Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Dimitri Payet mükemmel bi kanat oyuncusu

Samba super olur defansa paramiz yetmezse Bamba da olur . O da gayet iyi . Samba ve Bamba bir arada olursa muthis olur .

malesef bu saatten sonra pek numara olmaz keza kadromuz inanılmaz kötü ve türkiyede en cok transfere ihtiyacı olan takım biziz,kadronun komple yenilenmesi lazımdı ve transfer harekatı coktan başlamalı idi ama biz hala secimle uğraşıyoruz , secimin nisan ayı içinde yapılıp yeni yönetimin işe başlaması gerekirken şu an belirsizlik içindeyiz,iyi futbolcular hafifden gidiyor elden..

sonuc, polat takımı önümüzdeki yıl içinde yaktı ,seneye yine düşmemey oynayan b,ir kadro olur..

arkadaşlar bence öncelikle yerli iskelet iyi kurulmalıdır. bunun için selçuk inan, hamit, serdar kesimal, ersan gülüm, hatta ömer toprak yada serdar aziz den biri- bu sene tüm maçlarda 90 dk oynayan hasan ali,mustafa pektemek,alper potuk, m.ekici ve birkaç gurbetçi alınmalı. milli takımın iskeletini 96-2000 de biz oluşturuyorduk. ayrıca arda, her nekadar kendisine çok kızsak da sabri,yekta kalan yerliler olmalı. yurt içinden de mutlaka emenike gibi bir forvet alınmalı ve kesinlikle çok çok iyi bir kaleci. bence şöyle bir türk kadro seneye bize yeter.(yabancılar dahil değil).

emirhan(ufuk - aykut tan biri yada serdar gibi idare edecek biri)

sabri serdar kesimal ersan gülüm hasan ali

selçuk inan yekta(alper potuk)

hamit m.ekici (emre çolak) arda

mustafa pektemek(anıl-cem sultan)

bu kadroya iyi yabanclı takviyeleriyle(emenike kesinlikle alınmalı) önümüzdeki yılların kadrosu kurulabilir diye düşünüyorum.

malesef bu saatten sonra pek numara olmaz keza kadromuz inanılmaz kötü ve türkiyede en cok transfere ihtiyacı olan takım biziz,kadronun komple yenilenmesi lazımdı ve transfer harekatı coktan başlamalı idi ama biz hala secimle uğraşıyoruz , secimin nisan ayı içinde yapılıp yeni yönetimin işe başlaması gerekirken şu an belirsizlik içindeyiz,iyi futbolcular hafifden gidiyor elden..

sonuc, polat takımı önümüzdeki yıl içinde yaktı ,seneye yine düşmemey oynayan b,ir kadro olur..

Geçen gün de aynısını yazdın.Senin bu yaptığın gerçekçilik değil kötümserliktir.Galatasaray'ın yarım asırlık lig tarihinde küme düşmemeye oynadığı sadece 2 sezon olmuş,birisi de bu sezon işte.Tamamen istisnai durumlar bunlar,Fenerbahçe'nin de başına gelmiş bu ama ertesi sezon şampiyon olmasını bilmişler.Gelecek sene hemen şampiyonluğa oynayacak kadro kuramasak bile bir daha böyle saçmasapan bir sezon geçirmeyeceğimizi azıcık Galatasaray'ı tanıyan herkes bilir.Sen bir Galatasaraylı olarak şu yazdıklarında samimiysen eğer futboldan çok çok uzak kalmışsın demektir.

Geçen gün de aynısını yazdın.Senin bu yaptığın gerçekçilik değil kötümserliktir.Galatasaray'ın yarım asırlık lig tarihinde küme düşmemeye oynadığı sadece 2 sezon olmuş,birisi de bu sezon işte.Tamamen istisnai durumlar bunlar,Fenerbahçe'nin de başına gelmiş bu ama ertesi sezon şampiyon olmasını bilmişler.Gelecek sene hemen şampiyonluğa oynayacak kadro kuramasak bile bir daha böyle saçmasapan bir sezon geçirmeyeceğimizi azıcık Galatasaray'ı tanıyan herkes bilir.Sen bir Galatasaraylı olarak şu yazdıklarında samimiysen eğer futboldan çok çok uzak kalmışsın demektir.

bu forumda kısa süredir yazıyorum ama daha önce yazdığım yerlerde cok uzun süre aynı ithamlarla karşılaşmış idim, ne hikmetse bu günü 2 yıl önceden yazmışdım ,ne yazıkkı haklı çıktım ,keşke haklı cikmasaydım , sizin zatınıza bir defa daha anlatayım ; efendim şimdi ,bizim kadro tepeden tırnağa elden gecirilmeli ,yani takımda ele gelir bir kac futbolcu var (en başdaki ardanın gidecek olması ise elde bir kac yarım oldugu gerceğini karşımıza tokat gibi cıkarıyor malesef) şimdi yerli,yabancı yenilenme diyoruz ama kimlerle ,mesela yerli olarak ,tunay gibi free bir deger vardı şimdiden gitti , daha başka rakiplerin şimdiden anlaşdıgı oyuncular varki onlar ayrı mesele, işin özü şudur ,haziran ayının ilk ceğregi transferler bitmelidir,araştırmalar,,uzun süreli taramalar bunun üzerinde olmalı bazı yetenekli değerler free alınmaya calışılmalı bazılarıda gayet makul ücretlere fazla uzatmadan alınmalıdır ama siz bu süreci uzatırsanız kusura bakma armudun sapı elinizde kalır , iyi oyuncular cokdan yerini bulur siz ancak fahiş paralar ödeyerek belli standart üstü oyuncuları alabilirsiniz yahut acele ile topdan bir yeni çöplük oluşturursunuz..

işi bilen hiç bir avrupa takımı son dakikaya transferi bırakmaz ,bırakırsada aynen bizim gecmiş dönemki rezillikleri yaşar...

fazla uzatmayacağım , radyodan demecini 2 defa canlı dinlediğim scout ekibinin başı cüneyt tanman bu gecikmeyi iki kez ısrarla vurguladı ama insanlar bunu duymadı yahut duymaak istemedi ama malesef önümüzdeki yılın trenide kacıyor biz ise hala secim için mahkeme polemiklerine devam ediyoruz...

12710.jpg

BRYAN RUIZ.

10 numara topçu.

Markus Henriksen; 18 yaşında,1.87 boy,orta sahada görev yapıyor. Kulübü - Trondheim, bonservisi 2.000.000 €

Mamadou SAKHO; 20 yaşında, 1.87 boy. defans'ın göbeğinde oynuyor. Kulübü - Paris Saint-Germain. Bonservisi 11.000.000 €

videosu;

[video=youtube;9Jm2ths2oEM]https://www.youtube.com/watch?v=9Jm2ths2oEM[/video]

Phil Jones; 19 yaşında, 1.80 boy, defans'ın göbeğinde ve kanatlarda oynamı özelliği var ! kulübü - Blackburn Rovers. Bonservisi 4.000.000 € Arsenal bu oyuncuyu takip ediyor bilginize :)

Sakho bize gelmez diye düsünüyorum. Yerine Dominguez diye Stoper var o alinsa.

Alvaro Dominguez A. Madrid.

Arda giderse takas olabilir.

biz polatın oyunları ile uğraşırken hamit bejekede gibi... emenike febede muhtemelen...

Almeira düştü artık. Piatti'yi almalıyız. Çok hızlı ve yetenekli bir oyuncu.

Phil Jones Arsenale gidiyor..Wenger'in yeni gözdesi,Sakho'yu falan geçiniz..Bonservisini kestiremiyorum.

Kasımpaşadaki Halil Çolak 89 doğumlumuş..Topla çok iyi dikinede gidebiliyor..

Şahin Aygüneş,Burak Kaplan,Taner Yalçın kaçırmamalıyız..Tunay zaten kaçtı.

Terim gelirse Hamit bize gelir.

Almeira düştü artık. Piatti'yi almalıyız. Çok hızlı ve yetenekli bir oyuncu.

Müthiş Arjantinli Tr de birine benzetcek olursak tarzını alanzinho gibi ama alanzinhodan tabi kaç gömlek üstün müthiş transfer olur fakat onu alacak kafa yok yöneticilerde

Phil Jones Arsenale gidiyor..Wenger'in yeni gözdesi,Sakho'yu falan geçiniz..Bonservisini kestiremiyorum.

Kasımpaşadaki Halil Çolak 89 doğumlumuş..Topla çok iyi dikinede gidebiliyor..

Şahin Aygüneş,Burak Kaplan,Taner Yalçın kaçırmamalıyız..Tunay zaten kaçtı.

Terim gelirse Hamit bize gelir.

;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt