- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Cevap: Transfer Önerileri
tamam
tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan mı? :Z19:
Moreno'yu izledim bütün yıl boyunca. İyi bir adam değil.
Etme Serhat; Yapma Serhat; Moreno'yu bende izledim senin gibi bütün sezon olmasa da 10 maçını çok rahat izlemişimdir.bu adam dünya kupasından sonra büyük bir transfer yapacaktır.Servet; Gökhan; Emre'den çok çok daha iyi eleman olduğu kesindir.
Bu sezon hiç iyi oynadığı maç yok ki. Nerede izleyip beğendin bilmiyorum.
Serhat Subjektiflik denilen bir olay var. İki gözüm; senin beğendiğin Lens'i ben beğenmiyorum; bnm beğendiğim Miroslav Stoch'u sen beğenmiyorsun.Ben beğenmediğim için beğenmiyorum sen ise beğendiğin halde sırf zıt görüş olmak için beğenmediğini söylüyosun.Bana göre Hector Moreno Galatasaray'da defans için çok iyi eleman olacaktır.
Habere Gore dembele gitmek istiyor bonseriside €mil7.5 bu sezon iyi gecirmedi ama sampiyon oldugu sene ingiltereye gidecekti. Eger keita giderse alinsin yoksa alinmasin
Dembele'yi alsınlar hemen. 7,5 milyon €'ya onun gibi adamı bulmamız imkansız. Hatta bence Lens ve Dembele ikilisini alsınlar. Keita da gidebilir.
Şu maçta süperdi falan de bana. Neden beğendiğini anlat falan. Beğenmek veya beğenmemek bu kadar basit olmamalı. Bana kalırsa ciddi şekilde kötüydü bu yıl. Aynı şekilde Sergio Romero denilen kaleci de kötüydü. İkisini de beğenenler çıkıyor garip şekilde.
Serhat sen Vermahalen'ide beğenmiyordun galiba adam Arsenal'de banko oynuyor.
Dembele'yi evvelden izlemiştim ama fazla değil.Hollanda ligiyle pek alakam yok sadece isimleri biliyorum.Ama bu Dembele denen vatandaş ileri ucun her bölgesinde oynayamaz mı,sol açıkta mesela?Keita'yı neden gönderelim ki durduk yere
Vermaelen'i beğenmediğimi nereden çıkarttın? Oldukça beğendiğim bir adam. Sezonun en iyi transferlerinden birisi.
Serhat burda Moreno'ya roman yazarım; sorun değil.Ben beğendiğimi söylesem sen beğenecekmisin ki ben onu diyorum.Sen söylenenlerin hiçbirini beğenmiyorsun; sürekli dominant görüyorsun kendini.Sadece senin önerdiğin oyuncular güzel oyuncular sana göre.Bu baskın olma kabuğundan sıyrıl.Romero'yu bilmem izlemedim; ama Hector Moreno'yu ben beğenirim.Bir ara Villareal'in kapısından dönmüştü transferde yanılmıyorsam.
Dembele-Arda-Lens ana rotasyon olur. Serdar Özkan ve Veli de yedek olur.
--------Baros--------
Arda------------Dembele [Lens] + Serdar, Veli
Keita'dan gelecek 10 milyon €'nun üzerine 2-3 milyon € daha ekleriz, Dembele + Lens'i alırız.
1 - Moreno'yu izleyip, Romero'yu nasıl izlemiyorsun? Aynı takımda oynuyor bu adamlar. Romero sahada seçmekte zorlanacağın bir isim değil, kaleci oluyor kendileri.
2 - Moreno iyi bir adam değil. Beğenmen, iyi bir adam olmadığı gerçeğini değiştirmez.
3 - Villarreal'in kapısından dönmesi, iyi adam olduğu manasına gelmez.
Dembele-Arda-Lens ana rotasyon olur. Serdar Özkan ve Veli de yedek olur.
--------Baros--------
Arda------------Dembele [Lens] + Serdar, Veli
Keita'dan gelecek 10 milyon €'nun üzerine 2-3 milyon € daha ekleriz, Dembele + Lens'i alırız.
Dembele'nin çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum ama Keita'yı göndermek bana hiç mantıklı gelmiyor.Yeteneği bir yana adam çok özverili oynuyor özellikle son maçlarda 90 dakika boyunca çırpınan tek oyuncuydu
ya saçmalama keita yı katlarlarmış,ronaldo yu mu getircez olm