Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Dzeko-Grafite ikilisi hiç mantıklı bir öneri değil bence çünkü çok pahalılar:) Maniche alınabilir sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve klübüyle imzalamıyacakmış galiba..Bide Appiah olabilir

leo franco-maniche-seitaridis-pablo paketini almak lazım A.madridden;)

Seitraridis haric öbürlerinin sözlesmeleri bitiyor.

Arkadaşlar Korkmaz gidene ya da kovulana kadar kaliteli yabancı transferi unutun derim!Mustafa Sarp ile yıllığı 600.000-

Dolardan 3 yıllık sözleşme imzalanmış buna inanabiliyormusunuz?İlk yılı için 600.000- 2. yılı için 650.000-, 3. yılı için 700.000-

dolar alacakmış.Para yok kulübün kasasında ve Mustafa Sarp isimli adama sırf Korkmaz'ın Kayseri Erciyes'ten ve Bursa'dan

öğrencisi diye, kazma sınıfı futbolcu diye bu para veriliyor.Anlayacağınız Bülent Korkmaz Galatasaray içinde kadrolaşmaya

başladı hiçbir vasfı olmayan, 29 yaşında(genç yetenek !)bir oyuncuya kürekle para vereceğiz.Bu parayla kimler bonservissiz

kimler alınabilir bilemem ama genç bir oyuncu paraya oynamak için göbek atar.Elbet sözleşmesi biten 600.000-, 700.000- Dolara

hayır demeyecek genç yetenekler vardır.Bruno Mezenga alınabilir bu paraya seve seve oynar Orduspor'dan bundan fazlasını

alabileceğini sanmam pardon unuttum o Korkmaz'ın öğrencisi değil birde yabancı tüh!

Ayrıca çoğunuz belki gülebilir ama Taner Gülleri'ni alırdım koşarak gelirdi.Barcelona ve Man.Utd. kaç yaşındayken

aldı Henrik Larsson'ı aynı şekilde Taner'i alırdım.Gole ihityaç mı var? Oyun mu sıkıştı, forvetlerin ayaklarının ayarı mı

kaçtı sokarım oyuna golünü atar banko 11'e alınmaz bu kadroda ama yedekte çok iyi olur...

kaleye: ochoa, frey, kameni, leo franco, landreau

bildiginiz gibi sezon sonu pizarro ve voroninin kiralik sözlesmeleri sona eriyor...ve kulüpleri bunlari satmaktan yana...

pizarro süper olur...voronin'de fena olmaz

yaserin yerine'de bayern'den deniz yilmaz

sözlesmeleri sezon sonu bitecek olan oyuncular:

Defans:

Dario Knezevic

Gaël Givet

George Ogararu

Stjepan Tomas

Curro Torres

Massimo Oddo

Cosmin Contra

Sami Hyypiä

Orta Saha:

Jermaine Pennant

Hugo Viana

Tomás Rosický

Maniche

IVAN DE LA PEÑA

Francisco Puñal

Forvet:

Brian Bergougnoux

Djibril Cissé

Mehmet Yildiz

Nikola Zigic

Darius Vassell

Mate Bilic

Daniel Moreira

Marco Di Vaio

Andriy Shevchenko

Fernando Morientes

Sylvain Wiltord

:rolleyes:

iyyyy Mori demeyin yahu, kafayimi yediniz?

Hyypiä hele bir gel :D

kaleye: ochoa, frey, kameni, leo franco, landreau

bildiginiz gibi sezon sonu pizarro ve voroninin kiralik sözlesmeleri sona eriyor...ve kulüpleri bunlari satmaktan yana...

pizarro süper olur...voronin'de fena olmaz

yaserin yerine'de bayern'den deniz yilmaz

sözlesmeleri sezon sonu bitecek olan oyuncular:

Defans:

Dario Knezevic

Gaël Givet

George Ogararu

Stjepan Tomas

Curro Torres

Massimo Oddo

Cosmin Contra

Sami Hyypiä

Orta Saha:

Jermaine Pennant

Hugo Viana

Tomás Rosický

Maniche

IVAN DE LA PEÑA

Francisco Puñal

Forvet:

Brian Bergougnoux

Djibril Cissé

Mehmet Yildiz

Nikola Zigic

Darius Vassell

Mate Bilic

Daniel Moreira

Marco Di Vaio

Andriy Shevchenko

Fernando Morientes

Sylvain Wiltord

:rolleyes:

leo franco

Massimo Oddo

Tomás Rosicky

Djibril Cissé
ahh keşke bunları alabilsek rivada bi gömü falan çıkarsa tabii :rolleyes:

listede Cisse, Shevchenko, Zigic, Cisse, Pennant, Oddo, Knezevic gibi oyuncular sadece kiralık.

Artık genç isimlere yönelmemiz lazım.Ama Adnan Sezgin'in yetenek avcılığında değil.Benim tek istediğim orta sahaya bir cengaver(Appiah veya Aurelio),forvete biri genç türk biri en az bu seneki trasnferlerimiz kadar isimli bir santrafor(İlkine Sinan Ayrancı,2. cisine Cisse olabilir.).Kaleye Kameni.Bunları transfer edebilirsek kimse önümüzde duramaz

Tomás Rosicky

Djibril Cissé

Bilica

gelsin seneye 3 kupa kaldırırız.

Tomás Rosicky

Djibril Cissé

Bilica

Çok kaliteli isimler bunlar ama düşünün Bülent Korkmaz bunları ister mi ya da geçinebilir mi?Adamda yıldız takıntısı var.Çok para alacak diye takımda çekemeyenleri düşünerek transfer yapan başka kulüp var mı?Bizde başkasının aldığı parayla kendi aldığından fazla ilgilenenen, burnunu bu işlere sokan futbolcular varken, Bülent Korkmaz varken, şampiyon olamadan sezon geçirirken zor hemde çok zor...

Tomás Rosicky

Djibril Cissé

Bilica

Rosicky 2 linderoth ondan bize yar olmaz.

Savunmayada kesici degil dagıtıcı ama aynı zamanda mücadele özverisinden bişey kaybetmemiş bi isim lazım. Misal van buyten

Cisse çok sorunlu bir adam.Lincoln den sonra ben katlanamam dahasına. :)

_______Kameni________

UğurU_Onyewu_Servet_HakanB

_____Ramires__Topal________

Arnautovic__________Arda/Kewell

____Cardozo___Baros__________

----------De Sanctis--------------

---Ugur---Mensah--Servet--Balta---

--Topuz-----Aurelio-------Kewell---

-----------Arda Turan-----------

-------Milan Baros--Nikola Zigic----

Insallah boyle BIRSEY olur, Baros'un yanina guclu bir santrafor dusunulmesi lazim. Baros ve 'Zigic' arkasinda Arda olmali. Orta sahamizda belki defansif olarak tek Aurelio var ama, bence bu bir problem olmaz, nasil olsa Arda karakterli bir oyuncu ve, arka'ya gelmeyi bilir, takim arkadaslarini yardim eden bir futbolcu. Maalesef bunu Lincoln'den soyleyemeyiz, zaten bekleyemeyiz'de.. neyse.. :o

_______Kameni________

UğurU_Onyewu_Servet_HakanB

_____Ramires__Topal________

Arnautovic__________Arda/Kewell

____Cardozo___Baros__________

Seni kizdirmak istemiyorum ama.. Arnoutovic, Ramires, Cardozo maalesef hayatta gelemez Galatasaray'a. Bu oyuncular cok pahali.

Arnoutovic'in bonsvervisi 9-12 milyon euro saka degil Hollanda'da oturuyorum ve Arsenal, Internazionale gibi kulubler takibe aliyor Marko'u. Cardozo ise cok pahali, en az 10 milyon ister, Galatasaray Jardel'den sonra 10 milyon euro dan fazla para odemez bir futbolcu icin, hele ekonomik krizde. Ramires ise genc ve avrupa'nin buyuk kulublerin karnesinde, Ramires Galatasaray'i secmez.

Alınacaksa forvet olarak Dzeko Baros'un yanına..

sadece 3 transfer lazim baska gerek yok!

De sanctis ayrilirsa onun yerine!

ve Milan Barosun yanina veya yedegine iyi bir forvet.

bu galatasaray icin en buyuk transfer takimin bel kemigi dedigimiz oyuncularin satilmamalari!

--

Kaleci?!

--

Stopperler

Servet (SATILMAMALI!)

Emre G (sakatlanmamali!)

Semih (daha cok sans bulmali!)

Emre A (alternatif olarak kalmali)

Sag ve sol bek

Serkan K (cok begendim daha cok sans bulmali)

Ugur U (eski formunu yakalarsa muthis olur)

Sabri (sadece zorunlu bir sag bek olarak)

Hakan Balta (saglam yoruma gerek yok)

Volkan Yaman (daha sik oynamasi ile duzeliyor ama yeterli mi?)

Alparslan (sans bulmali!)

On liberolar

Mehmet Topal (SATILMAMALI!)

Ayhan Akman (yillanmis sarap gibi her eve lazim)

Baris Ozbek (oynadikca buyuyor)

orta sag/sol

Arda Turan (SATILMAMALI!)

harry Kewell (TAKIMDA KALMALI!!)

Sabri (orta sahada daha verimli ama birileri orta ve sut atmasini ogretmeli!)

oyun kurucu

*not bu oyun kurucu dedigimiz mevki / oyun anlayisin modern futbolda yeri olmadigini dusunuyorum

Forvet:

Milan Baros (TAKIMDA TUTULMALI!)

----kisaca------

alt yapidan gelecek oyuncular bu takima derhal monte edilmeli ve curukleri aralarindan cikartilmali

ilk onbir icin aslinda sorunumuz yok,

sorun olabilicek yerler ise kanatlarimiz ve forvet icin alternatifler.

fazla transfere gerek yok.

Seni kizdirmak istemiyorum ama.. Arnoutovic, Ramires, Cardozo maalesef hayatta gelemez Galatasaray'a. Bu oyuncular cok pahali.

Arnoutovic'in bonsvervisi 9-12 milyon euro saka degil Hollanda'da oturuyorum ve Arsenal, Internazionale gibi kulubler takibe aliyor Marko'u. Cardozo ise cok pahali, en az 10 milyon ister, Galatasaray Jardel'den sonra 10 milyon euro dan fazla para odemez bir futbolcu icin, hele ekonomik krizde. Ramires ise genc ve avrupa'nin buyuk kulublerin karnesinde, Ramires Galatasaray'i secmez.

Görüşlere saygılıyım. Ama Arnoutovic ve Cardozo'nun bu kadar mali yükünün olduğunu bilmiyordum.

Şu Alpaslan ı ben çok beğeniyorum 1 kere falan izledim yada şöle diyim çok iyi olduğunu düşünüyorum..yıllarca sol kanadınımızı rahatlıkla taşıyabilcek kapasitede acil bu çocuk için bişeyler yapılmalı

Geri
Üst Alt