Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Lan mı? :Z19:

Moreno'yu izledim bütün yıl boyunca. İyi bir adam değil.

Etme Serhat; Yapma Serhat; Moreno'yu bende izledim senin gibi bütün sezon olmasa da 10 maçını çok rahat izlemişimdir.bu adam dünya kupasından sonra büyük bir transfer yapacaktır.Servet; Gökhan; Emre'den çok çok daha iyi eleman olduğu kesindir.

Renkdaslar,

Biriniz Ruiz digeriniz Lens yazmis ikiside faydali olur takim...

Ruiz bize gelmez.. Adam ispanyaya gitmeK istiyor Valencia Sevill villarreal

Twente yi sampiyon yapan McClaren Wolfsburga gitti ora almak istiyor Dzeko yerine bonservisi 15mil€

Lens ise PSV e takas yoluyla gidecegini konusuluyor ,Dirk Marchellis le takas yapilacak. Defansa Adam gemis olacak , ozmn AZ DEN defans gidecek diye dusnuyorum ( Hector Moreno)

AZ ve Feyenoorddan istedigmiz her oyuncuyu (nerdeyse )kapabiliriz ikiside battii.

Het geduld van Moussa Dembélé begint op te raken. De aanvaller van AZ heeft al ruim een jaar de intentie om te vertrekken, maar vooralsnog heeft hij geen nieuwe club gevonden. Volgens AD/Sportwereld heeft Dembélé daarom afscheid genomen van zaakwaarnemer Patrick Vervoort.

Met een nieuwe belangenbehartiger hoopt Dembélé in de zomer een mooie nieuwe club te vinden. De naam van de aanvaller werd in de wandelgangen genoemd bij clubs als Genoa en Juventus, maar deze verenigingen hebben één ding gemeen: zij hebben zich nog niet bij AZ gemeld. Om de nek van Dembélé hangt een prijskaartje van zo'n 7,5 miljoen euro.

De 22-jarige aanvaller heeft een doorlopend contract in Alkmaar, maar nam aan het einde van het seizoen al afscheid van AZ. Dembélé zei toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en weet dat zijn werkgever bereid is om mee te werken. De international heeft er vier jaar bij AZ opzitten en kwam tot 118 competitieduels, waarin hij 24 keer scoorde.

Habere Gore dembele gitmek istiyor bonseriside €mil7.5 bu sezon iyi gecirmedi ama sampiyon oldugu sene ingiltereye gidecekti. Eger keita giderse alinsin yoksa alinmasin

IngiLtereden GallaSi yazmis arkadasimiz

cok pahali ama olabilir mukemmel defans olur ama bence ingilterede veya fransay gidecek

Etme Serhat; Yapma Serhat; Moreno'yu bende izledim senin gibi bütün sezon olmasa da 10 maçını çok rahat izlemişimdir.bu adam dünya kupasından sonra büyük bir transfer yapacaktır.Servet; Gökhan; Emre'den çok çok daha iyi eleman olduğu kesindir.

Bu sezon hiç iyi oynadığı maç yok ki. Nerede izleyip beğendin bilmiyorum.

Bu sezon hiç iyi oynadığı maç yok ki. Nerede izleyip beğendin bilmiyorum.

Serhat Subjektiflik denilen bir olay var. İki gözüm; senin beğendiğin Lens'i ben beğenmiyorum; bnm beğendiğim Miroslav Stoch'u sen beğenmiyorsun.Ben beğenmediğim için beğenmiyorum sen ise beğendiğin halde sırf zıt görüş olmak için beğenmediğini söylüyosun.Bana göre Hector Moreno Galatasaray'da defans için çok iyi eleman olacaktır.

Serhat Subjektiflik denilen bir olay var. İki gözüm; senin beğendiğin Lens'i ben beğenmiyorum; bnm beğendiğim Miroslav Stoch'u sen beğenmiyorsun.Ben beğenmediğim için beğenmiyorum sen ise beğendiğin halde sırf zıt görüş olmak için beğenmediğini söylüyosun.Bana göre Hector Moreno Galatasaray'da defans için çok iyi eleman olacaktır.

