Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

O değil de,transfer sezonunda Baptistayı almak üzereyken bu forumda millet dırdır ediyodu.Yok ağır yok eskisi gibi değil.Aza kanaat getirmeyen böyle rezil olur işte.Biraz doyumlu olun.Elimizde forvet yok yahu.

Cevap: Hagi'nin yapacağı değişiklikler nasıl olmalı?

Evet devre arası hatta dahada öncesi bir yapılandırmaya gideceğimiz açık sizce nasıl kararlar alınmalı kimler gelmeli gitmeli?

Başımızda Adnans olduğu sürece Ali Turan'lar gelir Keita'lar gider.

Aslında takımımızdaki şu sorunlu futbolcuları gönderdikten sonra yapacağımız 10 milyon euro kadar bir masrafla ara transferde takımımız güçlü bir hale gelebilir. Elano:7 desek, Servet: 3 desek Misi'de vermeyeceğimiz 5 milyonu bonservis için hesaba katarsak bir 15 milyon euromuz olur. İnler+Selçuk'u 15 milyona alabiliriz herhalde ara transferde gelmek isterlerse tabi bize. Artı Emenike + bir yabancı defans oyuncusunu da 10 milyona alabiliriz. Emenike+ Jorgensen gibi. Arda'yı 10 numara pozisyonuna çekip artık sol kanat için de Emre ya da farklı bir altyapıdan Türk'ü oraya monte etmeliyiz. Şöyle birşey oluşuyor gibi.

İnler/Cana/Selçuk performanslarına göre 2 'si orta saha merkez önlerinde Arda. Kanatlarda Pino ve Emre forvet hattı da Emenike ya da Baroş. Zaten kale ve sağ bek kanat Türk olacağına göre geriye kalan defanstaki oyuncu yabancı kontejanına da takılmaz. Serkan/Sabri, Neill-Jorgensen / Ali-Zan( her ne kadar umut olmasa da ) Insua/Çağlar.

Normal transfer döneminde cebinden para çıkarmayan yönetim, devre arasında 15-25 milyon gibi bir para çıkarır mı? 1 Milyon çıkarırsa sevinirim.

:) 1 milyon verirse Elano+Servet+Balta 10 milyon dersek 1'de yönetim verdi 11 milyonumuz olur. Selçuk+ bir defans oyuncusu ile idare ederiz. Artık forvette de duruma göre Baroş-Pino-Kewell'dan birisini oynatırız. Yani hesaplar tutuyorda bizim yönetimin hesaplaması tutmaz hiçbir zaman tabi :)

Nuri Sahin + Gökhan Inler +sağlam stoper ve Kaleci.

Gerekirse ve alacak kek bulunursa kaynak için Arda satılabilir. Elano zaten güya para ediyorsa bunlar alınır ligde en azından ilk 5 e girilir.

Anlatmak istediğim, yönetim oyuncu satınca o parayı transfere harcamaz, Keita ve Topal'da olduğu gibi. O para bir şekilde puff toz olur gider. Sonra bizim devre arası bütçemiz 500bin ile 1 milyon arası bir rakam derler. Yazın komedi gibi 5 milyonluk transfer bütçesi veren yönetimden bahsediyoruz.

Biliyorum ne demek istediğini :) Yani durumumuz karanlık orası gerçekte devre arası ufak bir operasyonla bile Türkiye kupası alacak bir kadro kurup, sene sonunda da birkaç oyuncu gene gönderilir ve yerine yenileri alınır. İstenirse yapılır da dediğin gibi yönetim problem ki bu yönetim eldekileri satar, 2 ligden başarıya aç diye bonservisi elinde olan oyuncu getirir.

Devre arasında 2-3 oyuncu almayla olacak iş değil. Devre arasında yapılacak en güzel iş, 8-10 kişiyle yolları ayırmak. Yoksa takımda ki Servet gibi çürük elmalar, yeni gelenleri de anında bozacaktır.

Ya zaten Servet, Balta, Mustafa, Ayhan vs. vs. direk göndermeliyiz hiç düşünmeden. Sene sonunda da diğerleri Ali'yi falan göndeririz. Şu Servet, Mustafa ve Hakan'ı göndersek bile birşekilde takım üzerinde az da olsa otorite kurulur. Sene sonunda da artık ya hepsini gönderirler büyük bir operasyonla ya da geriye kalan bazı oyuncuları gönderirler.

Hakan iyiydi ama bilinmeyen sorunları var oynamıyor demiyorum oynayamıyor. Yoksa Skibbe zamanında fln çok iyiydi. Ya sabote olayı gerçek ve Hakan zorla baskı altına alınıyor ya da başka bir sorunu var bilemeyiz. Ama Servet yılanın başı. Kesinlikle gitmesi lazım, Ayhan yaş itibariyle gitmeli. Sarp demeye gerek bile duymuyorum ama yollamazlar bence. :o

Akşam NtvSpor'u izlerken alt yazı'da ;'' Porstmouth'un 18 yaşında ki TÜRK forvet oyuncusu , Nadir Çiftçi A-Milli Takımın Aday kadrosuna dahil edildi. '' diye bir yazı gördüm. Hiddink'e ne kadar dua etsek bence azdır! Çünkü , Yeni ve güçlü , genç bir Milli Takım oluşturuyor... Helal olsun hocam.

Not : Bu adamı burda en az 1 aydır öneriyorum... Keşke Hagi veya Tugay fark etse'de bu çocuğu alıp getirse. İnş... Hollanda'ya karşı oynatırlarda Taraftarlarımız ve Tugay , Hagi vs. bu adamın ne kadar Yetenekli olduğunu görür.

geçmiş sayfalardan önerdiğim adamlara göre kadrom bu.

---------------------------------diego alves----------------------------------------

serkan-----------mexes(imkansız :D )-------ömer toprak-----hasan ali kaldırım--------

---------------------------------l.cana---------------------------------------------

s.w.philips--------------g.inler----------------s.inan-------------j.gutierrez----------

----------------------------------adebayor-----------------------------------------

güzel bir kadro ama bu kadroyu mevcut yönetimin kurması imkansız.:(

-----------Ufuk-----------

-Sabri--Neill-Mexes-Taiwo-

--------Cana-Nuri---------

--V.Şen------------Arda--

--------Pino--Baros-------

---------------------------------diego alves----------------------------------------

serkan-----------mexes(imkansız :D )-------ömer toprak-----hasan ali kaldırım--------

---------------------------------l.cana---------------------------------------------

s.w.philips--------------g.inler----------------s.inan-------------j.gutierrez----------

----------------------------------adebayor-----------------------------------------

Baya uçmuşsun. :)

geçmiş sayfalardan önerdiğim adamlara göre kadrom bu.

save and exit

---------------UFUK---------------

--SABRİ----AHMET--ÇAĞLAR----HAKAN--

-----------------CUMHUR-------------

---------EMRE Ç.----------BARIŞ-------

--ELANO------------------------PİNO----

---------------CEM SULTAN--------------

YEDEKLER : M. BATDAL , MUSA ÇAĞIRAN , ALİ TURAN , ANIL DİLAVER , CANER ÖZTEL , ÇETİN GÜNGÖR

Bundan sonra Maç'lara bu kadro ile çıkarız artık.

kardeşler bizde kafamı bıraktılar.:( gerçi şu yazdığım kadrodan şimdiki kadro full yenilense elano-baros ve arda satılsa çok rahat kurarız ama o gelen parayıda ellerine yüzlerine bulaştırırlar.

zaten şöyle bir kadromuz olsa bursa ve trabzonun anasını ağlatırız ama neyse.:D

kardeşler bizde kafamı bıraktılar.:( gerçi şu yazdığım kadrodan şimdiki kadro full yenilense elano-baros ve arda satılsa çok rahat kurarız ama o gelen parayıda ellerine yüzlerine bulaştırırlar.

zaten şöyle bir kadromuz olsa bursa ve trabzonun anasını ağlatırız ama neyse.:D

Seneye kurulsun UEFA'yı alır o kadro. Hatta Cana Türk olur sol beke yabancı alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt