Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Madem savaşçı takım kuracağız gibi bir düşünceye kapılıyor bizim yönetim o zaman önerinin kralı benden

1)S.RUFFİER(Monaco) : Adam bildiğin panter.90'dan top alıyor,Refleks 10 numara.Değeri (6-10 Millyon Euro) civarı MEVKİ:KALECİ

2)MADJİD BOUGHERRA(Rangers) :27 yaşında tam bir psikopat.Terminatör gibi bir fizik,sürat desen Servet'in yanında motor takımış gibi olur.Teknik desen adam topla50 metre gidiyor bazen.Kafa toplarına çok iyi vuruyor.Değeri (8 Milyon Euro civarı) MEVKİ:STOPER

3)Mamadou Sakho(Paris S.Germain) :İnsan yiyor.Değeri (10-12 Milyon Euro) MEVKİ:STOPER

4)ETİENNE CAPOUE(Toulouse) :Yeni nesil Fransız,çok teknik,ve iyi top çalıyor.DMC ama mükemmel pas yapıyor.ÇOK İYİ ALAN DARALTIR,VE ''POZİSYON BİLGİSİ'' üst düzey.(Değeri 7.5-10 Milyon Euro) MEVKİ:DEFANSİF ORTA SAHA

5)MİLAN BADELJ(Dinamo Zagreb) : Çok teknik,ÇİFT YÖNLÜ,GENÇ,DİNAMİK.Değeri (6.5-7.5 M.Euro).MEVKİ:ORTA SAHA

6)SERDAR KESİMAL: Kayseri de ki başarılı oyununu milli takımda da devam ettireceğini gösterdi.21 yaşında,çok sakin,tekniği çoğu Türk defansa göre çok daha iyi,''POZİSYON BİLGİSİ ÜST DÜZEY''(EN ÖNEMLİSİ BU) MEVKİ:STOPER (Değeri :4.5-HURMA MİLYON EURO)

(Saolsun bizim yönetim ALİ TURAN yüzünden ilişkileri bozduğu için HURMA NE DERSE O OLACAKTIR.)

7)SELÇUK İNAN(TRABZONSPOR) :Çok savaşçı oldu biraz da teknik +zeka için çözüm Selçuk'tur.Değeri(5.5 Milyon EURO(veya bedelsiz)

8)SERCAN YILDIRIM(BURSASPOR) :TEKNİK İYİ,ZEKA ORTA,HIZ ÇOK İYİ,BİTİRİCİLİK BERBAT.Ama bizim takımda oynayan çoğu oyuncudan artısı DİNAMİK,TEMPOLU.Bu yüzden çok lazım bize.

ÖNEM SIRASINA GÖRE

1)Madjid Bougherra

2)Selçuk İnan

3)Serdar Kesimal

4)Ruffier

5)Capoue

6)Badelj

7)Sercan

bu 7 isimden en az 5-6 tanesini alabilecek bir yönetim becerisi olsa şu an her şey çok daha farklı olurdu.

Sakho yalanlar ötesi. Ruffier yalan. Badelj'i bilmiyorum, Serdar'a çok büyük fiyat biçerler , Sercan ile Selçuk'tan gelse gelse bence bir tanesi gelebilir. Bougherra gelebilir ama yine 5-6 milyon euro en az çıkarmamız lazım. Capoue de ihtimaller dışında.

Alpay çok severim önerilerini falan bilirsin de hacı biraz FM etkisi altında kalmışsın diyeceğim yahu. Çok zor bu transferler.

Sakho yalanlar ötesi. Ruffier yalan. Badelj'i bilmiyorum, Serdar'a çok büyük fiyat biçerler , Sercan ile Selçuk'tan gelse gelse bence bir tanesi gelebilir. Bougherra gelebilir ama yine 5-6 milyon euro en az çıkarmamız lazım. Capoue de ihtimaller dışında.

Alpay çok severim önerilerini falan bilirsin de hacı biraz FM etkisi altında kalmışsın diyeceğim yahu. Çok zor bu transferler.

FM çok oynuyorum bu aralar ama bu oyuncuların çoğunu izledim TV'den.Sakho'yu silecektim unutmuşum.Onu ancak 15 Milyon Euro ve ikna etme töreni ile alabiliriz,o da imkansıza yakın aslında.Etienne de benzer durumda.Benim asıl ön plana çıkardıklarım

Selçuk

Serdar

Bougherra

bu 3'ü lazım bize.Bougherra RANGERS'a çok bağlı bir adam,onu da ikna etmek zor ama imkansız değil tabi.Serdar KESİMAL ise belirtiğim gibi kulubü ile olan sorunlarımızdan dolayı zor gibi.

Kısaca bu önerileri ihtiyacımız bunlardır diye yaptım.Şu 3 saydığım adamı bile alsak zaten takımın çehresi değişecektir.Ama söylüyorum yine MALİYET+VİZYON gerektirir bunlar.

Serdar kesimal ı kayseri vermez bize zaten aramız bozuk,bougherra yı burada geçen sene bi hayli konuşmuştuk,hatta defanstan topla çıkışları falan mükemmeldir,ama fiyatı yüksek ayrıca adam rangers dan ayrılmayacağını açıklamıştı,bu sene de full oynamış,zor baya,selçuk inan a çok fazla fiyat çekerler alabileceğimizi sanmıyorum,hem adamlar hedef büyüttü,en önemli oyuncularından birini niye satsın ki?

Serdar kesimal ı kayseri vermez bize zaten aramız bozuk,bougherra yı burada geçen sene bi hayli konuşmuştuk,hatta defanstan topla çıkışları falan mükemmeldir,ama fiyatı yüksek ayrıca adam rangers dan ayrılmayacağını açıklamıştı,bu sene de full oynamış,zor baya,selçuk inan a çok fazla fiyat çekerler alabileceğimizi sanmıyorum,hem adamlar hedef büyüttü,en önemli oyuncularından birini niye satsın ki?

Lan adamlar şampiyonluğa gidiyorlar mal değiller o kadar.Selçuk felan hayal.Fener Hamit'i alamazsa Selçuk'u alır sene sonu.

Biz de Uğur İnceman'ı tabi

1)Selçuk sezon sonu ''beleş'''e gelmezse alamayız kolay kolay.

2)Serdar Kesimal'in zorluğu KAYSERİ SATMAZDAN ÇOK HURMA FENER'E 5'E SATAR BİZE 10'A.

3)Bougherra'yı ise ikna etmek problem.Rangers'a din tutar gibi bağlı,ama takımı ikna edersek inadı kırılabilir.

1)Selçuk sezon sonu ''beleş'''e gelmezse alamayız kolay kolay.

2)Serdar Kesimal'in zorluğu KAYSERİ SATMAZDAN ÇOK HURMA FENER'E 5'E SATAR BİZE 10'A.

3)Bougherra'yı ise ikna etmek problem.Rangers'a din tutar gibi bağlı,ama takımı ikna edersek inadı kırılabilir.

Cana'da Marsilya'ya öyle bağlıydı. İş paraya bakar.

Alexis Sanchez ( Udinese) hizli ve teknik super oyuncu dunya kupasinda sili formasiyla da izlemistim.

8 milyonun varsa stoper için ok,sorun yok,bide adamı ikna edeceksin tabi.

FM çok oynuyorum bu aralar ama bu oyuncuların çoğunu izledim TV'den.Sakho'yu silecektim unutmuşum.Onu ancak 15 Milyon Euro ve ikna etme töreni ile alabiliriz,o da imkansıza yakın aslında.Etienne de benzer durumda.Benim asıl ön plana çıkardıklarım

Selçuk

Serdar

Bougherra

bu 3'ü lazım bize.Bougherra RANGERS'a çok bağlı bir adam,onu da ikna etmek zor ama imkansız değil tabi.Serdar KESİMAL ise belirtiğim gibi kulubü ile olan sorunlarımızdan dolayı zor gibi.

Kısaca bu önerileri ihtiyacımız bunlardır diye yaptım.Şu 3 saydığım adamı bile alsak zaten takımın çehresi değişecektir.Ama söylüyorum yine MALİYET+VİZYON gerektirir bunlar.

Hacı izlemedin demedim yanlış anlamışsın. FM'de alınmaz bu oyuncular manasında dedim. Yani alınması çok zor yoksa hepsi de çok iyi oyuncu (Serdar Kesimal'i pek izlemedim,onun dışında hepsini biliyorum)

Ruffier-Capoue-Bougherra-Pino-(Baros'un yerine yırtıcı bir forvet, Sow çok konuşuldu- onun tarzında gelebilitesi olan bir adam)- Dikine yardırabilen hareketli bir ofansif ortasaha Hleb misali.

İlk 11 için gereken 6 yabancı bu özelliklere sahip olmalılar. Hatta Pino yedek bile olabilir.

Ahahah aynı tepkiyi verdim Ender :D Messi diye bir adam var beyler, Barcelona forması altında izlemiştim geçen sene, alınabilir bence. :D

Yanlış anlama Arda :)

Ya bir de Xavi varmış,Sarp'ın ruh ikizi takas olur mu acep,yaşlarıda aynı.

Bu arada şimdiden söyleyeyim Doni gelirse kaleye sıkıntı var. Çok dengesiz bir kaleci, 30 yaşında adama o para verilmez. St. Etienne'den Janot alınabilir yakın fiyatlara.

sadece gorus bildirdim ama!!

ayrica sanchez keita yi da unutturur

Bu arada şimdiden söyleyeyim Doni gelirse kaleye sıkıntı var. Çok dengesiz bir kaleci, 30 yaşında adama o para verilmez. St. Etienne'den Janot alınabilir yakın fiyatlara.

Janot da özdeşleşen bir adam bu sene gelmez,şampiyonluğa koşarken ST Etienne.Yaşı da 33 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama deli kalecidir.

Mustafa Sarp'ı gönderir, Hüseyin Cimşir'i alırlar. Vizyonumuzu hesap ederek, öneriler yapılsa daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt