- 22 Mayıs 2010
- 3.494
- 219
- 1.173
Cevap: Transfer Önerileri
elano .
elano .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basitti.
4 milyona
Jovanovic'i,
6 milyona
Taner Yalçın(Sözleşmesi bitiyordu)
Cenk Tosun(sözleşmesi bitiyordu)
Mehmet Ekici
alınıp bu önümüzdeki sezon için çok daha iyi transferler yapılabilecekti.Ama gidip 5 milyon Stancu'ya 4 milyon Yekta'ya verdik.Görüyoruz.
Geçtiğimiz sezon sonunda, ligi üçüncü sırada bitiren kadromuz şu şekildeydi;
- Leo -
- Sabri - Neill - Servet - Hakan -
- M.Topal -
- M.Sarp - Elano -
- Keita - Baros - Arda -
Şu kadronun sol bek, iki orta saha ve bir alternatif forvete ihtiyacı vardı tam olarak. Stoper ve kalecide lazımdı ama onlar o kadar elzem değillerdi. Dünya Kupasında ortalama bir performans sergileyen Elano'yu satıp, yerini bonservisi elinde olan Guti'yle doldurabilirdik. Elano'dan gelecek parayla da Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı alırdık. M.Topal'ın takımda kalmasını isterdim, ama Avrupa'ya gitmek isteyen bir futbolcuyu takımda zorla da tutamazsın tabi ki. M.Topal'ın yerini Real Madrid'den M.Diarra ile doldurabilirdik. Sol beke Çağlar Birinci (yaptığımız en doğru hamlelerden biri) veya bonservisi elinde olan Vederson. Forvete ise sezon başında Manisaspor'un 2 milyon euroya aldığı Makukula'yı alabilirdik. Ama bizim yönetim öyle saçma hamleler yaptıki transferde, en sonunda şu noktaya geldik. Şöyle bir kadromuz olsaydı eğer, şu an belki de Avrupa Liginde yolumuza devam ediyorduk ve ligde de iddiamız sürüyor olurdu.
- Ufuk -
- Sabri - Neill - Servet - Çağlar -
- Diarra -
- Selçuk - Guti -
- Keita - Baros - Arda -
Not: Toplam 5 yabancı olmuş. Yabancı kaleci bile alabilirdik yani.
Kalström-Emana ve Biglia 3'lüsünü bu takıma almaktan ziyade Moussa Sisskoyu al.Ne seninki mümkün ne de benim dediğim mümkün.Sissoko neeerdee bizim yöneticeler neerdeee ?