Şu maçta süperdi falan de bana. Neden beğendiğini anlat falan. Beğenmek veya beğenmemek bu kadar basit olmamalı. Bana kalırsa ciddi şekilde kötüydü bu yıl. Aynı şekilde Sergio Romero denilen kaleci de kötüydü. İkisini de beğenenler çıkıyor garip şekilde.

Habere Gore dembele gitmek istiyor bonseriside €mil7.5 bu sezon iyi gecirmedi ama sampiyon oldugu sene ingiltereye gidecekti. Eger keita giderse alinsin yoksa alinmasin

Dembele'yi alsınlar hemen. 7,5 milyon €'ya onun gibi adamı bulmamız imkansız. Hatta bence Lens ve Dembele ikilisini alsınlar. Keita da gidebilir.

Dembele'yi evvelden izlemiştim ama fazla değil.Hollanda ligiyle pek alakam yok sadece isimleri biliyorum.Ama bu Dembele denen vatandaş ileri ucun her bölgesinde oynayamaz mı,sol açıkta mesela?Keita'yı neden gönderelim ki durduk yere

Şu maçta süperdi falan de bana. Neden beğendiğini anlat falan. Beğenmek veya beğenmemek bu kadar basit olmamalı. Bana kalırsa ciddi şekilde kötüydü bu yıl. Aynı şekilde Sergio Romero denilen kaleci de kötüydü. İkisini de beğenenler çıkıyor garip şekilde.

Serhat burda Moreno'ya roman yazarım; sorun değil.Ben beğendiğimi söylesem sen beğenecekmisin ki ben onu diyorum.Sen söylenenlerin hiçbirini beğenmiyorsun; sürekli dominant görüyorsun kendini.Sadece senin önerdiğin oyuncular güzel oyuncular sana göre.Bu baskın olma kabuğundan sıyrıl.Romero'yu bilmem izlemedim; ama Hector Moreno'yu ben beğenirim.Bir ara Villareal'in kapısından dönmüştü transferde yanılmıyorsam.

Dembele'yi evvelden izlemiştim ama fazla değil.Hollanda ligiyle pek alakam yok sadece isimleri biliyorum.Ama bu Dembele denen vatandaş ileri ucun her bölgesinde oynayamaz mı,sol açıkta mesela?Keita'yı neden gönderelim ki durduk yere

Dembele-Arda-Lens ana rotasyon olur. Serdar Özkan ve Veli de yedek olur.

--------Baros--------

Arda------------Dembele [Lens] + Serdar, Veli

Keita'dan gelecek 10 milyon €'nun üzerine 2-3 milyon € daha ekleriz, Dembele + Lens'i alırız.

Serhat burda Moreno'ya roman yazarım; sorun değil.Ben beğendiğimi söylesem sen beğenecekmisin ki ben onu diyorum.Sen söylenenlerin hiçbirini beğenmiyorsun; sürekli dominant görüyorsun kendini.Sadece senin önerdiğin oyuncular güzel oyuncular sana göre.Bu baskın olma kabuğundan sıyrıl.Romero'yu bilmem izlemedim; ama Hector Moreno'yu ben beğenirim.Bir ara Villareal'in kapısından dönmüştü transferde yanılmıyorsam.

1 - Moreno'yu izleyip, Romero'yu nasıl izlemiyorsun? Aynı takımda oynuyor bu adamlar. Romero sahada seçmekte zorlanacağın bir isim değil, kaleci oluyor kendileri.

2 - Moreno iyi bir adam değil. Beğenmen, iyi bir adam olmadığı gerçeğini değiştirmez.

3 - Villarreal'in kapısından dönmesi, iyi adam olduğu manasına gelmez.

--------Baros--------

Keita'dan gelecek 10 milyon €'nun üzerine 2-3 milyon € daha ekleriz, Dembele + Lens'i alırız.

Dembele'nin çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum ama Keita'yı göndermek bana hiç mantıklı gelmiyor.Yeteneği bir yana adam çok özverili oynuyor özellikle son maçlarda 90 dakika boyunca çırpınan tek oyuncuydu

1 - Moreno'yu izleyip, Romero'yu nasıl izlemiyorsun? Aynı takımda oynuyor bu adamlar. Romero sahada seçmekte zorlanacağın bir isim değil, kaleci oluyor kendileri.

2 - Moreno iyi bir adam değil. Beğenmen, iyi bir adam olmadığı gerçeğini değiştirmez.

3 - Villarreal'in kapısından dönmesi, iyi adam olduğu manasına gelmez.

1 - Hala aynı kapıdasın Serhat.Sen Jeremain Lens'i izlemek için maç izlerken misal o takımın sağ bekine çok dikkat ediyor musun? Yahut orta sahadaki kıytırık bir elemanına.Banane Romero'dan.Ben Arsenal'i Fabregas için; Barca'yı Messi için; Galatasary'ı Keita için seyrederim örneğin.O maçlarda da Moreno'yu dikkatli izlemek için seyrederim.Çok mu zor bir şey dedim anlamamanı sağlayacak.

2 - Gözüm; Moreno'yu senin beğenmemen de iyi bir adam olduğu gerçeğini değiştirmez.

3 - Onu sana ''İyi bir eleman olduğu için transfer teklifleri alıyor; en basitinden Villareal.'' demek için yazmıştım.Sen ise nereye çekiyorsun.

--------Baros--------

Ha Keita'yi satacan sonra gidip Dembele ve Lensi alacan oylemi haha.

1.Lens 100% PSV'le anlasti.

2.Dembele'ye yapilan 5.5M'luk Arsenal tarafindan yapilan teklife hayir demisti AZ. Hatta Dembele en az 16M'dur fln diyordu Hollanda basini. Dembele orayin Arda'si gibi, en az 12-13M'a aliriz. Zaten kendisinin hedefinde ya Bayern'a gitmek var (Van Gaal'in yanina) yada EPL'e gitmek.

Hem Keita Lenside Dembeleyide cebinden çikartir. Hollandadan bu sene forvet veya stoper almak kerizliktir. bkz.Huntelaar balonu, Afonso Alves balonu,....

Dembele'nin çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum ama Keita'yı göndermek bana hiç mantıklı gelmiyor.Yeteneği bir yana adam çok özverili oynuyor özellikle son maçlarda 90 dakika boyunca çırpınan tek oyuncuydu

Mantıklı olması için sebepler:

1 - Dembele ve Lens yetenek olarak Keita'dan kötü değil. Hatta bana kalırsa oyun zekaları daha yüksek.

2 - Dembele ve Lens 1987'li. Keita 29 yaşında.

3 - Dembele ve Lens 4-3-3'le büyümüş adamlar. Sisteme aşinalar. Kanattan skora katkıları iyi. Dembele tek başına daha çok katkı yapar Keita'dan. İkisi, ikiye katlar Keita'yı.

4 - Keita formsuzken veya yokken, yerine adam bulamıyoruz. Şimdi Dembele yokken Lens oynar. Bu transferlerle rotasyon ciddi şekilde güçlenecek.

ya saçmalama keita yı katlarlarmış:o,ronaldo yu mu getircez olm

ya saçmalama keita yı katlarlarmış:o,ronaldo yu mu getircez olm

İkisinin katkısı Keita'yı rahatlıkla katlar. Beğenmediğiniz Arda bile Keita'dan daha çok katkı yaptı bu sezon. Keita takımda en çok topla oynayan adam bir de. Verim olarak bakarsak, çok da iyi değildir Keita. Çok top eziyor çünkü.

Geri
Üst Alt