Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Orhan Gülle'de devre arasında düşünülebilir.U-17 Milli takımından beri takip ediyorum, Beşiktaş o çocuğu nasıl gönderdi hala şaşırıyorum.Muhammet Demir ile birlikte takımın en iyi oyuncusuydu.

Bu adamı alır, üstüne düşersek ileride çok büyük rakamlara satabiliriz. Adamda o potansiyel var.

Şuan Caen-Lille maçında Mousso Sow var :D

fenerbahçe maçında oynayan şu kamerunlu stoper izlenilse ya scout ekibimiz tarafından.

Çok fazla maçını canlı izleyemedim ama, izlediğim maçlarda Manisasporlu Dixon fena oyuncu değil gibi geldi bana. 29 yaşında olması biraz sorun gibi ama transferi gerçekleşirse sıratacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama, tarzı bana City'li Toure'yi anımsattı. Yarın ki maçta dikkat etmek gerekir.

Edit: Ayrıca zamanında kendisiyle Arsenal'in ilgilendiğine dair şöyle bir haber var;

Arsenal interested in Jimmy Dixon

yiğit incedemir,yiğit gökoğlan,ömer toprak,şahin aygüneş,yekta kurtuluş,dany,murat ceylan,ermin zec devre arasında şunlardan 2-3 tanesi alınsa bile yeterlidir..

Orhan Gülle, Selcuk Inan, Ceyhun Gülselam

Ara transfer döneminde sandığımız gibi bu kadar transfer yapamayız, en azından sağlıklı bir transfer sistemimiz olmaz. Yapılacak şeyler belli; acil ihtiyaç duyulan bir bölgeye alınabilecek en iyi oyuncuyu almamız lazım.

Tersi olursa ilk üç bile zor olur.

Devre arasında, bana göre sadece forvet transferi yapılıcak.

Devre arasında, bana göre sadece forvet transferi yapılıcak.

Forvet bile kesin değil ya.Pino çok etkili oldu gerek yok derler.Bence en az 2 ortasaha(1'i üst düzey Türk,1'i çok iyi dinamo gibi bir yabancı,1 tane de Santrafor almamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt