Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Takip edeniniz war mı bilmiyorum arkadaşlar ama Almeria'da oynayan Pablo Piatti çok yetenekli bir futbolcu üstelik yaşıda 21 olması gerek. Keşke Formica yerine Piatti gelse. Sağ açık ve forvet arkası oynayabiliyor kendisi. Ben fm oynarken keşfetmiştim kendisini geçen seneden beride tv de maçları oldukça takip etmeye çalışıyorum.[video=youtube;ZLmE2jIc3oA]https://www.youtube.com/watch?v=ZLmE2jIc3oA&feature=related[/video]

bu konuda manucho nun adı geçtimi hiç bilmiyorum ama bence iyi bir alternatif olabilir..cristiano ronaldo zamanında manchestr united forması giymişti..12 maçta 7 golu war..ordan ispanya ya valladolid e geçti..24 maçta 12 gol attı..sonra buca kiraladı..wikipedia ya göre bucada 3 maçta oynamıs 2 gol atmıs..milli takımda da 33 maçta 20 golu var.

Manchester+United+v+Stoke+City+Premier+League+Wz9lcMu9E80l.jpg

manucho-transferi-bucasporun-yeni-forveti-27-temmuz-201-16335h.jpg

Dün fesh edildi

bu konuda manucho nun adı geçtimi hiç bilmiyorum ama bence iyi bir alternatif olabilir..cristiano ronaldo zamanında manchestr united forması giymişti..12 maçta 7 golu war..ordan ispanya ya valladolid e geçti..24 maçta 12 gol attı..sonra buca kiraladı..wikipedia ya göre bucada 3 maçta oynamıs 2 gol atmıs..milli takımda da 33 maçta 20 golu var.

Manchester+United+v+Stoke+City+Premier+League+Wz9lcMu9E80l.jpg

manucho-transferi-bucasporun-yeni-forveti-27-temmuz-201-16335h.jpg

Baris Mancho'yu tercih ederim.

Bize yedek de olamaz gibi geliyor. Çok mu agır oldu

Bize yedek de olamaz gibi geliyor. Çok mu agır oldu

bilemiyorum da man utd da oynarken 1-2 maçını izlemiştim koşan aralara kaçan bir oyuncuydu..en son buca fener maçında izledim 2 gol attı, mukemmeldi ilk golu 3 fenerliyi yere serdi.tabi bir maça göre bir oyuncuyu degerlendirmek dogru olmaz

Villereal den Nilmar-Cazorla-cani bu üçlüden biri bile olsa nasıl olur özellikle cazorla nasıl buluyorsunuz ?

Everton Arteta

Tottenham Bentley-Shun wright Phillips

Atletic bilbao Liorente

A.Madrid Bunlardan en az ikisi olsa çok iyi olur tecrübe adına yanlarınada Formica gibi 3 4 tane genç süper olur .

Manucho super olurdu

bi ara pektemek diye bir arkadas vardi nerde o :)

Villereal den Nilmar-Cazorla-cani bu üçlüden biri bile olsa nasıl olur özellikle cazorla nasıl buluyorsunuz ?

Everton Arteta

Atletic bilbao Liorente

A.Madrid Bunlardan en az ikisi olsa çok iyi olur tecrübe adına yanlarınada Formica gibi 3 4 tane genç süper olur .

cazorla ispanya mıllı takımında oynuyordu yanls hatırlamıyorsam dunya kupasından once bence cok faydalı bir oyuncu..

bentley ile adımız gecıyor zaten fakat oyuncu hakkında bi bilgim yok..wright philips hızı on plana cıkan iyi bir oyuncu bence ama yası geregi Türkiye ye gelecegini hiç zannetmiyorum..

lorentenin madrid ile adı geciyor sanırım..o da mıllı takımda..Türkiye yolu uzak ona, bana göre

Manucho super olurdu

bi ara pektemek diye bir arkadas vardi nerde o :)

mustafa pektemek sezon bası sakatlanmıstı agır bi sakatlk gecirdi ikinci yarıya kadar duzelicek sanırım

Everton Arteta

Atletic bilbao Liorente

bizim Arda Baros Neill'i satmamızla aynı şey bu adamların satılması . (bknz Kamikaze )

Cazorla Recreativo'dan beri muthis oynayan muthis otesi bir futbolcu ve muthis de bir insandir.

Canin sözleşmesi bitiyor olabilir ama cazorla gibi hayallere kapılmayın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt