Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk'un La Liga'da çok başarılı olacağını düşünüyorum oraya gitmesini şahsen çok isterdim, ama eğer yurtdışına gitmeyecekse hazır sözleşmesi bitiyorken kesinlikle ikna edilmeli.Sivas'dan Grosicki mutlaka kadroy katılmalı.
Grosicki mi? Şaka mı yapıyorsun?
Çağlar üstad Tabanou dedi de bi Fransa çıkarması yapayım dedim.
------------------Landreu---------------------
Sabri------Rami-------------Serdar---Tremolinas
------------------Gonalons--------------------
---------Ekici-------------------Kallström------
Volkan------------------------------------Arda
--------------------Park----------------------
Gonalons; 5
Park; 6
Volkan; 4
Ekici; 4
Rami; 10
Tremolinas; 7
Landreu x
Kaleciye bir fiyat biçemedim, ama bu kadro çok iş yapar bence.
Mevlüt Erdinç'in durumu hakkında bilgisi olan var mı? En son PSG taraftarı ile arasında bir problem vardı. Bizim için iyi bir alternatif olabilir. M. Pektemek'de çok iyi bir tercih olabilir. Ama Gençlerbirliği'nden oyuncu almak çok zor. Ne yapıp edip alabilirler mi, bilmiyorum.
Yazdiginiz adamlari hangi turlu katekulliyle TURKIYE LIGI 14.SUNE GETIRECEKSINIZZZZZ :=) :=)
:yenieek:
Galatasaray diyeceksin, gelecekler... Bu futbolcular uzayda yasamiyor, elbette Galatasaray'in büyük bir takim oldugunu, bu basarisizligin geçici oldugunu biliyordur...
Hic sanmiyorum. Cok duygusal bakmissin Ahmet kardes. Tarihinin falan hic bir önemi olmaz. 20 yasindaki bir oyuncunun kendini gösterebilmesi icin Avrupa'da oynamasi gerek, neden Tr'nin 14.süne gelsin?
Valla takimin basina iyi bir hoca getir, Galatasaray futbolcular için çok cazip bir kulüp haline gelir... Büyük bir camia, stat güzel, sehir güzel, hoca kariyerli, para iyi, bu sene olmasa da bir kaç sene içinde tekrar Avrupa'da boy gösterir...
Semir Stilic der kacarim.
Senijad Ibricic der uçarım :cool:
Galatasaray diyeceksin, gelecekler... Bu futbolcular uzayda yasamiyor, elbette Galatasaray'in büyük bir takim oldugunu, bu basarisizligin geçici oldugunu biliyordur...