Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Nedum Onuoha'da fena gitmez takıma ama işte alınabilir mi? orasını tartışmak gerekir.

fena gitmez mi ne diyosun hacı ya:asd:,nimet olur ama mümkünatı yok,sunderland de iyi adamlar var zaten,jordan henderson var mesela defansın hem sağında hem solunda oynayabiliyor,yaşı çok genç,ama zor işte,oluru varsa sezon sonu henderson ı alsak süper olur.

yahu ortasaha cok yonlu gencleri dolduralim

ondan sonra bunlardan sagbek solbek falan yaratiriz iyileri orta sahada oynar falan

uzun vadede yapilmasi gereken bu

yetenekli adam hangi bolgede olursa olsun alinmali

yer bulunur sonra

B.Dormund'un yaptıklarını örnek alabilsek en azından seneye güzel bir sezon geçiririz. Kagawa mesela çoğumuz beğeniyoruz, bende bilmiyordum 350.000€'ya Japon ikinci liginden alınmış.

Milli takımda forma giyecek yeni jenerasyonu çok iyi takip etmek lazım

Milan Baros

Arda Turan

Misimovic

Neill

Lorik Cana

bu 5 isim hariç herkes gönderilebilir bizim takımda.Bunların üstüne

1)en az 2 tane ve 1'i çok üst düzey yabancı olmak üzere,diğeri ise SERDAR KESİMAL ve ayarında Türk bir stoper

2)Çok iyi 1 sağ açık(yabancı veya yerli)

3)Çok iyi bir sol bek

4)Üst düzey yabancı 1 kaleci

5)En az Baros kalitesinde 1 adet yabancı; ve 1 adet de yerl, santrafor

6)En az 2 tane 1'i kesinlikle Türk ve daha defansif sayılabilecek orta saha(Selçuk İnan),ve yabancı veya üstü düzey Türk 2 yönlü oyuncu(Ledesma,Honda,Hamit,Nuri,Gökhan İnler vs...),ve hatta 1 adet de gelecek vaad eden Türk orta saha(STSL İÇİNDEN)

BUNLAR YAPILIRSA o zaman takım düzelir.

Kısaca

1)Önce parazitler ve futbol oynamayı zorlaştıran unsurlar temizlenmeli(Servet,Sarp,Ayhan,Barış,Elano) gibi.

2)Saydığım mevkilere bu 9 yeni oyuncu(potansiyelli,güçlü ve teknik,sakatlanma potansiyeli az)

3)Bu takımı kaldırabilecek ego da bir Teknik Direktör

4)Bu takımı kurabilecek çapta bir YÖNETİM

5)VİZYON.

Vierinha - Paok

Sotiris Ninis - Panathinaikos

Benfica - Fabio Coentrao,Nicolas Gaitan,Sidnei,Alan Kardec

--------------Ufuk--------------

--Sabri---Neill--Mexes----Taiwo-

----------Cana--Selçuk---------

--Hamit-----Misimovic---Arda---

--------------Hulk--------------

Sabri-Neill-Arda-Baros-Misimovic-Cana-Pino dışında herkes göderilebilir. Kewell'ı da yok saymamalıyız, sakatlanmadan önce yine takımın en iyi performans gösteren oyuncusuydu.

Murat Erdoğan, Ömer Erdoğan, Mehmet Güven, Mustafa Sarp gibi futbolcuları oynattığın sistem bence önemlidir. Yani o oyunculardan ne beklediğin. Mehmet Güven bizdeyken pas yapmasını bekliyorduk ama adam yanındakine pas atamayacak durumdaydı. Şimdiki hocası ondan sadece rakibi bozmasını bekliyordur muhtemelen, keza Mustafa Sarp'ta aynı şekilde Bursa'da savunma önünde ön libero oynayan adamdan biz pas yapmasını hücuma katkı sağlamasını kısacası box-to-box olmasını beklersek işte o zaman yanlışa düşmüş oluruz.

Futbolculara yatkın bazı sistemler vardır mesela Man.Utd.'de oynayan Fletcher denen adamı hiçbir büyük takım istemez çünkü müthiş yetenekli bir adam değildir. Ama Man. Utd. sisteminde Ferguson ondan bir şekilde yararlanabiliyor.

Aynı şey Walter Samuel içinde geçerli. Samuel İtalya kariyerinde gerek Roma gerek İnter ile büyük bir başarı elde etmiştir çünkü kimse ondan pas yapmasını beklememiştir. Ama aynı Samuel Real Madrid'te kazma muamelesi görüp ki teknik anlamında bu eleştirilemez gönderilmiştir.

Messi-Arjantin örneğide buna benzerdir. Barça'da harikalar yaratan Messi Arjantin'de tam bir fiyasko sebebi ise Barça'da ondan beklenen ile Arjantin'de ondan beklenen şeyler aynı değil. Barça'da belli bir takım içerisinde özel yeteneklerini uygulayabiliyor. Takım arkadaşlarıda buna uygun ortam hazırlayabiliyorlar. Ama Arjantin'de takımın kurtarıcısı pozisyonuna sokuyorlar Messi'yi o da başarılı olamıyor.

Kısacası önemli olan oyuncunun ismi değildir saha içinde ondan ne beklediğindir.

Not: Alıntıdır...

Ama söylenenler çok doğru arkadaslar...Galatasaraya kaliteli futbolcu değil lazım olan...Bizim sistemimizde başarılı olacak bi futbolcu lazım...Tam bi görev adamı lazım bize...O yüzden genç ve kaliteli olması kadar verilen görevi nekadar iyi yaptığıda önemli...

