Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

bencu şu sıralar ne defans, nede kaleci düşünelim.

1 numaralı konu şu ortasaha olmalı. bu bittikten sonra diğerlerini hallederiz.

mustafa sarp a emanet bir orta saha varken, ortasaha ya 3 sağlam takviye yapmak şart.

Ne kadar mantıksız bir düşünce aykut'mu korucak kaleyi? :)

Ufuk ve Aykut yeterli. Ha çok zor ama alınırsa Onur olur. Barcelona örneği her zaman güzel oturur. İspanya'nın 4. veya 5. bir kalecisi şuan Dünya'nın nerdeyse en iyi kalecisi. Niye? Defansı çok iyi yapan bir takımda oynadığı için. Biz orta sahayı sağlam kuralım dediğim gibi.

Ufuk ve Aykut yeterli. Ha çok zor ama alınırsa Onur olur. Barcelona örneği her zaman güzel oturur. İspanya'nın 4. veya 5. bir kalecisi şuan Dünya'nın nerdeyse en iyi kalecisi. Niye? Defansı çok iyi yapan bir takımda oynadığı için. Biz orta sahayı sağlam kuralım dediğim gibi.

Valdes'in,kendini ne kadar geliştirdiği gerçeğini gözden kaçırmamak lazım.Servet,Sivas maçında bütün topları dışarı attı.Valdes,Real Madrid maçında tek bir top'u taç'a atmadı.

Peki, Aykut kendini ne kadar geliştirebildi...?

Valdes'in,kendini ne kadar geliştirdiği gerçeğini gözden kaçırmamak lazım.Servet,Sivas maçında bütün topları dışarı attı.Valdes,Real Madrid maçında tek bir top'u taç'a atmadı.

Ufuk ve Aykut, Valdes'den kaliteli demedim zaten. Geliştirme konusunda da haklısınız evet. Ama şuan avrupada hangi büyük kulüp Valdes'i almak ister. Ya da Barcelona daha iyi bir kaleci almak istemez mi? Onun için verdim bu örneği.

Ufuk ve Aykut, Valdes'den kaliteli demedim zaten. Geliştirme konusunda da haklısınız evet. Ama şuan avrupada hangi büyük kulüp Valdes'i almak ister. Ya da Barcelona daha iyi bir kaleci almak istemez mi? Onun için verdim bu örneği.

Valdes satılık olmadığı için bunun tahmin etmek zor.Sence,Barcelona daha iyi bir kaleci almak istese alamazmıydı şu zamana kadar.Israrla söylüyorum;Valdes ayağı top yapan en iyi kalecidir (bana göre)

Peki bir de şöyle yaklaşalım olaya; Valdes ortlama 35 maçla 6 yıldır oynuyor ama Aykut yılda 6-7 maça çıkan bir kaleci.

Sence hangisi kendini geliştirmeye daha müsait?

Aykut kendini geliştirmedi geliştirmedi diyorsunuz ama bu adam kaç sezondur ortalama 7 maç yapıyor.Kaleci oynamadan kendini nasıl geliştirecek?

Semih arkadaşım, ben Aykut Valdes'den iyi demiyorum. Valdes Avrupa'da en iyi kaleciler arasına giremez diyorum.

Onur arkadaşım, haklısın katılıyorum ama ben yinede bir J.Cesar, Van Der Sar, Casillas gibi devlerin yanında bir hiçtir diyorum Valdes'e. Barcelona dediğin gibi almak istese en iyisini de alır ama bir bildikleri var demek ki.

Peki bir de şöyle yaklaşalım olaya; Valdes ortlama 35 maçla 6 yıldır oynuyor ama Aykut yılda 6-7 maça çıkan bir kaleci.

Sence hangisi kendini geliştirmeye daha müsait?

Aykut kendini geliştirmedi geliştirmedi diyorsunuz ama bu adam kaç sezondur ortalama 7 maç yapıyor.Kaleci oynamadan kendini nasıl geliştirecek?

Demek ki kimseye o ışığı veremedi.Şu anda izlediğimiz kadarıyla da,ışığı verememesi boşa değilmiş.

Eğer Aykut,yılda 35 maç yapamıyorsa,otursun hatayı kendisinde arasın.Bildiğiniz üzere,Valdes'i de adam eden Frank Rijkaard'dır.

Demek ki kimseye o ışığı veremedi.Şu anda izlediğimiz kadarıyla da,ışığı verememesi boşa değilmiş.

Eğer Aykut,yılda 35 maç yapamıyorsa,otursun hatayı kendisinde arasın.Bildiğiniz üzere,Valdes'i de adam eden Frank Rijkaard'dır.

Valdes ne ışığı veriyordu Allah'ını seversen? Kaleci oynaya oynaya düzelir.

Valdes ne ışığı veriyordu Allah'ını seversen? Kaleci oynaya oynaya düzelir.

Şu zaman'a kadar geldiği nokta,ne kadar ışık verdiğini zaten apaçık belli ediyor.Aykut,bu takımda kendini kanıtlamak için yeterli forma şansını buldu zaten.Sivas maçında Ayhan olmasaydı,şimdi bu takımda bile olamazdı.

William Gallas Arsenaldan gidiyor .Bence bu oyuncu tam Galatasaraylik bir oyuncu, pahali deil kontratti bitiyor ve kendisi yurt disinda oynamak istedigini soyluyor. Galatasaray ve Turkiye icin iyi bir oyuncu.

Şu zaman'a kadar geldiği nokta,ne kadar ışık verdiğini zaten apaçık belli ediyor.Aykut,bu takımda kendini kanıtlamak için yeterli forma şansını buldu zaten.Sivas maçında Ayhan olmasaydı,şimdi bu takımda bile olamazdı.

Yapma etme.Valdes ilk çıktığı zamanlar kaleci demeye şahit gerekirdi.Sadece alt yapı torpilli olduğu için oynadı.Eğer Rüştü yabancı statüsünde olmasaydı emin ol Rüştü oynardı.

Yapma etme.Valdes ilk çıktığı zamanlar kaleci demeye şahit gerekirdi.Sadece alt yapı torpilli olduğu için oynadı.Eğer Rüştü yabancı statüsünde olmasaydı emin ol Rüştü oynardı.

Barcelona gibi bir takıma torpil lafı olmamış. Hatta Türkiye dışında hiç bir ülkede futbol takımlarında torpil olmaz...

Ayrıca Barca'nın önceki senelerdeki kadrolarına bakarsanız,3 yabancı hakkını nerelere kullandığını görürsünüz.Rüştü ağzıyla kuş tutsaydı oynayamazdı yani.

Bizim ülkemizde çoğu iş torpille olduğu için,sanılıyor ki heryerde aynı mantık geçerli.Zaman Valdes'in haklı olduğunu bir kez daha gösterdi zaten.

Guardiola olayına gelince,yine ''babam olsa şampiyon yapar'' gibisinden muhabbet dönmeye başlamış,onun için bana müsade.

Geri
Üst Alt