Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Mustafa Pektemek bu sezon sakatlığını atlattıktan sonra mükemmel bir performans sergiliyor.Baros'a alternatif iyi bir tercih olurdu.

Orta saha nın ortasını türk defansın ortasını türk yapın beyler yabancıları haklarımızı diğer yerlerde kullanmalıyız.

Türkler gurbetçilerden transfer edilir. Yabancılar Fransa dan olsun.

Mevlüt Erdinç'in durumu hakkında bilgisi olan var mı? En son PSG taraftarı ile arasında bir problem vardı. Bizim için iyi bir alternatif olabilir. M. Pektemek'de çok iyi bir tercih olabilir. Ama Gençlerbirliği'nden oyuncu almak çok zor. Ne yapıp edip alabilirler mi, bilmiyorum.

Selçuk'un La Liga'da çok başarılı olacağını düşünüyorum oraya gitmesini şahsen çok isterdim, ama eğer yurtdışına gitmeyecekse hazır sözleşmesi bitiyorken kesinlikle ikna edilmeli.Sivas'dan Grosicki mutlaka kadroy katılmalı.

Grosicki mi? Şaka mı yapıyorsun?

Defansa takviye yapılacaksa hepsi Fransa 'dan alınmalı, Fransızlar çok atik ve çevik oluyorlar. Bizim yıllardır kangren haline dönüşen bu bölge acilen halledilmeli. F.Bahçe bu bölgeye 10-15 senedir büyük önem veriyor.

Çağlar üstad Tabanou dedi de bi Fransa çıkarması yapayım dedim.

------------------Landreu---------------------

Sabri------Rami-------------Serdar---Tremolinas

------------------Gonalons--------------------

---------Ekici-------------------Kallström------

Volkan------------------------------------Arda

--------------------Park----------------------

Gonalons; 5

Park; 6

Volkan; 4

Ekici; 4

Rami; 10

Tremolinas; 7

Landreu x

Kaleciye bir fiyat biçemedim, ama bu kadro çok iş yapar bence.

rami 6 milyon euroya valenciaya transfer oldu bile.gelecek sezon icin

takimda görmek istedigim yerli oyuncular=

gökhan inler (orta saha)

hamit altintop (orta saha) 2011 bonservisi yok

ömer toprak (stoper) 2012 sözlesmesi bitiyor

gökhan süzen (sol bek) balta malum ve caglar müzmin sakat.

mehmet ekici (orta saha)

tunay torun (forvet)

yabancilardan=

arshavin (orta saha) 2012

taiwo (solbek) 2011 bonservisi yok

vidal (orta saha) 2012

mertesacker (stoper) 2012

gervinho (sag acik) 2012

drogba (forvet) 2012

kranjcar (orta saha)

Mevlüt Erdinç'in durumu hakkında bilgisi olan var mı? En son PSG taraftarı ile arasında bir problem vardı. Bizim için iyi bir alternatif olabilir. M. Pektemek'de çok iyi bir tercih olabilir. Ama Gençlerbirliği'nden oyuncu almak çok zor. Ne yapıp edip alabilirler mi, bilmiyorum.

O kadar adaın ismi geçiyor birtek Mevlüd'ün ismi bizimle anılmıyor.

Üstelik hazır gündemde yok iken fiyatıda düşmüştür.

7-8 milyona rahatlıkla alınabilir.Onun gibi yerli forvet şu anda piyasada yok.Cenk filan hikaye olur Mevlüd'ün yanında.

Üstelik adam forvet arkasında da rahatlıkla oynuyor.

Semir Stilic der kacarim.

Kaleci arıyorsak, Sinan Bolat, Ciprian Tataruşanu, Karcemarskas yararlı olabilir.Forvet için Emenike zorlanılabilir, Drogba zorlayarak kiralanabilir, Gekas bu sezon yine Almanya'da krallığa oynuyor.Orta sahada Tottenham Kranjcar'ı kullanmıyor bu sezon, gönderilmesi muhtemel olabilir..Football Manager'deki kadar iyiyse şayet " Ruben Yteggard Jenssen " çok çalışkan bir oyuncu.

Yazdiginiz adamlari hangi turlu katekulliyle TURKIYE LIGI 14.SUNE GETIRECEKSINIZZZZZ :=) :=)

:yenieek:

Yazdiginiz adamlari hangi turlu katekulliyle TURKIYE LIGI 14.SUNE GETIRECEKSINIZZZZZ :=) :=)

:yenieek:

Galatasaray diyeceksin, gelecekler... Bu futbolcular uzayda yasamiyor, elbette Galatasaray'in büyük bir takim oldugunu, bu basarisizligin geçici oldugunu biliyordur...

Galatasaray diyeceksin, gelecekler... Bu futbolcular uzayda yasamiyor, elbette Galatasaray'in büyük bir takim oldugunu, bu basarisizligin geçici oldugunu biliyordur...

Hic sanmiyorum. Cok duygusal bakmissin Ahmet kardes. Tarihinin falan hic bir önemi olmaz. 20 yasindaki bir oyuncunun kendini gösterebilmesi icin Avrupa'da oynamasi gerek, neden Tr'nin 14.süne gelsin?

Hic sanmiyorum. Cok duygusal bakmissin Ahmet kardes. Tarihinin falan hic bir önemi olmaz. 20 yasindaki bir oyuncunun kendini gösterebilmesi icin Avrupa'da oynamasi gerek, neden Tr'nin 14.süne gelsin?

Valla takimin basina iyi bir hoca getir, Galatasaray futbolcular için çok cazip bir kulüp haline gelir... Büyük bir camia, stat güzel, sehir güzel, hoca kariyerli, para iyi, bu sene olmasa da bir kaç sene içinde tekrar Avrupa'da boy gösterir...

Valla takimin basina iyi bir hoca getir, Galatasaray futbolcular için çok cazip bir kulüp haline gelir... Büyük bir camia, stat güzel, sehir güzel, hoca kariyerli, para iyi, bu sene olmasa da bir kaç sene içinde tekrar Avrupa'da boy gösterir...

Öyle tabi ki ama Hazard gibi genc yetenekler imkansiz. :)

Kewell'a Galatasaray demisler adam gulmus NE GALATASARAY'i lol demis

Kendi anlatiyordu, sonra para tatli gelince gelmis

True story bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt