Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Jean Beausejour şili milli takımının sol kanat oyuncusu...şu anda meksikanın cf america takımında oynuyor...26 yaşında ve eğer alırsak bizde çok iş yapar özellikle adm eksilterek yapmış olduğu oratalar müthiş...

Carlos Carmona...

Şili’nin ön liberosu. Sezonu seri B’de Reggina’da geçirdi. Çok iyi bir oyuncu bence. Gerekirse 2 de bile oturur ama bana sorarsanız ondan iyisini bulmak zor.

Micheal Bradley diyorum arkadaşlar hem 23 yaşında hem mücadeleci hem fizik olarak çok güçlü hem de topu iyi kullanabiliyor tam bizim aradığımız topçu

Micheal Bradley diyorum arkadaşlar hem 23 yaşında hem mücadeleci hem fizik olarak çok güçlü hem de topu iyi kullanabiliyor tam bizim aradığımız topçu

Bu Amerikalı için bir dönem bir kaç platformda baya sözedilmişti. Gerçekten iyi oyuncu, zaten Amerikalı oyuncudan korkmayacaksın.Adamlar deli gibi eğlenir ama deli gibide çalışırlar.

Micheal Bradley

Tam bizim aradığımız topçu mücadele ve pres gücü çok yüksek top tekniği de gayet iyi üstelik yaşı 23 yani yeme de yanında yat durumu insallah m.diarra gibi 30una merdiven dayamıs adamlar yerine bradley gibi daha genç daha aç futbolcuları getirir yönetim

Beyler bu bradley gerçekten çok iyi yani bana deseler m.diarrayı mı istersin bradleyi mi diye gözüm kapalı bradleyi seçerim 2 yıl sonra

ingiliz devlerinden birinin kadrosunda görebiliriz.O kadar iyi futbolcu yani

Beyler bu bradley gerçekten çok iyi yani bana deseler m.diarrayı mı istersin bradleyi mi diye gözüm kapalı bradleyi seçerim 2 yıl sonra

ingiliz devlerinden birinin kadrosunda görebiliriz.O kadar iyi futbolcu yani

M.Diarra ön libero Bradley hem defansif hemde ofansif orta saha oyuncusu. Bence ikisine birden ihtiyaç var.

Diarra ve Bradley iyi olurdu.

Pedro Mendes'i de bugun tekrar hatirladim. Tam bir reis. Raul Meireles de oyle.

GELENLER

michael bradley ===> 3 M €

kevin-prince boateng ===> 3.5 M €

andre ayew ===> 3 M €

toplam : 9.5 M €

2010-2011 KADROSU

"AYKUT - SABRİ - NEILL - SERVET - H.BALTA - BRADLEY - BOATENG - ELANO - KEITA - ARDA - BAROS"

nasıl ??

bradleyi 3m avroya zor alırsın biraz beyler adam 2-3 yıl içinde dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olacak görürsünüz buraya yazdım bakın

Geri
Üst Alt