- 16 Haziran 2010
- 204.033
- 156.092
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halla halla bugun bendemı sorun var yok dalgamı gecıyorsunuz bugun benımle ustume gelen gelene ^^
City'de Toure geliyor, De Jong gidiyor
İngiliz ekibi, Yaya Toure'yi transfer ettiği takdirde De Jong'u takımdan gönderecek.
Sunday Mirror gazetesinin haberine göre Manchester City, yaklaşık 1.5 sene önce Hamburg'dan 19 milyon avro karşılığında transfer ettiği Nigel De Jong'u, Yaya Toure'yi transfer etmesi durumunda gönderecek.
Hali hazırda defansif orta saha olarak oynayacak Gareth Barry, Patrick Vieira ve Vincent Kompany gibi isimlere sahip olan City, Toure'nin gelmesi durumunda bu mevkiyi dörtleyecek.
Böyle bir durumda teknik direktörü Roberto Mancini, De Jong'u da Toure transferinde kullanmak ve Barcelona'ya vermek niyetinde. Katalan ekibinin bu duruma ne cevap vereceği ise henüz belli değil.
Bu arada City'nin, Barcelona'nın sağ kanatta görev yapan yıldızı Dani Alves için de 45 milyon avroluk bir teklifte bulunmaya hazırlandığı iddia edilirken, Micah Richards ve Nedum Onuoha'yı da elden çıkartmak için gelecek tekliflere açık olduğu öğrenildi.
Öte yandan Aston Villa forması giyen ve şu anda İngiltere Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda görev yapan James Milner'ın da Mancini'nin transfer listesinde olduğu konuşuluyor.
Iyi paraya satar demek o, yoksa gondermezler cunku iyi oyuncu. O mevki icin Barry, De Jong ve Toure'yi kullanirlar, show olur. Bize de Kompany duser.
Mert çocuk 19 yaşında ve DK'Da milli takımda oynuyor.Ben özellikle koşularına bayıldım.Çok güzel yardırıyor.Uğur gibi yedeğim olacağına böyle yedeğim olsun daha iyi.