Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

---------------------diego alves---------------

Sabri----------Kesimal---------Neill----------Özgür çek

---------------Cana------------Murat ceylan--------

Yekta---------------------------------------Arda---

---------------selcuk inan-----------------------

-------------------------Baros----------------

Baros düzelirse kalabilir ama müzmin sakatsa yollanmalı.Şu soru işaretlerinin yerine isim düşünüyorum ama mevcut kadromuzdan kimseyi koyamıyorum.Stopere belki Neill girebilir.

Önce böyle yerlileri as oyuncu olarak yerlestirip yabancıyı ondan daha iyiyse alıp yerli oyuncuyla yedek klubesini güclendirmemiz lazım insallah derdimi anlatabilmişimdir.

Dostum dikkat edersen büyük takım diyorsun...Yada büyük takım diye tabir ediliyorsa diyorsun..Kimse kusura bakmasın fakat biz büyük takım özelliğimizi kaybetmeye basladık...Bunca yıllık yasantımda Galatasarayı hiç bukadar aşağı bir takım olarak görmemiştim...Bakın nice kötü takımımız oldu ama bu en kötüsü...Sorun kadro kalitesinde değil...Sorun takımdaki var olan havada..O mutsuz tabloda...O yüzden kökten bi değişiklik şart...

Arda,Sabri gibi o özel günleri yasamıs oyuncuların haricindeki bütün kadro değişebilir umrumda değil...İsterse Messi olsun o kadroda...Hepsi ruhsuz ordusu... Bu yüzden biz yeni bir "Büyük Takım!" kurmak için büyük çapta bi revizyona gitmeliyiz..!

Revizyona gidilecektir gidilmelidir kadro cöptür cöp olan bi yerde havada güzel kokmaz. Ama bunu panik havasıyla degil Planlı programlı yapmak lazım fener zamanında böyleyken ne yaptı gitti ümit milliden 5-6 tane adam aldı dimi 4 ü tuttu öbürü tutmadı onların yerine yabancı üst düzey adam aldılar bizde ne yapmalıyız tslden kalbur üstü yerlileri kapmalıyız ama öle kötü bi kadro varki millet kimin ismini görse hemen alalım modunda işte ben bundan korkuyorum kaş yapıyım derken göz cıkarmaktan bilmem kac sene sonra belimizi yavas yavas düzeltirken maddi anlamda panik havasında bişeyler yaparsak hem sportif basarısızlık sürer hemde maddi anlamda aynı tas aynı hamam olur

@ Murat Kılıç

Doğru söylüyorsun...Simdi demek istediğini anladım...

Transfer

Sabri - Transfer - Neill - Transfer

Selçuk İnan

Hamit-Transfer

Transfer - Baros - Arda

Alternatifler

Ufuk

Serkan - Transfer - Transfer - Çağlar

Cana

Elano- Emre Ç.

Pino - Transfer - Transfer​

En önemli transfer gerektiren bölgenin ise sağ kanat olduğunu düşünüyorum, dripling yapabilen, topu rakip sahaya taşıyan, adam eksilten pozisyon yaratan oyuncu eksikliğimiz var.

Bizim takımda sürekli sakatlık olduğu için Elano'yu yedek takım da olarak görmemek gerekiyor,Transfer yazdığım yerlere isim yazmadı,bunun daha uzun süreli araştırılması lazım ama ilk takım da orta sahaya direk isimleri yazmamın sebebi, bize bu tarz adamların lazım olduğunu düşünmemdendir.

Artık orta sahada kesinlikle topu bilen ve gerektiğinde sorumluluk atabilecek yeteneklere yani çalım atıp pozisyon yaratabilecek düzeydeki oyunculara ihtiyacımız olmasındandır.

Cana'ya saygım sonsuz maçlara göre oynatılabilir ama ilk etapta Trabzonspor'u örnek alarak ( Biraz daha açarsak Almanya,İspanya,Hollanda,Real,Barça vs vs diye sayıp giderim ) o bölgeyi bu tarz oyuncular ile doldurmaktır.

Alternatif forvetin en az Baros kadar iyi olması gerekiyor, şu ortamda bu oyuncunun Türk olma zorunluluğunu düşünürsek,1 değil 2 oyuncu almamız gerekecektir.

Nadir Çiftçi Portsmouth dan...1.88 boy... 18 yaş...ilk 11 oynuyor..2011 sözlesmesi bitiyor..en azından takip edilmesi gerekir..

3 yıldır teknik direktörler ve yabancı oyuncular gidiyor, geliyor. Demekki sorun bunlarda değil herhalde bunu artık anlamışsınızdır.

Son 3 yılda gelen yabancı oyuncular.

Kewell

Baros

Meira

De Sanctis

Neill

Leo Franco

A.Keita

Elano

G.Dos Santos

Jo Alves

Lorik Cana

Misimovic

İnsua

Pino

Bunların çoğu gönderildi herhalde başarısızlığımızın sebebi olarak yabancı oyuncular olduğunu düşündük.

Peki son 3 yıldır gelen yerli futbolculara bakalım.

Ferdi Elmas Çaykur Rize

Yaser Yıldız Kartalspor

Alparslan Werder B takımı

Serkan Kurtuluş Bursaspor

Gökhan Zan Beşiktaş

Mustafa Sarp Bursaspor

Ufuk Ceylan Manisaspor

Caner Erkin CSKA

M.Batdal Bucaspor

Serdar Özkan Beşiktaş

Çağlar Birinci Denizlispor

Ali Turan Kayserispor

Musa Çağıran Altay

Gelen yerli oyunculara bakıyorum ve ortaya çok komik bir durum var.

Son 3 yıldır gelen 13 oyuncunun 5 tanesi 2. lig takımından gelmiş, Ufuk Manisa 1.lige yükseldiği sene gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, Çağlar ise küme düşen takımdan geldi etti 7 oyuncu, yani gelen 13 oyuncunun yarısı 2 lig seviyesinden gelmiş futbolcular. 2 tanesi Bursaspor'dan 2 tanesi Beşiktaş'tan gelmiş etti 10... Caner zaten kiralık gelmişti Ali Turan'da Kayserispor'dan geldi.

Sorunun aslında yabancı futbolculardan ziyade yerli futbolcularda olduğu ne zaman anlaşılacak merak ediyorum.

ALINTIDIR...HERŞEYI ÖZETLİYOR...O YUZDEN BURAYA KOYDUM...

Atila Turan,Jem Karacan,Ensar Baykan ve yabancılardan Michael Bradley.

İyi olabilir.Ama ben illa bir forvet alınacaksa Fraizer Campbell'ı öneririm.Zira Müthiş bir oyuncu üstelik çok da genç, lakin kulübünde pek fazla düşünülmüyor.

Yönetim Misi'yi gönderip yerine Ronaldinho ve Baptista'yı Aslantepe için getirir biz de dertlerimizi unuturuz. Çok bile bize.

Misimoviç zaten gönderilmeli.Umarım böyle bir hatanın içine düşmeyiz.Ciddi söylüyorum, bize Ronaldinho lazım.

-------------Cana-------------

-------Selçuk-----------------

-------------Ronnie-----------

----XXXX-------------Arda----

------------XXXX-------------

gibi bir kadroyla müthiş işler yapılabilir.

6682.jpg

Saf yönetim, yalancı yönetim biraz paraya kıyıp şu kadroyu kursaydı, Baros'a alternatif Baptista, Keita'ya ve Baros'a alternatif yine Pino veya Gio'yu alsaydık, Emre'yi satmasaydık, Kewell yine dururdu şuan iddia ediyorum ligde liderdik. Biraz paraya kıysak harika şeyler yapabilecek potansiyel vardı ama şuan ki durumumuz tam bir enkaz. 2-3 adam gelse de takımın beli doğrulmaz. Selçuk'da alınabilirdi yine, Mehmet Topal tutulabilirdi yani çok güzel işler yapılırdı ama köy muhasebecisi Helvacı ve Adnan'slar ah ah.

Orta sahaya futbolcu arıyorsak bence alacağımız en iyi isimlerden biri Parejo olur.1989 doğumlu 21 yaşında Getafe'de bu sezon banko oynuyor.Yaşına göre fizik kapasitesi ve temposu gayet iyi.Teknik kapasitesi ve oyun zekasıda iyi bunu dahada geliştirebilir.

-------------------Ufuk--------------------

--Serkan-Serdar Kesimal-Emre Güngör--Çağlar

-----------------Anthony Annan-----------

---Juan Pablo Pino-------------Emre Çolak--

-----------------Arda Turan---------------

----------Emenike-------Milan Baros-------

Yedekler:Emirhan Ergün,Hakan Balta,Ali Turan,Yasin Pehlivan,Veli Kavlak,Sabri Sarıoğlu,Artjoms Rudnevs

Diğerleri:Aykut Erçetin,Barış Özbek,Mehmet Batdal,Musa Çağıran,Cumhur Yılmaztürk,Serdar Eylik,Aydın Yılmaz

Bu duruma göre;

Gelecek Oyuncular:Serdar Kesimal,Emre Güngör,Anthony Annan,Emenike,Yasin Pehlivan,Veli Kavlak,Artjoms Rudnevs

Gidecek Oyuncular:Lucas Neill,Gökhan Zan,Emiliano İnsua,Elano Blumer,Mustafa Sarp,Ayhan Akman,Lorik Cana,Zvjezdan Misimovic,Servet Çetin,Serdar Özkan,Harry Kewell

Gelecek ve gidecek oyuncuların fiyatı birbirini dengeler diye düşünüyorum..

Bana göre bu genç kadro ile belki ilk başlarda pek verim alınamayabilir ama geleceğe dönük çok iyi bir kadro olur..

Olmaz o kadro, santraforlar dısında her yönü ile eksik.

Transfer sezonunda kadro yapardık,sezon başladı hatta 12 hafta geçti hala transfer ve kadro kuruyoruz.Allah sonumuzu hayırlı etsin.Bizi bu hale düşürünin sülalesinin kulaklarını çınlatıyorum burda..

Hagi'nin yapacağı değişiklikler nasıl olmalı?

Evet devre arası hatta dahada öncesi bir yapılandırmaya gideceğimiz açık sizce nasıl kararlar alınmalı kimler gelmeli gitmeli?

Cevap: Hagi'nin yapacağı değişiklikler nasıl olmalı?

Bununla ilgili 50 tane konu var birleştiriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt