Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu forumda kısa süredir yazıyorum ama daha önce yazdığım yerlerde cok uzun süre aynı ithamlarla karşılaşmış idim, ne hikmetse bu günü 2 yıl önceden yazmışdım ,ne yazıkkı haklı çıktım ,keşke haklı cikmasaydım , sizin zatınıza bir defa daha anlatayım ; efendim şimdi ,bizim kadro tepeden tırnağa elden gecirilmeli ,yani takımda ele gelir bir kac futbolcu var (en başdaki ardanın gidecek olması ise elde bir kac yarım oldugu gerceğini karşımıza tokat gibi cıkarıyor malesef) şimdi yerli,yabancı yenilenme diyoruz ama kimlerle ,mesela yerli olarak ,tunay gibi free bir deger vardı şimdiden gitti , daha başka rakiplerin şimdiden anlaşdıgı oyuncular varki onlar ayrı mesele, işin özü şudur ,haziran ayının ilk ceğregi transferler bitmelidir,araştırmalar,,uzun süreli taramalar bunun üzerinde olmalı bazı yetenekli değerler free alınmaya calışılmalı bazılarıda gayet makul ücretlere fazla uzatmadan alınmalıdır ama siz bu süreci uzatırsanız kusura bakma armudun sapı elinizde kalır , iyi oyuncular cokdan yerini bulur siz ancak fahiş paralar ödeyerek belli standart üstü oyuncuları alabilirsiniz yahut acele ile topdan bir yeni çöplük oluşturursunuz..
işi bilen hiç bir avrupa takımı son dakikaya transferi bırakmaz ,bırakırsada aynen bizim gecmiş dönemki rezillikleri yaşar...
fazla uzatmayacağım , radyodan demecini 2 defa canlı dinlediğim scout ekibinin başı cüneyt tanman bu gecikmeyi iki kez ısrarla vurguladı ama insanlar bunu duymadı yahut duymaak istemedi ama malesef önümüzdeki yılın trenide kacıyor biz ise hala secim için mahkeme polemiklerine devam ediyoruz...
Piatti wonderkid falan değil abartmayın.İyi oyuncu ama.
biz polatın oyunları ile uğraşırken hamit bejekede gibi... emenike febede muhtemelen...
Ben Hamit'i istemiyorum.Gitsinler Mehmet Ekici'yi alsınlar.
hayırdır hamiti niye istemiyorsun. valla bizim hamiti begenmeme gibi bir lüksümüz yok. ekicide gelir hamitte. ben 2 sinide bekliyorum önümüzdeki sene.
İkiside aynı bölgenin oyuncusu.Mehmet Ekici genç ve yükselişte olan bir oyuncu.Hamit'in artık devri bitti, sıradanlaştı.Milli maçlarda izliyoruz çok kendine oynuyor takım oyunudan uzak.Sağ bek oynayacaksa gelsin yoksa kalsın.
Hamit ve sağ bek?
Bence Hamit bu saatten sonra ancak orta sahada bir oyun kurucu rolü üstlenebilir. Ne depar atar, ne birşey. Pas, şut ve mücadelesi ile takımımıza bir katkı sağlayabilir..
İkiside gelsin.![]()
İkiside aynı bölgenin oyuncusu.Mehmet Ekici genç ve yükselişte olan bir oyuncu.Hamit'in artık devri bitti, sıradanlaştı.Milli maçlarda izliyoruz çok kendine oynuyor takım oyunudan uzak.Sağ bek oynayacaksa gelsin yoksa kalsın.
Hamit'e gerek yok.Ekici gelsin yanınada Selçuk alınsın, olmazsa iyi bir yabancı orta saha alınsın.
Zaten ortada takım yok ama eğer iyi bir takım kurulacaksa Mehmet Ekici(Yekta Kurtuluş)+Selçuk İnan olmazsa yabancı CMF+Lorik Cana(Alper Potuk)