Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

W.Gallas'la Pana ilgileniyormus. Keske biz alsak, yaslı ama hala iyi. Rafa'ya kesinlikle tercih ederim.

Adriano 3 yıllık 5 milyona anlaşıyor; bu ligde vergilerimiz az olmasına karşın Nobre gibi bir oyuncu 2.5 milyon alıyor yıllık.Ne iş çözmüş değilim.

Kanatlar Arda-Keita zaten sağlam.Yedek olarak Serdar yeterli.+ 2 milyona Veli alınır.Bonservissiz Halilde alınıp hem satrafora hem de sağ forvete alternatif olur.Ama işin önemli kısmı, orta saha transferi!

Yasin,Murat Ceylan orta sahaya alınacak iyi Türk alternatifler.

Kanatlar Arda-Keita zaten sağlam.Yedek olarak Serdar yeterli.+ 2 milyona Veli alınır.Bonservissiz Halilde alınıp hem satrafora hem de sağ forvete alternatif olur.Ama işin önemli kısmı, orta saha transferi!

Sol için de iyi kötü bir yedek olsa iyi olur.Serdar çok iyi bir yedek ama sol kanat için alternatifimiz yok gibi.

Yasin,Murat Ceylan orta sahaya alınacak iyi Türk alternatifler.

Bu oyuncular dediğin gibi kaliteli alternatifler olurlar ancak.Banko elemanlar da olmalı.Jenas gibi...

Sol için de iyi kötü bir yedek olsa iyi olur.Serdar çok iyi bir yedek ama sol kanat için alternatifimiz yok gibi.

Bu oyuncular dediğin gibi kaliteli alternatifler olurlar ancak.Banko elemanlar da olmalı.Jenas gibi...

Serdar&Veli sol kanat için yeterli bence.

Jenas iyi adam ama aradığımız adam değil.

Aradığımız adam değil derken neyi kastettin anlamadım?

2 yönüde iyi oynar;kabul.Ama bizim orta sahamız için daha iyilerini bulabiliriz.Jenas Avrupa maçlarında sırıtabilir.

Gyan Asamoah

200px-Asamoahgyan.jpg

Boy:1.86

Mevkii:forvet

Oynadığı Takımlar:Liberty Professionals(2003)(16maç-10gol),Udinese(2003-2008)(39maç-11gol),Modena(Kiralık)(2004-2006)(53maç-15gol),Rennes(2008- )(41maç-14gol)

GHANA milli takımı:32maç-20gol

alınmasını istiyorum be:D

William Gallas diyorum. Arsenal ile sözlesmesi bitiyor ve buyük ihtimalle uzatmayacak. Yillik 2 milyon € civari bir ücrete gelebilir, bize gelmezse %90 Fransa ligine gider. Defansta Neill-Gallas ikilisi mükemmel olur, çünkü ikisi de ayri özelliklere sahip ve birbirini tamamlarlar.

William Gallas diyorum. Arsenal ile sözlesmesi bitiyor ve buyük ihtimalle uzatmayacak. Yillik 2 milyon € civari bir ücrete gelebilir, bize gelmezse %90 Fransa ligine gider. Defansta Neill-Gallas ikilisi mükemmel olur, çünkü ikisi de ayri özelliklere sahip ve birbirini tamamlarlar.

Şahsen bende çok isterim gelmesini.Yıllardır EPL'de oynuyor hemde ligin en büyük takımlarında.Defans bloğunda ilaç olur.Lakin 2 milyon kafi gelmez.Vergilerin de az olduğunu Frank Rijkaard'ın da adını kullanarak 2,5 milyona rahatlıkla anlaşılır.Bizde de maksimum performansla 3 yıl oynar.

Gyan Asamoah

200px-Asamoahgyan.jpg

Boy:1.86

Mevkii:forvet

Oynadığı Takımlar:Liberty Professionals(2003)(16maç-10gol),Udinese(2003-2008)(39maç-11gol),Modena(Kiralık)(2004-2006)(53maç-15gol),Rennes(2008- )(41maç-14gol)

GHANA milli takımı:32maç-20gol

alınmasını istiyorum be:D

En sorunsuz bölgemiz şu durumda.Gerek yok.Sadece iyi bir yedeğe ihtiyaç var.

Madem paramız yok, 3-5 kuruşun hesabını yapıyoruz gidip Aurelio, Appiah'ı alalım. Onlarıda alırız heralde. Heralde?

Yasin ile Veli bitsin artık. Özellikle Yasin'e ihtiyacımız olabilir. Bakarsınız yarın manşet geçer ajanslar Yasin fenerde diye. Olabilir. Alıştık artık, biz bir ay uğraşırız adamlar bir günde halledebilirler. Para onlarda, onlara yakışanda o nasıl olsa. Appiah ve Aurelio'ya sulanmazlar heralde. Yok artık o kadarda değil...

Geri
Üst Alt