Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Biraz tuzlu ama Steven Davis iyi giderdi bizim orta sahaya.

Yok be Cem'im.Harbi gerek yok Ballack'a.Orta sahamız kan ağlıyor ama adam yıllık 4,5 milyondan aşağıya evet demiyor.Hem yaşı da var.

Yasin Pehlivan

Veli Kavlak

Demy de Zeuw

Stijn Schaars

Zeuw dışında hepsi istediğimiz takdirde alınabilecek adamlar. Ah Schaars bir gelse...

Hayallerini kurmak güzel oluyor.Keşke bir an için bunnarnan ilgili yalancıktan da olsa bir haber yapılsa.

Sebastian Battaglia. Gerçi Avrupa tecrübesi az ama çok faydalı olacağına inandığım bir adam.

Sebastian Battaglia. Gerçi Avrupa tecrübesi az ama çok faydalı olacağına inandığım bir adam.

Güney Amerika'da, özellikle Arjantin'de Battaglia gibi müthiş defansif orta saha oyuncuları var. Biraz uğraşılsa çok rahat 10-15 tane alternatif kısa sürede bulunur. Bunun da maddi yönden iyi birşey olduğu çok açık.

Bence william gallası alalım hem bonservisi elinde 2,5 mil euroya biter bu is

Tsholofelo Modise

Güney Afrikanın 11 numarası. 4 milyona biter bu iş

Can kim bu? Hemen hemen her futbolcuya aşinalığım vardır; ama bunu ilk defa duyuyorum.

Çok 2 iyi önerim var. Biri genç bugün maçını izledim gayet güzel bir elemandı adını net hatırlamıyorum ama Santos tarzı birşeydi. Alınıp gerekirse ileride iyi para satılır, satılmaz ise bu takımın en önemli yıldızlarından biri haline gelir. Stoch falan hikayeydi o kadar süperdi. Son vuruşunu düzeltse tamamdır bitti işte, yeni yıldız.

Diğeri şuan boşta sanırım. Kewell diye bir adam. Yaşlı falan ama tecrübesiyle çooooook iş yapar. Eminim taraftar da çok sever bu adamı. İçime öyle doğuyor yani.

Birde 2 ortasaha alsak tamam işte. Öyle ahım şahım paralar dökmeye gerek yok.

Hadi ulan yönetim, tutun şu 2 adamı getirin.

tekrar...

Okan renktas kimden bahsetdigini anlamadim yha. Baqtim ama anlamadim :(

Babasıda topçuymuş bu adamın sanırım. Kardeşide var Barcelonada oynuyor falan. Reyis sen bilmezsen kim bilcek bu adamı Murat Durgun mu? :D

Noldu reyis istemezmisin bu çocukcağızı?

G. Afrika macindan once herkes gelmezse saglik olsun ko g.tune modundaydi aga, simdi Afrikalilara karsi ilk devre biraz iyi oynadi diye bence amaney gelsin, hobarey gelsin demeye gerek yok. Gelirse yedek olur bence, yedek olacagi icin de en fazla 3-4 milyon euro verilir.

5-6 milyon euro civarında da alınabilir.

Çoğucun üstüne çok baskı var,bu yaşında çok büyük sorumluluklar altına girmeye çalışıyor.Adam daha profesyonel kariyerinde 100 maç yapmamış.Cristiano Ronaldo'nun bile ilk ManU günlerinde cümle aleme rezil olduğunu hatırlayınız.

Turkiye'de bir topcuya o parayi verirsen karsiliginda birsey bekler basin ve tribun, Ingiltere'de Ferguson benim icin 12 milyon bonservis odesin millet ne yapiyorsun demez bir bildigi vardir der. 5-6 milyona Gio alinacagina orta sahaya bir adam alinsin yeridir.

Geri
Üst Alt