Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

[video=youtube;FusY2JdM_Fg]https://www.youtube.com/watch?v=FusY2JdM_Fg[/video]

Devre arasi bu cocugu alalim. Sezon sonuna kadarda Kewell ona türk futbolunu felan tanitsin, ona yardimci olsun. Yeni Kewell'imiz olur. :D

haha avustralyada 121 numara mı giyiyor yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Gaziantep'in stoperi Dany bugün çok dikkatimi çekti. İzlemek lazım diye düşünüyorum kendisini. Gerçi biz burada avaz avaz bağırsakta sesimizi duyan yok nasıl olsa. Adnan amcalar kafalarına göre takılıyorlar.

Elano gitsin devre arası, Jenas gelsin. Elano'nun üstüne 3-4 versek alırız galiba. Tam bizim lige göre bir adam. Cana'nın ofansif yönü iyi versiyonu da denebilir.

Sercan, Jenas mükemmel bir isim, ama çok zor onu getirebilmek.Hatta yeni kanun mu kurallar çıktı İngiltere federasyonunda.Jenas'ı bırakmayacaklarını düşünüyorum.Üstelik tercih edeceğini de zannetmiyorum, CL+ EPL mi yoksa SSL mi?

Ilk yarının son 10 dakikası dısında macı izleyemedim. Fakat Dani isimli oyuncu benimde fazla dikkatimi cekti. Orta alanda mı oyunuyor?

Ilk yarının son 10 dakikası dısında macı izleyemedim. Fakat Dani isimli oyuncu benimde fazla dikkatimi cekti. Orta alanda mı oyunuyor?

Yok paşam, adam stoper. Ama çok teknik, soğukkanlı, güçlü bir oyuncu izlenimi bıraktı bende. Bundan sonra gözüm üzerinde olacak Dany'nin :)

Sercan, Jenas mükemmel bir isim, ama çok zor onu getirebilmek.Hatta yeni kanun mu kurallar çıktı İngiltere federasyonunda.Jenas'ı bırakmayacaklarını düşünüyorum.Üstelik tercih edeceğini de zannetmiyorum, CL+ EPL mi yoksa SSL mi?

Son gün kiralık listesine koydular Jenas'ı sezon başında.

O Dany Nkoueou'dan mı bahsediyorsunuz bilmiyorum ama sezon başında Toulouse'den transfer edildi, üstelik Fenerbahçe de çok izletmiş/ti, diye biliyorum.

# Dany Nounkeu Tchounkeu

images

Gaziantepspor'un defans oyuncusu...

Bu adamı mutlaka almamız gerek...

Defansta Neill ile süper bir ikili olur...

Olm, çok pis merak ettim Şu Nounkeou'yu,(Ne biçim adı var be, bir türlü yazamadım).

Yazın gözden çıkarmıştı Tottenham. Yani iyi para verdikten sonra itiraz ediceklerini sanmıyorum. Zaten benim ki laf olsun. Bu yönetim Jenas'ın ''J''sini alamaz.

Devre arası Ambrossini'ye nasıl bakarsınız?

ŞU Ambrossini mi?Hani şu IRS'in veri tabanını bozan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt