Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Trabzondan egemen,selçuk ve onur paket halinde alınsın

Almanyada ki gurbetçileri almak lazım biri kaçti yani Cenk gitti Antepe.

Taner,Tunay ve Mehmet Ekiciyi alabiliriz

Antep saint germain'dan Wagner, tam bize gore. Ama pahali :) Antep en az 6 falan ister

Ki Sung-Yong

Scout bölümüne konu açmaya hakkım olmadığı için mecburen konuyu buraya açıyorum.

Ki Sung-Yong

Kulüp: Celtic

Uyruk: G.Kore

Boy: 1.88 m

Kilo: 75 kg

Mevki: Merkezi orta saha (CMF)

Bu sezon oynadığı maç sayısı:15

Gol:2

Asist:3

Babası Ki'yi genç yaşlarda hem futbol oynasın hemde İngilizce öğrensin diye Avustral'ya ya yollamıştı.Ki Avustralya'da John Paul College'de futbol hayatına başlamış.Daha sonra John Paul College takımıyla uluslararası 15 yaş altı Bill Turner Cup'ı kazanmış.Ki burada sergilediği yetenekleriyle vatandaşı olduğu G.Kore liginin takımlarından olan FC Seoul'un ve Avustralya birinci lig takımlarından Brisbane Roar kulübünün dikkatine çekmiş.Tercihini Seul'den yana kullanan Ki burada da büyük bir çıkış yakalayarak,G.Kore Milli Takımına kadar yükselmiş.Ki artık Avrupa kulüplerininde gözdesi haline gelmişti.Hamburg.Psv Eindhoven ve Porto gibi kulüpler Ki'yi transfer etmek için zaman kolluyorlardı.25 Ağustos 2009 yılında Celtic Ki'yi 2.1 milyon avro karşılığında transfer etti.Toplam 1.5 yıldır Celtic'de bulunan Ki burada 24 maça çıktı ve 3 gol attı.Bu yıl Celtic'te ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olmayı başardı.Sezon başında özel bir turnuvada Arsenal'le karşılaşan Celtic'te takımın en iyi oyuncusu olduğunu gösteren Ki birde gol atarak Dünya futboluna önümüzdeki yıllarda damga vuracağının sinyallerini vermiş oldu.

Şenal Güneş'in Seul'den de eski öğrencisi oluyor.Şenol Güneş geçen yıl Ki'yi takımında görmeyi çok istemişti ama gerçekleşmedi.Arkadaşları Ki'ye Kore'nin Gerrard'ı diyor. Şu anda G.Kore'nin Park Ji Sung

Lee Chung-Yong ve Park Chu-Young ile birlikte en önemli oyuncularının başında geliyor.Bu yaz G.Kore'yle Dünya Kupası'nda da izleme şansı bulduk.Benim dikkatimi ise Ocak ayında yapılan Asya Kupası'nda oynarken çekti.Uzun boyuna rağmen top tekniği ve top kontrolü çok iyi.Bizde genel kanıdır, uzun boylu futbolcular genelde kazma olur.Saha görüşüyle pasör özelliğiyle mesafe tanımaksızın attığı sert ve isabetli şutlarıyla, oyun zekası ve taktik disipliniyle çok iyi bir orta saha oyuncusu olmaya aday.Daha geliştirmesi gereken özellikleri var.

İnşallah bu konuyu silmezsiniz.Bu arada bende scout bölümünde yazmak istiyorum, Bir sürü maç izliyorum ve takip ettiğim çok sayıda oyuncu var.Ki'de bunlardan birisi.

Bize gelirse orta sahamıza gerçek anlamda çağ atlatacak bir isim.Oyuncu puanlamasına gelirse benim kendi puanlarım;

1) Teknik:8

2) OyunZekası:8

3) Saha Görüşü: 8

4) Top Kontrolü: 8

5) Pozisyon Alma: 7.5

6) Top Kapma: 6.5

7) Havasal Hakimiyet: 6.5

8) Güç: 6.5

9) Dayanıklılık: 7

10) Top Saklama: 8

11) Tempo: 8

12) Şut: 8

13) Free Kick kullanma: 8

14) Pres: 7.5

Bu video Seul'de oynarken

YouTube - ki sung-yong(David ki) in FC SEOUL

Bu video'da Arsenal maçından

YouTube - Emirates Cup Arsenal 3-2 Celtic Ki [HD]

O kadar emek harcadık İnşallah gümbürtüye gitmez.

cenk-tosun-frankfurt-514.jpg

Yönetim

Teknik Direktör

Kaliteli futbolcular

Bağımsız taraftar

Bunları öneriyorum.

Trabzonspor'lu Giray Kaçar. Çabuk bir futbolcu, ayağı vasat üstü top yapar, hava hakimiyeti de oldukça iyi ve en önemlisi de özverili olması. Sadece mental eksiklikleri olan bir futbolcu. Kadromuzda bulunması gereken bir stoper bence.

[video=youtube;69LpxeyOCQ8]https://www.youtube.com/watch?v=69LpxeyOCQ8[/video]

Bize PROFESYONEL Türk oyunculari lagzim. Hem kaliteli hem ucuz oyunclar olsun istiyorsak Türkleri Yurt disindan almamiz lagzim

Bayern München

Mehmet Ekici Yas:20 Orta Saha (Seref Aydin sezon sonu aldik demisti)

Deniz Yilmaz Yas:22 Forvet

Dortmund

Tolgay Arslan Yas:20 Orta Saha

Hamburg

Tunay Torun Yas:20 Forvet

Wolfsburg

Tolga Cigerci Yas:18 defansif Orta Saha

Werder Bremen

Onur Ayik Yas:21 Forvet

FC Köln:

Taner Yalcin Yas:20 Orta Saha

Mahmut Temur Yas:21 Orta Saha

Nürnberg

Ilkay Gündogan Yas 20 Oyun Kurucu (Arda satilip rahatlikla alinabilir)

Freiburg

Ömer Toprak Yas21 Stoper

Tabi takimdaki bircok Türk oyuncu gitmesi gerek ->

Ayhan, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Servet, Arda(artik zarar veriyor,hem yabacilarla anlasamiyor hemde gitikce geriliyor), Aydin, Aykut, Hakan Balta,

Yukardaki Türk oyuncularinin hepsini getirsek bile max. 15-20mil€ tutar! Toplam 10 oyuncu icin hemde genc!!

Biz bu ara transfer döneminde sadece Yekta ve Stancu icin 10mil.€ harcadik. Ben dünki maca bakip keske 500bin verip Cenk Tosun u alsaydik dedim.....

Trabzonspor'lu Giray Kaçar. Çabuk bir futbolcu, ayağı vasat üstü top yapar, hava hakimiyeti de oldukça iyi ve en önemlisi de özverili olması. Sadece mental eksiklikleri olan bir futbolcu. Kadromuzda bulunması gereken bir stoper bence.

[video=youtube;69LpxeyOCQ8]https://www.youtube.com/watch?v=69LpxeyOCQ8[/video]

Bence Lesh.

Dengesiz.Cana'dan farkı yok eksiği var.Onun iyi gözükmesini sağlayan Trabzon'daki takım oyunu.

Cevap: Ki Sung-Yong

Scout bölümüne konu açmaya hakkım olmadığı için mecburen konuyu buraya açıyorum.

Ki Sung-Yong

Kulüp: Celtic

Uyruk: G.Kore

Boy: 1.88 m

Kilo: 75 kg

Mevki: Merkezi orta saha (CMF)

Bu sezon oynadığı maç sayısı:15

Gol:2

Asist:3

Babası Ki'yi genç yaşlarda hem futbol oynasın hemde İngilizce öğrensin diye Avustral'ya ya yollamıştı.Ki Avustralya'da John Paul College'de futbol hayatına başlamış.Daha sonra John Paul College takımıyla uluslararası 15 yaş altı Bill Turner Cup'ı kazanmış.Ki burada sergilediği yetenekleriyle vatandaşı olduğu G.Kore liginin takımlarından olan FC Seoul'un ve Avustralya birinci lig takımlarından Brisbane Roar kulübünün dikkatine çekmiş.Tercihini Seul'den yana kullanan Ki burada da büyük bir çıkış yakalayarak,G.Kore Milli Takımına kadar yükselmiş.Ki artık Avrupa kulüplerininde gözdesi haline gelmişti.Hamburg.Psv Eindhoven ve Porto gibi kulüpler Ki'yi transfer etmek için zaman kolluyorlardı.25 Ağustos 2009 yılında Celtic Ki'yi 2.1 milyon avro karşılığında transfer etti.Toplam 1.5 yıldır Celtic'de bulunan Ki burada 24 maça çıktı ve 3 gol attı.Bu yıl Celtic'te ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olmayı başardı.Sezon başında özel bir turnuvada Arsenal'le karşılaşan Celtic'te takımın en iyi oyuncusu olduğunu gösteren Ki birde gol atarak Dünya futboluna önümüzdeki yıllarda damga vuracağının sinyallerini vermiş oldu.

Şenal Güneş'in Seul'den de eski öğrencisi oluyor.Şenol Güneş geçen yıl Ki'yi takımında görmeyi çok istemişti ama gerçekleşmedi.Arkadaşları Ki'ye Kore'nin Gerrard'ı diyor. Şu anda G.Kore'nin Park Ji Sung

Lee Chung-Yong ve Park Chu-Young ile birlikte en önemli oyuncularının başında geliyor.Bu yaz G.Kore'yle Dünya Kupası'nda da izleme şansı bulduk.Benim dikkatimi ise Ocak ayında yapılan Asya Kupası'nda oynarken çekti.Uzun boyuna rağmen top tekniği ve top kontrolü çok iyi.Bizde genel kanıdır, uzun boylu futbolcular genelde kazma olur.Saha görüşüyle pasör özelliğiyle mesafe tanımaksızın attığı sert ve isabetli şutlarıyla, oyun zekası ve taktik disipliniyle çok iyi bir orta saha oyuncusu olmaya aday.Daha geliştirmesi gereken özellikleri var.

İnşallah bu konuyu silmezsiniz.Bu arada bende scout bölümünde yazmak istiyorum, Bir sürü maç izliyorum ve takip ettiğim çok sayıda oyuncu var.Ki'de bunlardan birisi.

Bize gelirse orta sahamıza gerçek anlamda çağ atlatacak bir isim.Oyuncu puanlamasına gelirse benim kendi puanlarım;

1) Teknik:8

2) OyunZekası:8

3) Saha Görüşü: 8

4) Top Kontrolü: 8

5) Pozisyon Alma: 7.5

6) Top Kapma: 6.5

7) Havasal Hakimiyet: 6.5

8) Güç: 6.5

9) Dayanıklılık: 7

10) Top Saklama: 8

11) Tempo: 8

12) Şut: 8

13) Free Kick kullanma: 8

14) Pres: 7.5

Bu video Seul'de oynarken

YouTube - ki sung-yong(David ki) in FC SEOUL

Bu video'da Arsenal maçından

YouTube - Emirates Cup Arsenal 3-2 Celtic Ki [HD]

O kadar emek harcadık İnşallah gümbürtüye gitmez.

Ne emeği ?

Sky Sports | Football | Transfer Centre | Sky Sports Scout | Sky Sports Scout - Ki Sung-yong

Cenk Tosun için tüm GS taraftarı dil döktü.Takımda Baros dışında tek bir forvet olmadığı halde bu dönemede forvetsiz girdik.Adnan Sezgin istemiş ancak 500bin i fazla görmüş sanırsam ki Cenk Gazi Antep'e gitti.Bu oyuncu Kazım'dan kat kat daha iyi forvet.Ama sağolsun artık kim engellediyse bu transferi büyük iş yapmış.

Arkadaşlar sakin lütfen.Serhat, hitaplarında daha düzgün kelimeler tercih etmelisin.Rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt