Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Aslında ağalar, bizim bu Cangele ile anlaşmamız lazım.Nasıl olsa eski formunu bulacaktır, Henüz 26 yaşında sanırım.Bu seneyi saymasan kafadan tam randımanlı 4 senesi var.Bir şekilde oyuncuyu almalıyız, yıllardır bu ligde oynuyor, ligi tanıyor oyuncuyu tanıyor belli bir istikrarı var.Müthiş derecede asist yapabilen bir oyuncu.

Aslında ağalar, bizim bu Cangele ile anlaşmamız lazım.Nasıl olsa eski formunu bulacaktır, Henüz 26 yaşında sanırım.Bu seneyi saymasan kafadan tam randımanlı 4 senesi var.Bir şekilde oyuncuyu almalıyız, yıllardır bu ligde oynuyor, ligi tanıyor oyuncuyu tanıyor belli bir istikrarı var.Müthiş derecede asist yapabilen bir oyuncu.

Türk olma ihtimali de var seneye.

okay yokuşlu.geçen gol atmış.yaşına baktım 16. youtobe da mükemmel bir golü var. fiziği iyi .hem savunma hemde hücum işini iyi yapıyor. araştırdım. antu.comda övgüyle bahsediyolar.onu izleyen biri galatasaray musayı kaptı,onlada ilgilenyomuş .müthiş bir yetenek almalıyız diyor. ha bir de tffden baktımda önemli maçlarda goller atıyo .milli takımlarda.

Ne var ki önerilen adamlarda Mert, anlayamadım seni.Birisi yıllardır bu ligde oynayan asist bazında müthiş işler yapan birisi.Diğeri ise geleceğin yıldızı arasında gösterilen genç bir oyuncu.

Ne var ki önerilen adamlarda Mert, anlayamadım seni.Birisi yıllardır bu ligde oynayan asist bazında müthiş işler yapan birisi.Diğeri ise geleceğin yıldızı arasında gösterilen genç bir oyuncu.

Olcan Adın,Okay Yokuşlu falan..

Okay Yokuşlu'yu sıkı takip ediyorum öyle ahım şahım bir oyuncu değil,hatta vasat bir oyuncu.Mustafa Sarp gibi golcü bir oyuncu ama vasat.

bence nuri şahin hamit selçuk inan şu futbolculardan en az ikisini kazandırsalar bari takıma

Ya agalar şöyle Baros gibi gözden düşmüş ama Baros kalitesinde bir forvet geliyor mu aklınıza ? Baros gibi ucuza bitirelim işi .Benim aklıma Saviola geliyordu ama o da form tuttu galiba Benfica´da .

Enyama

D.Shittu

Annan

Emana

L.Traore

Emenike

Bu adamlardan birkaçı gelsin yönetimi başarılı kabul ederim.Bonservisi 15-20 m.euro eden adamları yazıp hayal kurmayalım arkadaşlar...

Kwadwo Asamoh'da ısrar ediyorum.

Kaleye Diego Alves

Savunmaya Cristian Chivu

Radoi (bence bu transfer ocak ayında olması muhtemel bi transfer ve iyide olur).

Fred

Gueye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt