Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Sağ kanada Al Sadd'da Abdul Kader Keita diye bir oyuncu var onu alalım.

Bende duydum o oyuncuyu , izleme fırsatım olmadı ama

sadece iç sahada oynuyor diyorlar.

Başkalarının dediklerine kulak asma sen.Ben İzlemiştim taş gibi topcudur ama duyduklarıma göre yemişler adamı hangi kulupteydi hatırlamıyorum.Düşmemeye oynuyordu sanırım takımı.Oraya Lyon dan geldiğini biliyorum.Sonra satmışlar

%C3%B6zg%C3%BCr+%C3%A7ek.jpg

ÖZGÜR ÇEK

Kulüp : Ankaragücü

Doğum Tarihi : 03.01.1991

Mevkii : Sol Bek / Sol Açık

Aslen Tokat Erbaa'lı olan Özgür,3 sene içinde 70 kere milli oldu.Pendikspor'da başladığı kariyerine Fenerbahçe'de devam etti.2009 yılında Ankaraspor'a transfer oldu fakat takımının küme düşürülmesi sonucunda Ankaragücü'ne imza attı.

Geleceğin en büyük 5 yıldızı arasında gösteriliyor.Fenerbahçe,bu oyuncuyu kaybetmek ile ne kadar büyük bir hata yaptığını farkına varıp geri almadan önce veya başka büyük kulüplere imza atmadan önce kaparsak bu çocuğu,çok akıllı bir transfer gerçekleştirmiş oluruz.

Servet'i direk tekme tokat kapının önüne attıktan sonra, iyi Türk bir stoper alıp işe başlarız. İyi bir stoper alırsak, Nuri Şahin'de orta sahaya düşünülebilir. Yoksa Servet-Ayhan-Barış-Sarp'lı orta sahaya kimi koyarsan koy körelir. Takımı gençleştirip, kaliteli 3-4 Türk almak gerekiyor. Veli Kavlak'da bence yakışır bu takıma. Ama önce takımda ki abicilik oyunu bitecek, Arda efendi olacak, Hakan eski kafa yapısına dönmezse o da defolup gidecek, Servet-Ayhan-Barış-Sarp gibi isimler bu kulübün kapısından içeri alınmayacak. O zaman takım bir anda virüslerden kurtulur, birşeye benzemeye başlar.

Serdar Kulbilge ucuza kapatılabilirse alınmalı, kale de biraz olsun sağlama alınır. Keita tarzında iyi bir sağ açık gerekiyor, bir de Baros'a alternatif demiyorum, artık Baros alternatif olmalı, direk ilk 11 adamı Forlan tarzında hırslı uzaktan şut çekebilen sağlam bir santrafor alınmalı. Yönetim atıp tutuyor, çok paramız var diye, harcasın tek seferde, ondan sonra oturup izlesin, yoksa Servet-Ayhan-Barış-Sarp gibi isimleri alıp onlarda defolsun.

Servet'i direk tekme tokat kapının önüne attıktan sonra, iyi Türk bir stoper alıp işe başlarız. İyi bir stoper alırsak, Nuri Şahin'de orta sahaya düşünülebilir. Yoksa Servet-Ayhan-Barış-Sarp'lı orta sahaya kimi koyarsan koy körelir. Takımı gençleştirip, kaliteli 3-4 Türk almak gerekiyor. Veli Kavlak'da bence yakışır bu takıma. Ama önce takımda ki abicilik oyunu bitecek, Arda efendi olacak, Hakan eski kafa yapısına dönmezse o da defolup gidecek, Servet-Ayhan-Barış-Sarp gibi isimler bu kulübün kapısından içeri alınmayacak. O zaman takım bir anda virüslerden kurtulur, birşeye benzemeye başlar.

Serdar Kulbilge ucuza kapatılabilirse alınmalı, kale de biraz olsun sağlama alınır. Keita tarzında iyi bir sağ açık gerekiyor, bir de Baros'a alternatif demiyorum, artık Baros alternatif olmalı, direk ilk 11 adamı Forlan tarzında hırslı uzaktan şut çekebilen sağlam bir santrafor alınmalı. Yönetim atıp tutuyor, çok paramız var diye, harcasın tek seferde, ondan sonra oturup izlesin, yoksa Servet-Ayhan-Barış-Sarp gibi isimleri alıp onlarda defolsun.

Nuri 30 yaşına kadar gelmez bu lige

news_manset_resim_au_Selcuk_inan03.jpg

SELÇUK İNAN

Kulübü : Trabzonspor

Doğum Tarihi : 10.02.1985

Mevkii : MC

Aslen İskenderun'lu olan Selçuk,profesyonel futbol hayatına alt yapısı ile ünlü Çanakkale Dardanelspor ile başlayanlardan.2006 yılında transfer olduğu V.Manisaspor ile Ersun Yanal sayesinde tanındı.Tam olarak Türk futbolunun ihtiyacı olduğu türden bir orta saha oyuncusu.Bu nedenle Manisasporda hemen hemen herkesin dikkatini çeken İnan,kulübünün küme düşmesi neticesinde 2008 yılında Trabzonspor'a transfer oldu.Trabzonspor forması ile 70'e yakın maça çıkan Selçuk İnan'ın sözleşmesi,sezon sonunda bitecek.

Milli takımda ilk kez 2007 yılında oynadı.Toplam 7 kere A Milli formayı giydi ama bu gidişle,ulusal takımımızın değişmezlerinden biri olacak.Kanımca en geç sezon sonu takımından ayrılır.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şu anda bu adama çok ihtiyaçları var.İki kulüp çekişecek büyük ihtimalle.Elimizi çabuk tutmazsak Fenerbahçe den yılın golünü yeriz.

Hasan Ali Kaldırım

Kayserispor

Sol bek

Dün Gerçekten çok beğendim

Ersan Adem Gülüm.

Gelmesi gerekenler

Yekta-Emre Güngör-Özgür çek-Ali tandoğan(Çok iyi bir yedek olur, istikrarlı), Sinan Bolat

Gitmesi Gerekenler

Mustafa Sarp

Ayhan(Jubilesini yapsın)

Aydın

Mehmet Batdal

Aykut

Harry(Malesef)

Takımda çok az tecrübeli yerli var, herkez genç genç diyip duruyo, arsenal in hali ortada. Takımda en az 3-4 tane tecrübeli yerli olmalı...

Bizim başkan sözlerini yemeyi iyi sever. Acaba devre arasında Keita'yı tekrar ops-kiralık olarak takıma döndürebilirmiyiz? :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt