Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: Transfer Önerileri
Servet'in kaybettirdikleri > hepsi
Kalite = 0
Servet'e bu kadar b.k atılıyor da o zaman su sorulara mantıklı-tutarlı cevaplar verin,
Sahaya 6 yabancıyla çıkacagımıza göre, yerli sağlam 5 isim sayın: Arda, Sabri ya gerisi? Haydi Çağlar etti 3. **A.Turan çok mu guvenilir? G.Zan tukaka, Servet ö..z, Hakan kazma-ruhsuz, S.Özkan ...., Aydın sorumsuz-yeteneksiz zaten değil mi? Kusura bakmayın ama Sarp, Ayhan , Barış, Aykut, Ufuk, Serkan, Anıl da bunlardan iyi değil.
Yani allahaşıkına bana G.Saray'daki yerlileri kalite sırasına göre yazar mısınız? Ha şimdi kalkıp listeyi Anıl, Cumhur, Musa, C.Sultan ile dolduracak romantiklere sormuyorum zaten bu soruyu. Ben de kızıyorum ama bu takımdaki kaliteli yerlilerden biri de Servet'tir. Begenmeyen Omer Erdogan'la oynasın, Bekir İrtegün'le oynasın. Yahu ulkede topçu yetişmiyor işte, orta karar yerlilere de 7-8m eurodan kapı açıyorlar, sahaya da 5 yerli çıkarmak zorundasın hatta rotasyonla birlikte 8-9 sağlam yerli lazım aslında. hadi bakalım bu soruna bi çare bulun, Servet, Gökhan kovulsun demeden önce.
Servet'in kaybettirdikleri > hepsi
Kalite = 0