Cevap: Transfer Önerileri
Emenike yi unut
Emenike yi unut
karcemaskas, simpson, emenike orta sahaya sezer, yekta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karcemaskas, simpson, emenike orta sahaya sezer, yekta
-.- Hergün hergün sabahla bundan sonra yaticam![]()
bu konuda manucho nun adı geçtimi hiç bilmiyorum ama bence iyi bir alternatif olabilir..cristiano ronaldo zamanında manchestr united forması giymişti..12 maçta 7 golu war..ordan ispanya ya valladolid e geçti..24 maçta 12 gol attı..sonra buca kiraladı..wikipedia ya göre bucada 3 maçta oynamıs 2 gol atmıs..milli takımda da 33 maçta 20 golu var.
![]()
![]()
Dün fesh edildi
buca ile kiralık sözleşmesini 5 gün önce fesh etti..valladolid ile olan sözleşmesinden mi bahsediyorsun ?
Ooow sorry, ben Buca ile dün biliyordum
Bize yedek de olamaz gibi geliyor. Çok mu agır oldu
Villereal den Nilmar-Cazorla-cani bu üçlüden biri bile olsa nasıl olur özellikle cazorla nasıl buluyorsunuz ?
Everton Arteta
Tottenham Bentley-Shun wright Phillips
Atletic bilbao Liorente
A.Madrid Bunlardan en az ikisi olsa çok iyi olur tecrübe adına yanlarınada Formica gibi 3 4 tane genç süper olur .
Manucho super olurdu
bi ara pektemek diye bir arkadas vardi nerde o![]()
Villereal den Nilmar-Cazorla-cani bu üçlüden biri bile olsa nasıl olur özellikle cazorla nasıl buluyorsunuz ?
Everton Arteta
Tottenham Bentley-Shun wright Phillips
Atletic bilbao Liorente
A.Madrid Bunlardan en az ikisi olsa çok iyi olur tecrübe adına yanlarınada Formica gibi 3 4 tane genç süper olur .
Canin sözleşmesi bitiyor olabilir ama cazorla gibi hayallere kapılmayın![]()