Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Forvet arkası için yeterince skorer bence.Mesela bi Alisamiyendeki ziraat kupası Trabzon maçını hatırlıyorum müthiş oynamıştı.Sezon başındaki performansıda çok iyiydi.Önemli olan bunu tüm sezona yayması.

arda gol konusunda yani pozisyon buldugunda bitici biri ama asist yonu daha kuvvetli malesef senin o dedigin butun sezona yaymasi ardanin kondisyonu ile alakali birsey bu kondisyonla imkansiz ama bunu gelistirdiginde tabikide arda hayli hayli yapar

Mamadou Sakho

Alejandro Dominquez

Anatoly Tymoschok

Eh biraz tuzlu olurlar

4-3-3 ile 4-2-3-1 arasında pek bir fark yoktur. Pur 4-3-3 oynayabaiklecek takım sayısı oldukca azdır zaten. Saf 4-3-3 için Lincoln ne kadar uymuyorsa, Arda ve Keita da uymuyor. Cunku bitirici ozellikleri vasat.

Orta sahaya 3 oyuncu bulamayız 4-3-3 e uygun yerli oyuncu yok alabilecegimiz cunku. Biz fiilen Skibbe'den beri 4-2-3-1 oynuyoruz. Sarp hucuma salmakla bu işler halolsa ama olmuyor. Cunku oyuncunun oyun karakteri belirliyor. Sarp, Barıs hatta gelecek Musa, Yasın 'le 4-3-3 olmaz.

Dağlar kadar fark var. Sadece diziliş değil sistemleri farklı en başta.

Yavaş be aga; 10 milyon eder mi?:)

En fazla 6 bilemedin 7 kağıt kafi gelir ganımca.

simon rolfes

Uploaded with ImageShack.us

bodmer

trochowski

demy de zeeuw

palombo

belki hepsi pahalı oyuncular olabilir ama eğer elona dünya kupasından sonra satılma duruma olursa bu adamlardan birini onun yerinde görmek çok iyi olurdu.

---------------------Rolfes-----

--De Zeeuw------------------Trochowski---

Gojko Kačar

Hazır Hertha Berlin ligden düşmüşken kapmak lazım

YouTube - Gojko Ka?ar - 2008/2009 - Hertha Bsc

Biz gene 10 yıl önceki gibi Balkan ekolüne girişelim derim.Stoch+Kacar güzel 2 transfer olur.Yaşları da genç,alın size geleceğe yatırım

Gojko Kacar - Player profile - transfermarkt.co.uk

Bu kadar çok sakatlık yaşadığını bilmiyordum.Geçen sezon sürekli sakatmış. Neredeyse hepsi en az 1 aylık sakatlıklar.

lassana diarra alınabilitesi varsa tercihimiz olmalı

timoşçuk alınabilmesi için iyi bir fırsat var bayern de şans bulamıyor.

ikisinden birisi gelse keşke.

Lassana Diarra Real'in banko oyuncusu değil mi ya ben mi yanlış biliyorum:)

banko oyuncusu sayılırda sayılmayabilirde ama paraya kıyarsan alırsın alınmayacak adam değil keşke cl ye felan gitseydik gelmiyebilir bu durumda tabiki :)

Geri
Üst Alt