Transfer Önerileri (ARŞİV)

Abarttın hakkaten yahu.

Göbeğe o kadar adama gerek yok. Murat Ceylan'ın Barış'tan veya Mehmet Topal'dan bir fazlası yok. Hatta o bölgeye kiralıklardan gelebilecek, Murat Ceylan'dan çok daha iyi bir Soner Cihan var. Nuri ekstra bir isimdir. Yani ne kadar oynadığı bölgede adam olursa olsun alınabilir. Jem Karacan'ı hiç izlemedim. Bilemiyorum nasıl olur. Sercan Yıldırım ise abartılı bir bonservisle gelebilir sadece. 2-3 milyon € ile alınabileceğini sanmıyorum.

Ümit + Nonda'dan gelecek minimum bonservis 6-7 milyon euro olur.Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi sene sonu bitiyor,ucuza kapatırız,Sercan için de para + futbolcu olayını gerçekleştirebiliriz.

Neyse fantezi yapmayı bir kenara bırakırsam ;

Ümit ile Nonda'yı satıp Mehmet Yıldız ile Sercan'ı,hiç olmadı Mehmet Yıldız'ın mutlaka alınması görüşündeyim.

Orta saha oyuncuları abartıydı kabul.

Yukarlarda bir yerlerde Lincoln'e alternatif alalım denmiş ; EMRE ÇOLAK derim.

Emre daha çok genç. Onun yerine Ilic'i 1-2 sezon kiralayabiliriz. Çok iyi olmaz mı yahu?:D

Tam bu ortadaki 3'lüye yakışır. Bazı maçlar Lincoln ile birlikte bile oynar. Paşa Ilic OLEEEEEEEEY!:D

Emre daha çok genç. Onun yerine Ilic'i 1-2 sezon kiralayabiliriz. Çok iyi olmaz mı yahu?:D

Tam bu ortadaki 3'lüye yakışır. Bazı maçlar Lincoln ile birlikte bile oynar. Paşa Ilic OLEEEEEEEEY!:D

İlic'i alırsak camdan atıveririm kendimi.Gol rekorları kırarız,2 dakikada 4 gol atarız falan filan .. :) [ bknz : 05/06 Bjk + Son Ankaragücü maçları ]

Ama şöyle birşey var,gelse hangi numarayı giyecek ? :D

Ümit + Nonda'dan gelecek minimum bonservis 6-7 milyon euro olur.Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi sene sonu bitiyor,ucuza kapatırız,Sercan için de para + futbolcu olayını gerçekleştirebiliriz.

Neyse fantezi yapmayı bir kenara bırakırsam ;

Ümit ile Nonda'yı satıp Mehmet Yıldız ile Sercan'ı,hiç olmadı Mehmet Yıldız'ın mutlaka alınması görüşündeyim.

Orta saha oyuncuları abartıydı kabul.

Yukarlarda bir yerlerde Lincoln'e alternatif alalım denmiş ; EMRE ÇOLAK derim.

ne yaptın... Ümit Karan ve Nonda'ya toplam 6-7 milyon € gelmesi imkansız. 3 milyon € gelirse iyidir.

Galatasarayın önümüzdeki yaz transfer döneminde yapılandırmayı bitirmesi lazım ve böylece önümüzdeki 8-9 yılı kurtarırız.. nasılmı..

öncelikle bu ara transfer döneminde; Volkan yaman,ferdi elmas,mehmet güven,ümit karan ve nonda ile yollar ayrılmalı.Yerlerine;özer hurmacı,mevlüt erdinç ve mehmet yıldız alınmalıdır.

Sezon bittiğinde ise;Okun usak,emre aşık,sabri sarıoğlu,ayhan akman,hasan şaş ve yaser ile yollar ayrılmalı.Yerlerine;ediz(ankaraspor),theo weeks(ankaraspor) ve alınabiliyorsa mehmet topuz transfer edilmeli,semih kaya ve fırat takımda tutulmalı,,emre çolak ve cem sultan A takıma çıkarılmalıdır.

