Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Basitti.

4 milyona

Jovanovic'i,

6 milyona

Taner Yalçın(Sözleşmesi bitiyordu)

Cenk Tosun(sözleşmesi bitiyordu)

Mehmet Ekici

alınıp bu önümüzdeki sezon için çok daha iyi transferler yapılabilecekti.Ama gidip 5 milyon Stancu'ya 4 milyon Yekta'ya verdik.Görüyoruz.

Basitti.

4 milyona

Jovanovic'i,

6 milyona

Taner Yalçın(Sözleşmesi bitiyordu)

Cenk Tosun(sözleşmesi bitiyordu)

Mehmet Ekici

alınıp bu önümüzdeki sezon için çok daha iyi transferler yapılabilecekti.Ama gidip 5 milyon Stancu'ya 4 milyon Yekta'ya verdik.Görüyoruz.

stancuyu anladık tamam genç adam potansiyali var. Yektaya sen 3.75 milyon euroyu verirken hiç düşünmedin mi? ben gecen sene 2-3 maçını izledim böyle vasattı bizdeyken 3maçını izledim adam yine vasat. Ya yemin ediyorum son Gaziantep maçında Yektanın yerine Ayhan olsaydı keşke dedim.

Roman Eremenko

Kulüp: Dinamo Kiev

Uyruk:Finlandiya

Boy:1.80m

Kilo:67kg

Mevki:Merkezi Orta Saha

Bu sezon oynadığı maç sayısı:26 Gol:3 Asist:6

UEFA Avrupa Ligi Oynadığı maç sayısı:6 Gol:1 Asist:5

Finlandiya futbolunun şu anda en önemli yeteneklerinden birisi.Orta sahada oyunun 2 yönünüde iyi oynayan birisi.Çok iyi pas yeteneğine sahip.Özellikle uzun pasları isabetli ve dengeli atabiliyor.Sık sık hücuma katılır ve gol arar.Uzaktan şutları çok iyidir.2005 yılında Udinese'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı.2007 yılının Ocak ayında Siena'ya kiralandı.Orada 11 maça çıktıktan sonra tekrar 2007 sezonunun sonunda Udinese'ye döndü.Daha sonra 2009 yılının Mayıs ayında 4.5 milyon avro karşılığında Dinamo Kiev'e transfer oldu.2007 yılından beride Finlandiya Milli Takımının formasını giyiyor.2009 yılından beri Dinamo Kiev'le 43 maça çıktı ve 3 golü var.Finlandiya ilede 30 maça çıtı ve 1 golü var.Bu yıl beklenen patlamayı gerçekleştirdi diyebiliriz.Özellikle Avrupa Ligi'nde ki performansıyla Avrupa'daki elit takımların dikkatini çekmeyi başardı.Bu yıl Beşiktaş'la eşleştiler.Her iki maçtada dikkatlice izlemenizi tavsiye ediyorum.

Geçtiğimiz sezon sonunda, ligi üçüncü sırada bitiren kadromuz şu şekildeydi;

- Leo -

- Sabri - Neill - Servet - Hakan -

- M.Topal -

- M.Sarp - Elano -

- Keita - Baros - Arda -

Şu kadronun sol bek, iki orta saha ve bir alternatif forvete ihtiyacı vardı tam olarak. Stoper ve kalecide lazımdı ama onlar o kadar elzem değillerdi. Dünya Kupasında ortalama bir performans sergileyen Elano'yu satıp, yerini bonservisi elinde olan Guti'yle doldurabilirdik. Elano'dan gelecek parayla da Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı alırdık. M.Topal'ın takımda kalmasını isterdim, ama Avrupa'ya gitmek isteyen bir futbolcuyu takımda zorla da tutamazsın tabi ki. M.Topal'ın yerini Real Madrid'den M.Diarra ile doldurabilirdik. Sol beke Çağlar Birinci (yaptığımız en doğru hamlelerden biri) veya bonservisi elinde olan Vederson. Forvete ise sezon başında Manisaspor'un 2 milyon euroya aldığı Makukula'yı alabilirdik. Ama bizim yönetim öyle saçma hamleler yaptıki transferde, en sonunda şu noktaya geldik. Şöyle bir kadromuz olsaydı eğer, şu an belki de Avrupa Liginde yolumuza devam ediyorduk ve ligde de iddiamız sürüyor olurdu.​

- Ufuk -

- Sabri - Neill - Servet - Çağlar -

- Diarra -

- Selçuk - Guti -

- Keita - Baros - Arda -

Not: Toplam 5 yabancı olmuş. Yabancı kaleci bile alabilirdik yani. :)

Serdar---------Gitti

Ali Turan-------Gitti

Mehmet B.-----Kiraladık

Musa---------- Kiraladık

Çağlar---------Çokça sakat ama ümit var

Adnan Polat sezon başı 5 yerli oyuncu aldık

Kimse onlardan bahsetmiyor gibi birşey demişti

Sonuç ortada

Gelecek sezon;

Yerli kalitesi arttırılıp kaliteli iki üç yabancı alınmalı

Kim gelirse gelsin farketmez.Aldığı paranın hakkını verebilecek harama tok futbolcu gelsin...

Emenike yi alın uzaklarada forvet aramaya gerek yok bu adam avrupada olsa piyasası 10m dan başlar 5-6m çok bulunmamalı genç adam.

Emenike yi alsından uzaklarda forvet aramaya gerek yok bu adam avrupada olsa piyasası 10m dan başlar, 5-6m na bakılmamalı alınmalı.

Geçtiğimiz sezon sonunda, ligi üçüncü sırada bitiren kadromuz şu şekildeydi;

- Leo -

- Sabri - Neill - Servet - Hakan -

- M.Topal -

- M.Sarp - Elano -

- Keita - Baros - Arda -

Şu kadronun sol bek, iki orta saha ve bir alternatif forvete ihtiyacı vardı tam olarak. Stoper ve kalecide lazımdı ama onlar o kadar elzem değillerdi. Dünya Kupasında ortalama bir performans sergileyen Elano'yu satıp, yerini bonservisi elinde olan Guti'yle doldurabilirdik. Elano'dan gelecek parayla da Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı alırdık. M.Topal'ın takımda kalmasını isterdim, ama Avrupa'ya gitmek isteyen bir futbolcuyu takımda zorla da tutamazsın tabi ki. M.Topal'ın yerini Real Madrid'den M.Diarra ile doldurabilirdik. Sol beke Çağlar Birinci (yaptığımız en doğru hamlelerden biri) veya bonservisi elinde olan Vederson. Forvete ise sezon başında Manisaspor'un 2 milyon euroya aldığı Makukula'yı alabilirdik. Ama bizim yönetim öyle saçma hamleler yaptıki transferde, en sonunda şu noktaya geldik. Şöyle bir kadromuz olsaydı eğer, şu an belki de Avrupa Liginde yolumuza devam ediyorduk ve ligde de iddiamız sürüyor olurdu.​

- Ufuk -

- Sabri - Neill - Servet - Çağlar -

- Diarra -

- Selçuk - Guti -

- Keita - Baros - Arda -

Not: Toplam 5 yabancı olmuş. Yabancı kaleci bile alabilirdik yani. :)

Gutiyede gerek yok. Misimovic bu kadroda neler neler yapardı. Bu kadroyu kurmak çok zor degildi.Hepsini rahat alabilirdik malesef:SS:

gelecek sezon ersan adem gülüm mustafa yumlu orta sahaya ceyhun gülselam veli kavlak forvete de ridder tamamdır olmayacak transferler değil en azından

bence yapılması gereken transferler yerli kaleci-orta saha-sağ açık...

misi gidecek (adnan sezgin söyledi)

ınsua-zapata gereksiz.

takıma fatih hoca-haldun üstünel gelsin.

-----------------yerli(ufuk)--------------

sabri(serdar)------neill(g.zan)------cana(servet)---------çağlar(h.balta)

----------kallström(yekta)---emana(culio)-----biglia(emre çolak)

---volkan şen(kazım kazım-pino)-------------arda(kewell)

--------------------stancu(baros)---------

orta sahayı güçlendir önce.... şu kadrodaki tüm oyuncular mücadeleci-ayağa top yapacak yetenekte hepsi golü koklayan adamlar. bire birde iyiler. belki 30 milyon euro maksimum harcarsın ama avrupaya ve ligte başa oynarsın. zaten bu takımı gören taraftar kombinesinide-formasınıda vs... alır sezon sonuna kadar %70 parasını çıkartır. hadi yapın şu kadroyu ya türkiye ve avrupa takım görsün...

Kalström-Emana ve Biglia 3'lüsünü bu takıma almaktan ziyade Moussa Sisskoyu al.Ne seninki mümkün ne de benim dediğim mümkün.Sissoko neeerdee bizim yöneticeler neerdeee ?

Kalström-Emana ve Biglia 3'lüsünü bu takıma almaktan ziyade Moussa Sisskoyu al.Ne seninki mümkün ne de benim dediğim mümkün.Sissoko neeerdee bizim yöneticeler neerdeee ?

niye almak mümkün olmasın.. bu isimlerle görüşüldü. ödemede sorun çıktı.. böyle bir kadro yapmak için sponsor bulursun 15 milyon euro ya 2 tanesini alırsın. bu ismi gören seyirci ve sponsorlar sana 3 ismide aldırır. başarı istiyosan bu tartışılmaz isimleri alacaksın. yok amerikadan-yok arjantinden-yok ordan burdan adamlara 5 milyon euro-8 milyon euro vereciğine al bunları zormu.... bunlar takım için gerekli gerçekten kaliteli ve takımın havası değişterecek isimler. cana-stancu-misi gibi adamlara toplamda17 milyon euro verebiliyosan bunlarada verirsin. önemli olan bu adamları alacak teknik direktörün ve menajarin ismi... fatih hoca ve haldun üstünel olsun imkansızı yaparlar.. sezon başında bu 3 yabancıyı al (biglia-kallström-emana)

emana= 7 milyon euro

biglia= 8.5 milyon euro

kim kallström = 9 milyon euro

volkan şen= 4.7 milyon euro

alacağın gurbetçilerde = 2 milyon euro

toplam=31.5 milyon euro bu adamların toplamı pazarlıksız....

tv gelirleri-stat-forma vss... =15 milyon euro en kötü

sponsor= 15 milyon euro

satacağın adamlardanda= 5-6 milyon euro gelecek.

büyük takım - büyük hedef vizyonunu varsa bu tip oyuncuları alacaksın. bunların hiçbiri yatacak futbolcu (yıldız-yaşlı-sakat-formsuz) değiller...

Kalström ve Emana için toplamda 16 milyon euro bonservis vermek çok makul gelmiyor bana.İkisi de 28 yaşının üzerinde oyuncular ve daha sonra satıp da para kazanabileceğin oyuncular değil.12 milyon euro verip Sissoko'yu almak ve daha sonra da daha fazlasını kazanmak mümkün iken ve istediğin başarılara da bu oyuncu ile de ulaşabilecekken, hiç gerek yok yıllardır uğraşıp da alamadığın oyunculara tekrar yönelmek, sıkıldım da artık her transfer haberinde bu isimleri duymaktan.Rakitiç ve Medel diye iki oyuncu aldı Sevilla toplamda 4,5 milyon euro bonservis ödedi.Çok makul fiyatlara iyi yatırımlar yapmak gerekiyor.Schalke de Annan'ı transfer etti 2,5 milyon euroya.Annan'ı ne kadara almak istediler de alamadılar bilmiyorum ama Yekta'ya 3,5 verip Annan'a 2,5 vermemek iyi bir yatırıp olarak değerlendirilmemeli.Hani eğri oturup doğru konuşursak çok fazla söylenecek şey var.

Tunay Torun'un sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş.Mutlaka takıma kazandırılmalı bence.

Sezon bittiğinde tt arena'nın maddi gücünüde katarsak transfer bütcemiz fazla olması lazım ve en kötü 1 tane dünya çapında takıma diek katkı verecek bi oyuncu alınması lazım. Öbür transferlerde genç başarıya aç oyuncular olmalı ama ilk işimiz bam'dan kurtulmak olmalı!!! Bam 3'lüsünü bozmadan ve çürükleri göndermeden bu takımdan hiç bişey olmaz.

yerli:

1. ersan gülüm

2. volkan sen

3. selcuk inan

4. serdar kulbilge

yabanci:

1.drogba

2.drogba

3.drogba

suan aklima gelenler...gitmesi gerekenler zaten belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt