Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

3 milyon bonservis bedeli bir kac sene once 10 milyon civarindaydi

Jorge Valdivia - Spielerprofil - transfermarkt.de

Şili Milli Takım oyun kurucusu Jorge Valdivia, Mükemmel tekniği ile çok seri ve çok iyi şut çekebiliyor.Ters tarafa inanılmaz paslar atabiliyor FM oynayanlar bilir, bugün 10 numara olarak ofansif orta saha mevkiinde oynadi, keske alabilsek

YouTube - Jorge Valdivia - The Best Player ( 10 )

YouTube - Jorge Valdivia vs Brasil

YouTube - Valdivia, "El Mago" - Melhores Momentos

Maçı izlemedim nasıl oynadığını bilmiyorum ama böyle adamları çok kolay alırız istesek ama önce istemek lazım. Biz bu ülkenin en iyi takımıyız böyle futbolcuları alamayacağımızı düşünmek yakışmaz bize.

Jorge Valdivia - Spielerprofil - transfermarkt.de

Şili Milli Takım oyun kurucusu Jorge Valdivia, Mükemmel tekniği ile çok seri ve çok iyi şut çekebiliyor.Ters tarafa inanılmaz paslar atabiliyor FM oynayanlar bilir, bugün 10 numara olarak ofansif orta saha mevkiinde oynadi, keske alabilsek

YouTube - Jorge Valdivia - The Best Player ( 10 )

YouTube - Jorge Valdivia vs Brasil

YouTube - Valdivia, "El Mago" - Melhores Momentos

iyi bir futbolcu, ama adam arabistan da oynuyor galiba, ve gecen sene tam 8 milyon euro ya satilmisti, bizim icin pahali, isterler 10 milyon.. bizde yok o kadar...

# Stijn Schaars (Duyum Benden)

AZ takımında forma giyen 26 yaşındaki, sol ayaklı orta saha oyuncusu Stjin Schaars duyumunu, "çok güvenilir" denilemez ama genede duyum olarak kabul edebileceğim birisinden öğrendim.

Doğru olursa güzel olur. Hem çift yönlü, hem Hollandalı, hem sol ayaklı.

Cevap: S. Schaars (Duyum Benden)

--Diarra--Schaars

---------Elano

Cevap: S. Schaars (Duyum Benden)

Fevkaledenin fevkinin fevkinde olur ama keşke "çok güvenilir" olduğu zaman açsaydın bu konuyu.

Cevap: # Stijn Schaars (Duyum Benden)

Şimdiden bir önlem almazsak her duyum aldım diyen bir konu açacaktır. Transfer önerileriyle birleştiriyorum...

Cevap: # Stijn Schaars (Duyum Benden)

İnşallah olur ama o kadar beklentiye girmemek lazım.

Galata Sarayı Efendileri, rütbesinde bir üye olarak, kırk yılın başı bir duyum topici açamıyorsak vay halimize. :)

hayri nin dediği adam paul scharner di bu eleman değil

Geri
Üst Alt