- 17 Temmuz 2010
- 8.511
- 1
- 313
Cevap: Transfer Önerileri
Sakho yalanlar ötesi. Ruffier yalan. Badelj'i bilmiyorum, Serdar'a çok büyük fiyat biçerler , Sercan ile Selçuk'tan gelse gelse bence bir tanesi gelebilir. Bougherra gelebilir ama yine 5-6 milyon euro en az çıkarmamız lazım. Capoue de ihtimaller dışında.
Alpay çok severim önerilerini falan bilirsin de hacı biraz FM etkisi altında kalmışsın diyeceğim yahu. Çok zor bu transferler.
Madem savaşçı takım kuracağız gibi bir düşünceye kapılıyor bizim yönetim o zaman önerinin kralı benden
1)S.RUFFİER(Monaco) : Adam bildiğin panter.90'dan top alıyor,Refleks 10 numara.Değeri (6-10 Millyon Euro) civarı MEVKİ:KALECİ
2)MADJİD BOUGHERRA(Rangers) :27 yaşında tam bir psikopat.Terminatör gibi bir fizik,sürat desen Servet'in yanında motor takımış gibi olur.Teknik desen adam topla50 metre gidiyor bazen.Kafa toplarına çok iyi vuruyor.Değeri (8 Milyon Euro civarı) MEVKİ:STOPER
3)Mamadou Sakho(Paris S.Germain) :İnsan yiyor.Değeri (10-12 Milyon Euro) MEVKİ:STOPER
4)ETİENNE CAPOUE(Toulouse) :Yeni nesil Fransız,çok teknik,ve iyi top çalıyor.DMC ama mükemmel pas yapıyor.ÇOK İYİ ALAN DARALTIR,VE ''POZİSYON BİLGİSİ'' üst düzey.(Değeri 7.5-10 Milyon Euro) MEVKİEFANSİF ORTA SAHA
5)MİLAN BADELJ(Dinamo Zagreb) : Çok teknik,ÇİFT YÖNLÜ,GENÇ,DİNAMİK.Değeri (6.5-7.5 M.Euro).MEVKİ:ORTA SAHA
6)SERDAR KESİMAL: Kayseri de ki başarılı oyununu milli takımda da devam ettireceğini gösterdi.21 yaşında,çok sakin,tekniği çoğu Türk defansa göre çok daha iyi,''POZİSYON BİLGİSİ ÜST DÜZEY''(EN ÖNEMLİSİ BU) MEVKİ:STOPER (Değeri :4.5-HURMA MİLYON EURO)
(Saolsun bizim yönetim ALİ TURAN yüzünden ilişkileri bozduğu için HURMA NE DERSE O OLACAKTIR.)
7)SELÇUK İNAN(TRABZONSPOR) :Çok savaşçı oldu biraz da teknik +zeka için çözüm Selçuk'tur.Değeri(5.5 Milyon EURO(veya bedelsiz)
8)SERCAN YILDIRIM(BURSASPOR) :TEKNİK İYİ,ZEKA ORTA,HIZ ÇOK İYİ,BİTİRİCİLİK BERBAT.Ama bizim takımda oynayan çoğu oyuncudan artısı DİNAMİK,TEMPOLU.Bu yüzden çok lazım bize.
ÖNEM SIRASINA GÖRE
1)Madjid Bougherra
2)Selçuk İnan
3)Serdar Kesimal
4)Ruffier
5)Capoue
6)Badelj
7)Sercan
bu 7 isimden en az 5-6 tanesini alabilecek bir yönetim becerisi olsa şu an her şey çok daha farklı olurdu.
Sakho yalanlar ötesi. Ruffier yalan. Badelj'i bilmiyorum, Serdar'a çok büyük fiyat biçerler , Sercan ile Selçuk'tan gelse gelse bence bir tanesi gelebilir. Bougherra gelebilir ama yine 5-6 milyon euro en az çıkarmamız lazım. Capoue de ihtimaller dışında.
Alpay çok severim önerilerini falan bilirsin de hacı biraz FM etkisi altında kalmışsın diyeceğim yahu. Çok zor bu transferler.