Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bence dün Diaby çok iyi oynadı. İlk yarı özellikle neredeyse hatasızdı. Tam ihtiyacımız olan adam. Topu çok iyi ileri taşıyor, kanatlara açıyor, arapası atıyor, şut çekiyor, ikili mücadelelerde ayakta kalıyor, kolay top kaybetmiyor. Defansif yönü de iyi bence, ayrıca boyu uzun olduğu için her kafa topunu aldı. Fransa'nın ilk 11 oyuncusu sonuçta. Alabilirsek müthiş olur.

Muslera'yı da çok beğendim dün. Çok iyi kaleci gerçekten. Bir de Diego Godin muhteşemdi. Bu oyuncuları Galatasaray'da görmek isterim.

Diego Godin imkansız.

Diaby için de kulüple anlaşılabilir ama kendisi nasıl ikna edilir hiç bilemem.

Muslera da alınmak istense Lazio takımından alınabilecek bir oyuncu.Paradan haber ver yeter ki Lazio için :)

Diego Godin imkansız.

Diaby için de kulüple anlaşılabilir ama kendisi nasıl ikna edilir hiç bilemem.

Muslera da alınmak istense Lazio takımından alınabilecek bir oyuncu.Paradan haber ver yeter ki Lazio için :)

Muslera alınabilir, gerçi birinci kalecisi Lazio'nun ama, adamlarda Bizzarri ve Carrizo gibi iki iyi kaleci var. Carrizo kiralık Zaragoza'daydı bu sene. Ama iyi para isterler diye tahmin ediyorum.

Godin imkansız bence de. Gerçekten harikaydı dün.

Diaby'yi ikna konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum.

Ortasaha ya ilac olacak oyuncu.

Nigeryadan 20-23 yasinda olmasi lazim,monacoda oynuyor.

Haruna'yi izleyin.

Fizik dessen at gibi , teknik, cok guzel pasda atiyor.

Kesinlikle izlenmeli

Aradigimiz orta saha - Lukman Haruna

Arkadaslar aradigimiz orta saha ,lukman haruna. Niyeryali haruna, 12.04.1990 dogumlu olmasina ragmen fizigi ile cogu oyuncudan guclu.Bu sene Dunya kupasiyla ,niyerya- arjantin macinda ilk 11 de forma giyecek olan Haruna, obi mikel in yoklugunu artmiyacak kadar yetenekli bir oyuncu Guclu fizigiyle , teknik ve iyi pas yapiyor olmasi bir kac sene icinde monacoya cok ciddi para

kazandiracaktir. suanda tranfermarkt.de sitesinde degeri € 850.000 , 2-3milyon € ya

kapidan acip 4mil€ ya bitirirsin,20 yasindaki lukman haruna' yi

Bence tam ilac olacak oyuncu , ileride para kazandirabilecek olmasinida unutmamiz lazim.

Bozuk turkcem icin ozur dilerim

Cevap: Aradigimiz orta saha - Lukman Haruna

Bugün izlediğim Haruna mümkünse Türkiye'ye bile adım atmasın.

Klasik Haruna oyununu gördük. Yine umursamaz bir oyun ortaya koydu. Yetenekli ama mental açıdan zayıf. Dünya Kupası'nda iyi oynayarak göz önüne gelebilecekken, bu maçta bile çaba sarfetmedi. Bu kafa yapısıyla zor.

Ne Harunasi yahu saka mi yapiyorsunuz? Nijerya orta sahasindakiler mumkunse futbolu biraksin.

Haruna'yı seyrettim.Bizim Sarp'ın Nijeryalı versiyonu..Geçiniz..

Ama Sani Kaita faydalı olabilir bizim takıma.

Nijerya'dan Yobo ve Taiwo iyiydi. Yakubu da iyi de top gelmedi adamcagiza.

Geri
Üst Alt