Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

arkadaşlar sanki bir oyuncu var kimsenin aklına gelmiyor solaçık için müthiş nimet biraz tuzludur gelmeside biraz zordur ama :D ne bileyim royston drenthe nin kimsenin aklıma gelmemesi ilginç :D solbekte oynar diyorlar :D hiç değilse bi teklif yapsak... gazeteler yazın laa milletin aklına gelsin bu herif :D

arkadaşlar sanki bir oyuncu var kimsenin aklına gelmiyor solaçık için müthiş nimet biraz tuzludur gelmeside biraz zordur ama :D ne bileyim royston drenthe nin kimsenin aklıma gelmemesi ilginç :D solbekte oynar diyorlar :D hiç değilse bi teklif yapsak... gazeteler yazın laa milletin aklına gelsin bu herif :D

Drenthe'nin neresi müthiş?

Sol kanadı komple kullanacak ben bi Urby Emmanuelson'u bilirim.Onun da alınması biraz zordur.Yanılıyormuyum? Hayır yanılmıyorum.Ancak alınması durumunu göz önünde bulundurursak çok faydalı olacağı aşikardır.

Istersek Urby'i alabiliriz

Ajax, sozlesmesinde indirime gitmesini istedi.

Urby'i de istemiyor fln baya sorun yasamisti.

Aldigi ucret 1.6mil€ olmasi lazim.

Ama gerekli degil ona verecegimiz bonservisle stochu aliriz Elimizdede 1-2mil€ kalir

Emanuelson'u çok severim ama istikrar sorunları var. Yine de Stoch'a tercih ederim her türlü.

Fabrizio Miccoli. Son iki sezonda İtalya'da 10 gol-10 asist barajını geçen ender adamlardan (08/09:14-10, 09/10:19-10). 30 yaşında ama rahat 3 sene daha oynar. Seyredenler elbette bilir. Fazla geyik yapmaya gerek yok. İleri uçta her yerde oynayabiliyor. 5-6 milyon euro civarında bonservisi var sanırım. Birmingham peşinde, Zigiç'le yanyana oynatmak istiyorlar. Herhalde Zigiç indirir, Miccoli vurur diye düşünüyorlar, ama bu taktik 80'lerde kaldı be McLeish hocam...

''Kavuni karpuzi istemezük.'' derdi bir arkadaş.Onu hatırladım bir an.evet; gerçekten güzeL olabilir +2 için.Ama daha iyilerine de ihtiyaç var.+2 için konuşuyorum.

Şahsen bende çok istiyorum bu elemanları.Tek temennim bun elemanların gelmesi yönünde.Kaliteli yerli babında bulunmaz Hint kumaşı olacak potansiyelde oldukları söyleniyor.Çok maçlarını izlememekle beraber alınmasını isterdim.İnşaallah gündemde vardır bu iki eleman.

Veliyi bilmem de yasin iyi bir oyuncu gibi duruyor.En kötü ihtimalle iyi bir yedek olacağını düşünüyorum.

JosephYobo ve Gamberini yi öneriyorum alınırsa bence muhteşem olur ama alınması ne kadar kolay yada zor olduğunu bilmem değerlendirmeyi size bırakıyorum.

JosephYobo

JosephYoboPA_468x454.jpg

kulak gösteren :D :D

Gamberini

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+0H8cvXZkyYTl.jpg

omuzuyla vuran :D

- Derry Herold Goulon

- Halil Altıntop

- Dimitris Salpingidis

Bu 3'ünü alalım beleşe. Çok faydalarını göreceğiz.

Geri
Üst Alt