Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Diaby çok güzel olur.Arsenal için vasat/üstü bir eleman olmasına karşın ligler arasındaki fark burda devreye giriyor işte.Bizim orta sahamızda çok iyi olur.Lakin 8-10 milyondan aşağı getirilemeyebilir.

Bilmiyorum ama bir şekilde almak lazım.Elano satılıp Diaby ve M.Diarra ikna edilirse taş gibi takım oluruz...

Ya brakin Diabyyi Bakin gana macina Kevin-Boateng inanilmaz iyi oynuyo cook iyi bir fizigi var.

micheal bradley...bjkyi sampıyon yapan fabien ernstten ne farkı var bu adamın (yaşının çok daha genç olması dışında tabi)

Ofansif yanı o kadar yok ama defansif MC olarak işimizi görür bence de Bradley. Daha önce de önermiş olmam gerek bu ismi.

Gladbach'tan koparmak çok zor olmasa gerek yalnız Dünya Kupasın'da kendisini göstermiş olması, ABD'nin olası ilerleyişi fiyatı, talipleri artırabilecek durumlar.

Beyler Agger ve Kjær tam bizim tanımladığımız teknik, topu oyuna sokabilen stoperler. Birini alsak çok iyi olur aslında. Agger daha iyi ama Kjær daha genç. Neill'in yanına savaşçı gerek diyenler var ama biri teknik biri öküz olması daha iyi yapmaz defansı. İkiside zeki ve topla oynayabilen oyuncular olmalı. Olmayacaksa Servet'i gözden çıkarmanın anlamı yok.

Seydou Doumbia (21 jaar, Ivoorkust, Young Boys Bern) : 9

21 yasindaki fildisili seydou Doumbi.

Isvicrenin young boys de oynuyordu. Gol krali oldu isvicrede. (orta saha oyuncusu)

gec kaldik bedavaya CSKA 'ya gitti keske yonetim alsaydi. Cok yetenekliymis.

Belcikadan yassine el ghanassY diyorum baska birsey demiyorum.

19 yasinda orta saha oyuncusu degeri 600.000€.

Yeni Fellaini olabilir. El ghanassy'da fas asilli bir oyuncu.

Belcikada yasayanlar bize daha iyi bilgi verirler.

Seydou Doumbia (21 jaar, Ivoorkust, Young Boys Bern) : 9

21 yasindaki fildisili seydou Doumbi.

Isvicrenin young boys de oynuyordu. Gol krali oldu isvicrede. (orta saha oyuncusu)

gec kaldik bedavaya CSKA 'ya gitti keske yonetim alsaydi. Cok yetenekliymis.

nasil?? 15 milyon euro verdi CSKA, biz 5 bile zor veriyoruz... mevki: santrafor, orta saha degil.. (orta sahadaki doubai....)

nasil?? 15 milyon euro verdi CSKA, biz 5 bile zor veriyoruz... mevki: santrafor, orta saha degil.. (orta sahadaki doumbia....)

Daha yeni isvicreli arkadasimla konustum. Bedavaya gitti dedi. Mevkiside hucum oynayan orta saha demisti (AMC)

o yuzden yazdim. Gercekten o kadar iyimiymis bu Adam?

Misir'in Zamalek kulubunde oynayan Shikabala. 23 yasinda, Anderlecht'de istiyor. Yaklasik 3 milyon civari.

[video=youtube;poeNE9QOT3I]https://www.youtube.com/watch?v=poeNE9QOT3I[/video]

Portsmouth küme düştü zaten Boateng'i almak şart.Muazzam oynuyor.

Micheal Bradley müthiş bi orta saha oyuncusu

Jong Tae Se.

Alman Spikeri ilk macta Rooneyle kiyasliyordu mactan önce.Bende hadi be diye dalga gecmistim,ama adamin fizigi,gücü,sutlari gercekten harika.

Gercekten Avrupada kendini kanitlayabilecek kadar yetenek olabilir kendisinde!

dikkatimi çekti o adam kaç yaşında?

Mauricio Isla

1988 doğumlu.Şili'li.Udinese'de oynuyor.Mevkisi sağ bek. Alexis Sanchez ile çok iyi anlaşıyorlar.Eminim Keita ile de iyi anlaşırlar..

Geri
Üst Alt