelmesi çok güzel olurdu..

Juventus, Lyon, Bordeaux ve Liverpool gibi oyuncu satmaya sıcak bakacak kuluplere dikkat etmeliyiz. Uygun maliyete oyuncular alabiliriz.

Benfica satmaz Makukula'yı.

Satabilir. Cunku son transferi olacak para kazanmak isteyecektir. Elinde Oscar Cordozo gibi Makukula'nın 2-3 gomlek ustu aynı islevde bir oyuncusu varken satabilir, Saviola, Kardec saymıyorum bile.

Makukula TSL dısında La liga ve EPL'de is yapamadı. TSL performansı goz kamastırsa da Avrupa'da TSL'i baz alacak kulup azdır.

Asla A (İnter vb.) ve B sınıf(Benfica,Porto,Psv,Villarreal vb.) kulupler almaz Makukula'yı.

Bizden iyi bir kulup talibi olmaz Makukla'nın. Bizdeki vergi sistemi nedeniyle net yıllık ucreti en iyi burada alır.

Keske Gokhan Unal'ı devre arasında 3-3.5m euroya alsaymısız. Ogunde boyle dusunuyordum. Şimdi noldu? M.Pektemek işi zora girdi. Cavcav ucacak, 3m verip Gokhan'ı almayan, 6m verip Pektemek'i almak zorunda kalacak. M.Yıldız bile gelmeyecek, ala ala bonservis elinde oldugu icin ancak alabildigimiz, M.Batdal gelecek.

İnsan bu kadar miyop olabilir mi? Bunların olacagını ongormek cok mu zor? Semih alısın bari evet, Senturk.

Makukula sadece fiik gücüyle oynayan kazmanın ağababası birisi.Ne işi olabilebilir ki bizde.Kalsın Kayseri'de.

Ben hala Kevin Monnet Paquet'i öneriyorum.Gelecekse böylesi gelmeli.Önümüzdeki sezonlara damga vuracak potansiyel var adamda.makukula'ya vereceğin 3 milyonla çok rahat alırız bu adamı..

makukula büyük ihtimalle kayseride kalır opsiyon kayseride 3m. verir alırlar bonservisini

Kalsın zaten Murat.Bizde oynayacak birisi değil.hoş bizde Nonda'lar oynadı ama.Bu saatten sonra gerek yok böylelerine.

Kevin Monnet Paquet'i almayız, alamayız da herhalde. zamanında Yohann Pelle varken leo'yu alan, Elano gibi taraftarı mutlu edecek marka isime ancak para harcarlar. isimsizlere futbolu ne olursa olsun buyuk paralar verişmiyor ne yazık ki. Nerde var içi bos yıldız (cunku baskaları anlamıs ne oldugunu) ancak onlar gelir.

Le Mans'da Modibo Maiga diye bir adam var son iki sezonda 7-8 gol 3 asist ortalama ile oynamıs. 87 dogumlu 1.87m hucuma donuk cok yonlu denmis izleyen var mı?

Cska'nın genc yıldızları toplama politikası sonucu Belçika'dan aldıgı sonrasında satın alma opsiyonlu Monaco'ya kiraladıgı Moussa Maazou var. Hedef santrfor. Manaco buyuk ihtimal opsiyonu kullanıp alır ama almazsa alınabilir. Yine istikrarlı olmasa da cok yonlu bir oyuncu olan Kolombiyalı Pino alınabilir. Kolombiyalılar genelde iyi cıkar. Porto'daki W.renteria da gercekte iyi oyuncudur. Strassbourg'da cok macını izledim bence iyiydi. Braga'nın 2 sezon once UEfA'daki maçlarında da iyiyidi.

Gervinho'nun Le Mans'ta döktürdüğü zamanlarda herkes Gervinho'yu önerirken ben Maiga'yı hep önermiştim.İkinci bir Gervinho olması işten bile değil yani.Çok iyi bir topçu.Paquet'e gelince; oyuncu Lens'te oynuyor.Gelebileceği en iyi kulüp Galatasaray.Başkaları kapmaz da biz alırsak --bu kadar iddialıyım-- 10 sene forvet sıkıntısı çekmez bu takım.Hemde tam randımanlı olarak yani.Üstelik Adnan Başkan açıkladı;önümüzdeki sezonun tüm planlamasının Frank; Johan ve teknik ekip tarafından yürütüleceğini.Yani böylesi isimler beklemek için vakit gelmiş olabilir.

İsim değilde alınması gereken yerleri yazayım.

Şampiyonlar liginde oynamadığımız için yabancı kaleciye ve stopere şimdilik gerek yok. ön libero için Yasin pehlivan alınsın ve yabancı uzun m.topal tarzında biri lazım.Elano gönderilip 2 tane çift yönlü oyuncu biri defansif biri ofansif ağırlık olmak üzere alınsın.Bunlara alternatif Yekta ve sezer öztürk alınabilir.Kanatlara alternatif olarak Serdar ve veli geliyor büyük ihtimal Arda'da kalırsa bir sorun olmaz.Gio kiralanmıyorsa gidebilir.Kewell'ın sakatlık sorunu yoksa kalmalı.Forvete Pektemek alınıp 3.forver alt yapıdan monte edilmeli yada M.yıldız gibi bonservisi elinde bir türk alınmalı.

Maçı izlerken aklıma geliverdi. De Rossi'yi alabilirmiyiz acaba. Bize çok iyi giderdi.

Geri
Üst Alt