Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

hepsi değil 2-3 tanesi yeter sanchez e cok isterlrde diğerlerini bilemem :/

Konular birleştirildi.Oyuncu öneriniz varsa buraya yazın lütfen

Javier Matías Pastore maşallah çok beğendim adam italyada oynuyormuş pek izlemem serie A yı o yüzden görmemişim. Keşke elanoyu versek te bu adamı alsak çok beğendim gerçekten maşallah büyük topçu olur bu ilerde

Javier Matías Pastore maşallah çok beğendim adam italyada oynuyormuş pek izlemem serie A yı o yüzden görmemişim. Keşke elanoyu versek te bu adamı alsak çok beğendim gerçekten maşallah büyük topçu olur bu ilerde

Bende bunu yazmak icin girmiştim gercekten kısa sürede kendini belli etti müthiş kumaş var

Beyler Pastore artik kumas degil yildiz oldu bile.Imkansiz ama keske olsa mukemmel olurdu.Palermo'dan once bulsaydik keske.

Siphiwe Tshabalala

Tam alınabilecek bir oyuncu.Bonservisi de düşüktür.Yönetim bir görsede alsak şu adamı.

En güzel tarafıda 84 doğumlu

sudaki-zehri-toplayan-kumas.jpg

Konyaspor 18 yaşında Konyaşekerspor'dan İshak Çakmak'ı aldı. Orta saha oyuncusu 2 yıldır Konyaşeker'de oynuyor çok iyi şutları var takip etmenizi öneririm. İlerdebenim yıldız adaylarımdan. Bir de Basel'de oynayan Serkan Şahin gelecek büyük ihtimal bir ara adı bizle anılmıştı o da gelirse takip etme fırsatını buluruz.

[video=youtube;Xvj4Ud-RKrM]https://www.youtube.com/watch?v=Xvj4Ud-RKrM&feature=player_embedded#![/video]

Yalcini bu herife benzetiyorum

(ickili herif. izlerken deli oldum ya, birtürlü kalkamiyor ))

Geri
Üst Alt