Böylece ASLANTEPE'de şu rüya kadro oluşturulmalıdır...

----------------------De santctis--------------------------

----------------------(aykut,fırat)------------------------

uğur uçar--------meira---------servet-------------alparslan

(serkan )------(ediz,semih)---(e.güngör)-----------(h.balta)

-----------------linderoth----------m.topal----------------

-----------------(weeks)-----------(barış)

keweel------------------lincoln--------------------arda

(S.çalık,aydın)----------(E.çolak)---------------(özer,m.topuz)

-------------------------baros-----------------------

-----------------(mevlüt,M.yıldız,cem sultan)----------------

Bu kadro bizi verimi dusenleri iyilestirmek icin senede yapıcamız tek transferlerle 10 yıl rahat götürür...

not:tabiki bu kadro biraz fantezi ama yapılamıcak bir kadroda değil....

Lincoln'e Yerli Yedek Oyuncu Lazımm,Oda Bana Göre Özerdir. Mutlaka Almamız Lazım.

-theewo weeks yada murat ceylan takımımızda forma gıyebılecek kalıtede orta alan defansıf oyuncularıdır lınderothun durumuna gore weeks yada murat ceylan kacırılmamalı

-mehmet yıldız ıcın f5ın bastırdıgı soylenıyor umarım bız alırız nonda ve karandan cok daha fazla ıs yapar

mehmet yıldız is yapar bizde özer hurmacı mutlaka alınmalı

Nonda gönderilebilir,yerine Mehmet Yıldız alınabilir.Özer Hurmacı'da iyi bir transfer olur,zamanında elimizden kaçırmasaydık keşke.

Bu sezon gol atmakda sıkıntı çektiğimiz apaçık ortada ve kafa toplarındaki etkisizliğimiz.İkinci bir forvetimizin olmayışı.Bazen maç sıkıştığında alırsınız bir uzun boylu forvet bir kafa topuna çıkar ve bir kafa topunuzu indirir bir anda maç değişir.İşte geçen sene Hakan Şükür'ün yaptığı bu işi yapabilicek bir oyuncunun eksikliğini çekiyoruz.

Ve artık M.Topal ve Barış'ın iyilişemesi ve yavaş yavaş form tutması ile Defansif ortasaha eksikliğimiz giderildiğini düşünüyorum.

Uzun boylu pivot santrafor için ise 3 tane adayım var bunlar :

Fernando Llorente: İspanyol forvet.23 yaşında ve 1,95 boyunda.Hava topu hakimiyetinin yanında yerdende iyi oynayabilen ve bitiricilliği Hakan Şükür ve Baros'a göre çok daha iyi olan bir forvet.İleride çok şey beklenen bir forvet olduğunu düşünüyorum.Onu Bilbao'dan ayırmak zor olsada maximum 10 mio € ya alabileceğimizi düşünüyorum.

YouTube - Athletic 1 - Villarreal 2 ( radio popular )

YouTube - Athletic 1 - Levante 0 ( radio popular )

YouTube - Athletic 1 - Barcelona 1 ( radio popular )

Bakala Bakala Bakala :D

Fernando Llorente Skılls

YouTube - Fernando LLorente

Dean Ashton : İngiliz forvet.25 yaşında ve 1,88 boyunda.İnanılmaz güçlü fiziğinin yanında ayaklarına gerçekten çok hakim.Uzaktan şutlar atabilen,bitirciliği yüksek,kafa toplarında etkili.West Ham United klübünün değerli futbolcularından.Yine West Ham kendisini satmak istemesede en fazla 15 mio € ya alınabilir.

YouTube - Dean Ashton Compilation - 2008 Season

Peter Crouch : İngiliz forvet.27 yaşında ve 2.01 boyunda.:eek:Eski L'Pool'lu Pivot forvet.Kafa toplarında inanılmaz etkili adeta tribüne giden topu indirir o derece :)...Bize ve Bolton'a attığı revoşata golü hala aklımda.Ama kazma tabir ediceleck derecede de teknikden yoksun değil hatta tekniği boyutuna göre iyidir.Klübü onu bu sene 13.5 mio € ya aldı.Eğer bize gelirse ki eğer İngiltere Premier Lig'e aşık değilse 2-3.5 mio € arasında bir fiyata gelir (Oyuncunun maasşı olarak).Klübün ise en fazla 15 mio € isteyeceğini düşünüyorum.

Fiyatlar tuzlu olabilir ama eğer 1.sınıf forvet ve forvet adayı istiyorsak paraya kıymamız gerekiyor..

Youtube'ye giremeyenler Ynt: YouTube ye %100 Kesin Giriş YouTubeJacker - PCnet adlı siteden Youtube Jacker adlı program ile izleyebilir.

Kesinlikle bunlardan 1 tanesi ve Özer,M.Batdal,Murat Ceylan,Theo Weeks..

2009 Transfer Dönemi Düşünceleriniz

2009 Yaz dönemini kapsayan düşünceleriniz.Sizce kimler gitmeli kimler kalmalı ?

Kimler alınmalı kısacası Galatasaray Futbol takımı hakkındaki düşünceleriniz..

Yönetim :Yönetim kesinlikle çok iyi ve bizleri daha iyi yerlere getireceklerdir.O yüzden yönetimle ilgili hiç bir sorun yok.

Teknik Direktör : Sezon sonunda istenilen ve başarılmaya çalışılan sistem oturacaktır diye düşünüyorum.

Oyuncular :

Kaleciler : Kalecilerden De Sanctis'le sözleşme imzalanmalı.Aykut kalmalı.Orkun'un yerine ise daha genç ve geleceği olan bir kaleci alınmalı.Bunun için en büyük adayım Onur Recep Kıvrak..Bana göre ileride Milli Takımın değişmezi olacaktır.Aynı zamanda Ümit Milli Takımında kalecisi..

Defans : Sabri,Uğur Uçar,SerkanK,EmreG,Meira,HakanB,Alparslan Erdem.

Servet,EmreA ve Volkan Yaman'ın gönderilmesinden yanayım.Normalde Servet kesinlikle kalmasını düşünüyordum ancak artık gitmek istediğini düşünüyorum ve yolların ayrılmasını isterim.Servet'in yerine TS'dan Ceyhun ve ErenGüngör'ün alınmasını isterim.

OrtaSaha : Linderoth kronik sakat bir şekilde devam edicekse kesinlikle yollar ayrılmalı..Eğer giderse Ankaraspor'lu Theo Weeks ve Murat Ceylan alınmalı..Birde artık Arda'nın daha fazla yara sağlayabileceğini düşünmüyorum (Bir dahaki sezon için ) oyuzden maximum fiyata satılması gerektiğini düşünüyorum.Özer Hurmacı'nın da alınmasını istiyorum çünkü bu takımın kesinlikle bir Sağ açığa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Sağ açık için ise jenner alınabilir.

Forvet : Forvet için ise Baros,Yaser Yıldız.

Nonda ve Ümit Karan'ın gitmesini istiyorum.Yerlerine M.Batdal M.Yıldız(Bedeva)ve Dean Ashton'un alınmasını istiyorum..

Taktik :

__________De Sanctis__________

Sabri__EmreG___Meira___HakanB_

Barış___M.Topal__Lincoln__Kewell_

_____Baros_____Ashton________

_________De Sanctis___________

Sabri__EmreG___Meira__HakanB__

Özer___M.Topal__MuratC___Kewell_

_______Lincoln___Ashton(Baros)___

Mantıklı Transfer Önerileri konusu varken başka konuya gerek yoktu. Yönetici arkadaşlar birleştirirlerse bu konuyla bahsettiğim konuyu, forum düzeni açısından daha iyi olur.

İlici sağamı solamı koyacaksınız ilicin bu takımda işi yok şuan lincoln olmasa belki derdik

Geri
Üst Alt