Dün akşam İngiltere - Fransa maçı vardı..İzlediniz mi bilmiyorum ama...Adil Rami,M'vila,Sakho filan döktürdüler...Ve İngiltereyi 2-1 devirdiler...Yani bizim bu A.Rami,Sakho filan hayallerimiz suya düstü...Baska yıldızlarda elimizden uçmadan su transfer piyasasına Fransadan kaliteli zenciler bakmalıyız diyorum..!

Sabri-Neill-Arda-Baros-Misimovic-Cana-Pino dışında herkes göderilebilir. Kewell'ı da yok saymamalıyız, sakatlanmadan önce yine takımın en iyi performans gösteren oyuncusuydu.

şu kadro süper ama sadece sırıtan selçuk onun yerine gökhan inler olabilir.

ama şu kadro çok heyecan verici ama bizim yönetimin kurması imkansız.;)

Su sezon sonunda Hagi'nin gönderilmesi ve Lucescu nun gelmesi taraftarıyım..Çünkü Luce bu gençlestirme ve kaliteli kadro kurma olayını çok iyi yapıyor...

Hagi'ye güvenemiyorum açıkçası...Çünkü teknik direktörlük bambaşka bişey...Lucescu kötü kadroylada iyi sonuç almayı bilen bi teknik adam...Şahet Shaktarda 6 senede ne oyuncular alıp ne başarılara imza attı hepimiz gördük...Bana kalırsa bu işi en iyi Lucescu yapar..Sonra Villa Boas,Jürgen Klopp die sıralanır gider..Ama bizi en iyi anlayacak adam Lucescudur...Nokta :)

Mehmet Ekici

Serdar Kesimal

Selçuk İnan

Emenike

şunları 10 milyona kapatabiliriz gibi.

Hatta,

Kesimal:Ayhan, Hakan

Selçuk:Servet(Zaten sözleşmesi bitiyor, kesinlikle hayır demezler)

Mehmet Ekici:3-5 milyon Euro arası

Emenike:Ali Turan,Sarp+ 1 milyon

-----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill---------Serdar-----XXXX

-----------------Cana------------------

----------Selçuk-------Emre Ç.---------

----XXXX----------------------Ekici----

----------------Emenike----------------

1 sezon sonra da Neill zaten artık istenen performansı gösteremez olur 5-6 milyon gibi bir parayı gözden çıkarıp Ömeri oraya monte edebiliriz, eğer Emre'yi de sol kanada alıştırabilirsek, Mehmet Ekici Misinin pozisyonunda çok iyi işler başarabilir.

Zaten paranın da olmadığı bir ortamda yapılabilecek en iyi kadro bu şekilde olur bence.Hem elimizdeki hiçbir işe yaramayan oyuncuları göndeririz, hemde gelecekte milli takımın iskeleti olması beklenen isimleri şimdiden kadroya dahil ederiz, ki çok genç isimlerden bahsediyoruz.

Su sezon sonunda Hagi'nin gönderilmesi ve Lucescu nun gelmesi taraftarıyım..Çünkü Luce bu gençlestirme ve kaliteli kadro kurma olayını çok iyi yapıyor...

Hagi'ye güvenemiyorum açıkçası...Çünkü teknik direktörlük bambaşka bişey...Lucescu kötü kadroylada iyi sonuç almayı bilen bi teknik adam...Şahet Shaktarda 6 senede ne oyuncular alıp ne başarılara imza attı hepimiz gördük...Bana kalırsa bu işi en iyi Lucescu yapar..Sonra Villa Boas,Jürgen Klopp die sıralanır gider..Ama bizi en iyi anlayacak adam Lucescudur...Nokta :)

Lucescu'yu bende istiyorum fakat , istememin tek nedeni Birezilyalıları adam etmesi. Nerde olursa ne kadar yıldız olursa olsun.

Lucescu'yu bende istiyorum fakat , istememin tek nedeni Birezilyalıları adam etmesi. Nerde olursa ne kadar yıldız olursa olsun.

Katılıyorum...Lucescunun yanında bide Porto'dan yeni transfer etmis oldukları Scout ekibini'de getirtebilsek çok güzel olur ama..Zor iste..Bunlar hepsi hayal..Bizde Shaktar kadar vizyonlu bi yönetim yok bence...

Gerçi yeni çalışmaya başlamış olduğumuz Twente'nin Scout ekibini dahaca görmedik ama..Ben sırf Adnan'slar yüzünden umutsuzum..İnsallah iyi topcular buluruz..Çünkü Twente ninde gencleri baya kaliteli...

Mehmet Ekici

Serdar Kesimal

Selçuk İnan

Emenike

şunları 10 milyona kapatabiliriz gibi.

Hatta,

Kesimal:Ayhan, Hakan

Selçuk:Servet(Zaten sözleşmesi bitiyor, kesinlikle hayır demezler)

Mehmet Ekici:3-5 milyon Euro arası

Emenike:Ali Turan,Sarp+ 1 milyon

-----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill---------Serdar-----XXXX

-----------------Cana------------------

----------Selçuk-------Emre Ç.---------

----XXXX----------------------Ekici----

----------------Emenike----------------

1 sezon sonra da Neill zaten artık istenen performansı gösteremez olur 5-6 milyon gibi bir parayı gözden çıkarıp Ömeri oraya monte edebiliriz, eğer Emre'yi de sol kanada alıştırabilirsek, Mehmet Ekici Misinin pozisyonunda çok iyi işler başarabilir.

Zaten paranın da olmadığı bir ortamda yapılabilecek en iyi kadro bu şekilde olur bence.Hem elimizdeki hiçbir işe yaramayan oyuncuları göndeririz, hemde gelecekte milli takımın iskeleti olması beklenen isimleri şimdiden kadroya dahil ederiz, ki çok genç isimlerden bahsediyoruz.

:o Neill emekli olur ne 5m eurosu :D

50M Euro İster :) Yıllık ücreti saymıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt