Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Servet'e bu kadar b.k atılıyor da o zaman su sorulara mantıklı-tutarlı cevaplar verin,

Sahaya 6 yabancıyla çıkacagımıza göre, yerli sağlam 5 isim sayın: Arda, Sabri ya gerisi? Haydi Çağlar etti 3. **A.Turan çok mu guvenilir? G.Zan tukaka, Servet ö..z, Hakan kazma-ruhsuz, S.Özkan ...., Aydın sorumsuz-yeteneksiz zaten değil mi? Kusura bakmayın ama Sarp, Ayhan , Barış, Aykut, Ufuk, Serkan, Anıl da bunlardan iyi değil.

Yani allahaşıkına bana G.Saray'daki yerlileri kalite sırasına göre yazar mısınız? Ha şimdi kalkıp listeyi Anıl, Cumhur, Musa, C.Sultan ile dolduracak romantiklere sormuyorum zaten bu soruyu. Ben de kızıyorum ama bu takımdaki kaliteli yerlilerden biri de Servet'tir. Begenmeyen Omer Erdogan'la oynasın, Bekir İrtegün'le oynasın. Yahu ulkede topçu yetişmiyor işte, orta karar yerlilere de 7-8m eurodan kapı açıyorlar, sahaya da 5 yerli çıkarmak zorundasın hatta rotasyonla birlikte 8-9 sağlam yerli lazım aslında. hadi bakalım bu soruna bi çare bulun, Servet, Gökhan kovulsun demeden önce.

Servet'in kaybettirdikleri > hepsi

Kalite = 0

Önerim : Mustafa Sarp, Barış,Ayhan,Server ve S.Özkan'ın takımdan gönderilmesi. En büyük 3.5 transfer.

Itandje

Sabri S.Kesimal Cuellar Pander

Volkan Şen Arda Hamit Pino

Baros Emenike

Gojko kacar hamburgta yeteri kadar fırsat bulamıyormus herhalde istenirse alınabilir

Yerli kalitesini yükseltmek hayal İnler, Hamit ve Selçuk gibi oyuncuları alamayacaklarsa.

Zaten Sercan, Volkan çok para istiyorlarmış. Yekta, Yiğit, Taner vs. vs. bir yere kadar bundan belki biraz iyi olur fakat gene yerli kalitesi olarak level atlamaz takım.

Serveti oynatmak yerine Gökhan Zan'ı oynatmalı....

Ignacio "Nacho" Scocco, 25 yasinda. AEK Atina'da oynuyor. Muthis gercekten. Avrupa Liginde gozume batti, ondan oncede duymustum ama hic izlememistim.

[video=youtube;ZlrVkrF12so]https://www.youtube.com/watch?v=ZlrVkrF12so[/video]

Sezon sonu serbest kalacak oyuncular;

Albin-Getafe

Amrossini-Milan

Barzagli-Wolfsburg

Bosingwa-Chelsea

Cani-Villarreal

Carew-A.Villa

Chevanton-Lecce

C.Delgado-Lyon

Deniz Yılmaz-Münich

Emanuelson-Ajax

Perotta-Roma

Vicente-Valencia

Elmander-Bolton

Ujfalusi-A.Madrid

Klose-Münich

Mehmet Ekici-Münich

Pirlo-Milan

Anthar Yahia-Bochum

Kenny Miller-Rangers

Haggui-Hannofer

Pander-Schalke

Pienaar-Everton

Veli Kavlak-R.Wien

Mexes-Roma

Rosenberg-W.Bremen

Taiwo-Marsilya

Samaras-Celtic

Trochowski-Hamburg

Valera-A.Madrid

Obinna-WestHam

Postiga-Lizbon

Rakitic-Schalke

M.Diarra-R.Madrid

Hamit-Münich

Rosicky-Arsenal

Ronaldinho-Milan

kaynak:sporx

Hangilerini İstersiniz ? :D

benim kadro da bu...

----------------ufuk-----------------

sabri------yahia-----neill-------çağlar

---------cana-----m.ekici------------

----------------hamit----------------

trochovski---------------(pienaar)arda

----------baros(rosenberg)-----------

Diego alves veya ochoa kaleye

Sabri---Neill-Ömer toprak--taiwo--Taner yalcın--Hamit--Biglia--Arda--Tro--klose

bence manisaporun orta sahasındaki josh simpson bize güç katacaktır. üç büyükler kaiserslauternden gelen bu yeteneği iki sezondur görmüyorlar. fazla parlamıyor ama çok faydalı bir futbolcu. en önemli özelliği savaşçı olması.

gerçekten iyi bir futbolcu ama aek gruplara devam ediyor avrupa liginde. bize satmazlar ;)

Üstte Simpson önerilmiş, harika olur.Bu ligden de 6+2+2'nin 2'li elemanlarına müthiş olur.Sol kanatta akıyor resmen, çok beğeniyorum.Yedeklikte sorun çıkaracağını hiç zannetmiyorum, ne tecrübesiz denecek kadar genç ne de cılkı çıkmış bir ihtiyar.Tam kıvamında bir oyuncu.27 yaşında ve sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.Devre arasında çok cüzi bir rakama getirilebilir.Herif Manisa'nın en golcüsü sol kanatta oynamasına rağmen.16 maçta 8 golü var 2 de asisti.

Orta saha için bir başka önerim;

Kevin Anin;

Sochaux'un oyuncusu olan Kevin Anin bu sezon hemen hemen tüm maçlarda 90 dakika forma giydi.Bitmek bilmeyen bir enerjisi var, hani sahada basmadık yer bırakmayanlardan.24 yaşında ve 1,90 boyunda, fiziken tam kıvamında birisi.2,5 milyon gibi bir etiketi var, hiç kimseyle adı geçmiyor.Şu haliyle çok rahat EPL'de forma giyecek birisi.Bizim orta sahada Ayhan'ın yapmaya çalıştığı işi kat be kat fazlasıyla yerine getirecek bir isim.Sochaux'u Brown İdeye ve Modibo Maiga için takip etmeye başladığımda dikkatimi çekmişti.Zaten bu üçlü takımlarının olmazsa olmaz isimleri.

Kevin Anin'in sanırım tek sorunu 2014'e kadar olan sözleşmesi, ama paranın gücüye 4 milyona çok rahat getirilebilir bir oyuncu.Kadroya dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum, zira ara transferde kendisini EPL'de izlemek zorunda kalabiliriz.Çünkü bu potansiyeli fazlasıyla gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt