Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

patlıyacak isim mbila değil zenke

Adanaspor'da M'Billa diye bir oyuncu var.Geçen gün izledim futbolu hoşuma gitti.Çok hızlı ve teknik bir adam.Bu yıl Bank Asya'da 13 golü bulunuyor.Aslında denenebilir.Belki Emenike gibi patlama yapabilir.

Geride kalan 10 yıllık periyot da, 150-200 defa transfer hataları yaptığımızı göz önüne alırsak ve son 10 yılda resmen çöküşte olduğumuzuda düşünürsek, bu yıl artık düzgün hamleler yapmalıyız. Taraftarı kandırmak için gidip, 30-36 yaşında ki yabancı yıldız oyuncuların, yıllık maaşına 3-4 milyon verene kadar, kaliteli Türk oyuncuların bonservisine 2-3 milyon fazla verip almak daha mantıklıdır. Türk malı, kontenjan sorunu yok, uçağı kaçırıp, antremana veya kampa geç gelme sorunu yok.

Selçuk İnan: 7-8 Milyon Euro

Gökhan İnler: 13 Milyon Euro

Volkan Şen: 4 Milyon Euro

Sercan Yıldırım: 5 Milyon Euro

Ersan Gülüm: 6 Milyon Euro+Servet

Cenk Tosun: 4 Mİlyon Euro

Volkan ve Sercan'ı pek sevmeme rağmen, Aydın+BAM+Servet gibi isimlerin oynadığı bu takımda, en az bir kere denenmeyi hak ediyorlar. O yüzden almalıyız. Zaten takımda kanat ve santrafor sorunu da var. 38-39 Milyon Euro civarı bir para yapıyor ve bu paraya bu adamlar gerçekten bedava olur. Servet'i takasta kullanırız Ersan için, zorluk çıkarısa Adana veririz gider. Servet zaten Bank Asya için daha uygun karakterde bir adam. Daha sonra BAM üçlüsünü derhal kovarız, hatta üstüne ufak bir miktar para bile verebiliriz almak isteyenler için. Daha sonra Arda'nın da 15'e gideceğini düşünürsek, bu alacağımız futbolcuların bize gelişi 25 Milyon Euro civarı bir rakam yapacak. 30 Milyon Euro zaten geçen sene yaz döneminde harcadık, aldığımız adamlar orta da, Pino fln. Ondan sonra Pino ve Cana bizi zarar ettirmeyecek şekilde satılabilirse satılmalılar. Cana'ya 7-8 veren biri varsa, hiç düşünmeden satmalıyız. 7 Milyon'a satsak, 18 Milyon para cebimizden çıkmış olacak ki, özellikle bu adamları Temmuz ayı ortasına kadar alabilirsek, tüm kombineler fln tükenir, kısaca parasını kulüp zaten anında çek eder.

Kısacası, Galatasaray'ı seven gerçekten buraya parasına para katmaya değil de, Galatasaray'a eski başarılarını yaşatmak isteyenler gelirse, bu isimleri almak çok ama çok kolaydır. Aynı şekilde, Servet-Hakan+BAM gibi isimleri de, kovmak çok kolaydır. Yabancı oyuncu istemiyoruz, yabancı oyuncuyu 2012 yazına bırakırz, ve takım 2-3 sene içinde inanılmaz düzelir ve 2014-2015 gibi CL'de yeni başarılar yakalamak hiç de zor olmaz.

selçuk inan bonservissiz alınır eğer istenirse, sözleşme yenilemedi haziranda serbest

selçuk inan bonservissiz alınır eğer istenirse, sözleşme yenilemedi haziranda serbest

Selçuk İnan'ı takas yoluyla da alabiliriz. Baros veya Servet'i verebiliriz mesela. Trabzon özellikle Baros'a hayır demez.

Selçuk'u alırken niye bonservis veya takas yolu ile alalım. Oyuncuyu ikna etmemiz yeter sadece. Sözleşmesi bu sene bitiyor.

Selçuk'un La Liga'da çok başarılı olacağını düşünüyorum oraya gitmesini şahsen çok isterdim, ama eğer yurtdışına gitmeyecekse hazır sözleşmesi bitiyorken kesinlikle ikna edilmeli.Sivas'dan Grosicki mutlaka kadroy katılmalı.

Adanaspor'da M'Billa diye bir oyuncu var.Geçen gün izledim futbolu hoşuma gitti.Çok hızlı ve teknik bir adam.Bu yıl Bank Asya'da 13 golü bulunuyor.Aslında denenebilir.Belki Emenike gibi patlama yapabilir.

Canlı olarak izlediğim bir oyuncu. Şöyle söyleyeyim küçük takım topçusu.

Çağlar üstad Tabanou dedi de bi Fransa çıkarması yapayım dedim.

------------------Landreu---------------------

Sabri------Rami-------------Serdar---Tremolinas

------------------Gonalons--------------------

---------Ekici-------------------Kallström------

Volkan------------------------------------Arda

--------------------Park----------------------

Gonalons; 5

Park; 6

Volkan; 4

Ekici; 4

Rami; 10

Tremolinas; 7

Landreu x

Kaleciye bir fiyat biçemedim, ama bu kadro çok iş yapar bence.

Allahini seven TANERIN ustune toprak atsin

-======¬

¦o-<--< ¦

l======-

(Taner)

:=)

Allahini seven TANERIN ustune toprak atsin

-======¬

¦o-<--< ¦

l======-

(Taner)

:=)

Ya Hayri niye böyle yapıyorsun kardeşim yaa.De ki ''Şu şu olmamış, şu para fazla.'' böyle dalga geçerek neyi amaçlıyorsun anlamıyorum ya.Hangi oyuncu kötü, nesi bu kadar dalga geçilecek boyutta kötü, anlamış değilim.

Takiliyorum Mamos reiyz :=)

Çağlar üstad Tabanou dedi de bi Fransa çıkarması yapayım dedim.

------------------Landreu---------------------

Sabri------Rami-------------Serdar---Tremolinas

------------------Gonalons--------------------

---------Ekici-------------------Kallström------

Volkan------------------------------------Arda

--------------------Park----------------------

Gonalons; 5

Park; 6

Volkan; 4

Ekici; 4

Rami; 10

Tremolinas; 7

Landreu x

Kaleciye bir fiyat biçemedim, ama bu kadro çok iş yapar bence.

Taner renktaş çok güzel bir kadro kurmuşsun Volkan ve Sabriyi saymazsak.

Ne yapıp ne edip Fransadan en az 2 oyuncu getirmeliyiz.

Taner renktaş çok güzel bir kadro kurmuşsun Volkan ve Sabriyi saymazsak.

Ne yapıp ne edip Fransadan en az 2 oyuncu getirmeliyiz.

Hocam; malum yabancı kotası olduğu için mecbur kaldım yazdığın isimlerde.Bilhassa Park ve Rami'yi çok isterdim, en çok ihtiyacımız olduğu yerlerin en kral adamları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt