Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Jermaine Jenas

Hat-trick yapacak diye bekliyorum.

Cevap: Transfer Önerileri

renkdaşlar az önce şeref yoksunu ntvspor bugün maç yapacak takımları tanıtırken ne elanodan bahsetti nede keitadan ama *****in yeni transferi stochu uzun uzun tanııttılar,çok fena kuyruk acıları olsa gerek

renkdaşlar az önce şeref yoksunu ntvspor bugün maç yapacak takımları tanıtırken ne elanodan bahsetti nede keitadan ama *****in yeni transferi stochu uzun uzun tanııttılar,çok fena kuyruk acıları olsa gerek

Dünya Kupasında 5 tane oyuncu ile, fark attık acı o olsa gerek.

aynen öyle peki bunların aslantepeye olan ilgisini nasıl açıklayalım ruh mazosisti galiba bunlar

Aslantepe tam bir acı oldu onlar için. Şurdan anlayabiliriz ki, deprem olsunda o stad yıkılsın diye bir zihniyete sahipler. Düşünmüyorlar ki deprem oldu mu kendileri, ablaları, anneleri veya çok sevdikleride yok olacak. İşte böyle düşünmeden konuşan topluluklar. Fanatik demeyeceğim çünkü, bizlerde fanatiğiz bizlere ayıp olur. Şuan bir tane fenerli ölsün tanımasam bile üzülürüm. Ama onlar kıskançlığın boyutunu bambaşka yerlere çektiler.

micheal bradley diyorum bu adam 2-3 sene sonra real madridde veya chealsede oynayacak görürsünüz adamın yaşı 23 ve tam bizim aradığımız orta saha üstelik fiyatı 5-6m avro civarı kesinlikle alamalıyız

Aslantepe tam bir acı oldu onlar için. Şurdan anlayabiliriz ki, deprem olsunda o stad yıkılsın diye bir zihniyete sahipler. Düşünmüyorlar ki deprem oldu mu kendileri, ablaları, anneleri veya çok sevdikleride yok olacak. İşte böyle düşünmeden konuşan topluluklar. Fanatik demeyeceğim çünkü, bizlerde fanatiğiz bizlere ayıp olur. Şuan bir tane fenerli ölsün tanımasam bile üzülürüm. Ama onlar kıskançlığın boyutunu bambaşka yerlere çektiler.

onlar kıskançlıkla sapkınlığın ayırımını yapamayan tipler angut.com dan bahsediyorum yoksa tanıdığım birçok fenerli arkadaşlarım stad için gayet olumlu konuşuyorlar

Micheal Bradleyi alsın bu yönetim başka transfer falan istemem beyler gerçekten tam bizim aradığımız futbolcu adı fazla duyulmadı belki ama çok iyi bir ön libero

bence bu seneyi kaliteli genç oyunları alarak geçirmeliyiz ne yazık ki görünen köy kılavuz istemez yönetimin belirlediği transfer bütçesi 10-12m avro civarı yani bu paralara büyük yıldızlar alamayacağımıza göre alacağımız futbolcular genç ve yetenekli olmalı

Vladimir Weiss'i dikkatle izleyin renktaşlar... Stoch'tan daha iyi bence...

Jenas önerilmiş, bizim lige iki gömlek üstün bir oyuncu.Gelmesini çok isterdim.Hatta Tottenham keşke şöyle bir teklif yapsaydı:

Jenas+Gio=Arda ne iyi olurdu.Hem Gio'yu alırdık,hemde kanayan orta sahamızda üstün de üstü düzeyde bir orta sahamız olurdu.

Jenas önerilmiş, bizim lige iki gömlek üstün bir oyuncu.Gelmesini çok isterdim.Hatta Tottenham keşke şöyle bir teklif yapsaydı:

Jenas+Gio=Arda ne iyi olurdu.Hem Gio'yu alırdık,hemde kanayan orta sahamızda üstün de üstü düzeyde bir orta sahamız olurdu.

son zamanlardaki olaylar yüzünden ardaya soğudum ama böyle bir teklif ardayı bedava vermekten farksız...

Kontejyan işini ne yapacağız? Elde herkesin gözü kapalı yazabilceği tek yerli Arda.

Kamerunlu orta saha

N'Koulou. 20 yasinda , AS Monaco da oynuyor. Transfermarkt.de Gore

bonservisi 4 mil€. 7-8mil€ alinirmi????

Olmasa yarisi pesin gerisi taksit???

Fransanin Toulouse takiminda oynayan

cheikh mbengu. 21 yasinda cok yetenekli sol bek. Gobekte gorev yapabiliyormu bilmiyorum ama eger sol bek yabanci olacaksa mbengu olsun.

Degeri 4.5 mil€.

Takayuki Morimoto. Japonlarin en buyuk yeteneklerinden biri. 22 yasindaki Morimoto forvet bolgesinde oynuyor. Catania takiminda oynayan 22 yasindaki forvetin degeri 4mil€.

Andrea Poli. 22 yasindaki orta saha oyuncusunun degeri 4 mil€.

Suanki takimi Sampdoria. Yakinda buyuklere transfer olur diye dusunuyorum.

Morgan schneiderlin. Fransiz oyuncu 2008 yilindan beri ingilterede top kosturuyor.

20 yasindaki oyuncu iyi pasilari var. Southamptonda oynayan Morgan, degeri 1.75 mil€ +2 gobek icin hem genc gelismeye acik.

Italyanin Napoli takiminda oynayan Luca Cigarini.

Tam aradimiz "çift yonlu" orta saha oyuncusu.

23 yasindaki oyuncunun degeri 7 mil€.

Favorilerimden biri. Italyada oynayan ispanyol oyuncu

Alberto Zapater. 24 yasindaki oyuncu " çift yonlu" olmasi takimimiz icin aranan kan olabilir. Genoa da oynayan oyuncunun tek sorunu bonservisi olur. 7,5mil€

defans icin en uyun oyunculardan biri.

Italyanin Bari takiminda oynayan 22 yasindaki 1,95 boyundaki

Andrea Ranocchia bonservisi 7,5 mil€.

Yalniz tansfermarkt'a Gore sozlesmesi bitiyor. ????

Vertrag bis: 30.06.2010

Debüt (Team): 22.11.2008*

italyadaki garip sistemleren biri oldugu icin ( bonservisin yarisi baska takimda) sozlesmesi Sona eriyor gozuke bilir.

Geri
Üst Alt