Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

eger Hagi kalicaksa Pino gibi, onun lafini dinleyecek, kosacak, mucadele edecek, genc, basariya ac topcular almaliyiz dicam ama Hagi gidip ordan burdan cingeneleri toplarsa ayvayi yedik.

Mustafa Sarp'ı gönderir, Hüseyin Cimşir'i alırlar. Vizyonumuzu hesap ederek, öneriler yapılsa daha iyi olur.

İsmail Güldüren,Baki Mercimek,Nobre,Ayman yolda desene.Hazır Ayman gelmişken Ziya Doğan da TD'miz olur artık :)

Sevilla'dan Romaric alınabilir. Gobege iki adam alırsak serbest oynayanı olabilir.

Stoper içinde PSV'nin o kadar tutmadıgı bir adam olan F.Rodriguez yani Maza olabilir ama agır bir adam. Feyenoord'lu A.Bahia cok iyi olmasa da -hatta vasat- işimizi görür.

Janot da özdeşleşen bir adam bu sene gelmez,şampiyonluğa koşarken ST Etienne.Yaşı da 33 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama deli kalecidir.

St.Etienne, yarıştan kopar bi 4-5 haftaya ya Alpay. Son haftalarda çok kötü oynuyorlar zaten, 4.lüğe mi ne gerilediler. Klasik Fransa Ligi geçen sene Montpellier'de olduğu gibi ilk haftalarda zayıf takımlar parlıyor. St.Etienne orta sıralarda ya da Payet'in sayesinde Avrupa Kupaları sıralamasında bitirirler. Janot da özdeşleşmiş bir adam doğru ama St.Etienne'de falan çok az para alıyor bu adamlar, Bougherra'dan,Ruffier'den çok daha kolay ayartması.

Hagi gecen doneminde Timuçin, Kurşat gibi adamları istemişti. Devre arası ya da sene sonu Orhan Şam, M.Çakır vb. orta duzey yerlileri isteyebilir.

hagi muhtemelen romanyadan 2 tane adam alir devre arasi.. onlarda sac bas yoldurur

''SCOUTİNG BAŞLIĞINA ÖNERDİM

MADJİD BOUGHERRA

''27 yaşında Cezayirli.Tam bir savaşçı.Çok hızlı(bizim Servet'in olmadığı kadar),teknik(bizim Servet'in olmadığı kadar),savaşçı(formayı satan futbolcuların olmadığı kadar),biraz pahalı(sizin ismi sönmüş oyunculara yatırdığınız kadar),biraz ruhu var(bizim yönetimin olmadığı kadar),ama biraz Glasgow Rangers'li,yoksa siz Celtics'li miydiniz ?Hani Fenerbahçe'li olduğunuz kadar.''

Başka bir başlıkta yazmıştım orda dikkat çekmemişti,çok mu sert olmuş acaba.

Bougherra bildiğin Pique'nin bir beden küçüğü.Adam bildiğin playmaker ulan.Yönetimin çapı yetmez.

Bu yönetime bakkaldan ciklet aldırmam.Bunlar Galatasarayın tek bir kuruşunu bile harcamamalıdır artık.Çünkü yaptıkları her iş daha fazla zarar verecek kulübe.

Bir kere işe yarayın şu Ferrari'yi alın arkadaş. Sezgin haydi lan. Serdar,Zan transferinden hayırlı olur.

''SCOUTİNG BAŞLIĞINA ÖNERDİM

MADJİD BOUGHERRA

''27 yaşında Cezayirli.Tam bir savaşçı.Çok hızlı(bizim Servet'in olmadığı kadar),teknik(bizim Servet'in olmadığı kadar),savaşçı(formayı satan futbolcuların olmadığı kadar),biraz pahalı(sizin ismi sönmüş oyunculara yatırdığınız kadar),biraz ruhu var(bizim yönetimin olmadığı kadar),ama biraz Glasgow Rangers'li,yoksa siz Celtics'li miydiniz ?Hani Fenerbahçe'li olduğunuz kadar.''

Başka bir başlıkta yazmıştım orda dikkat çekmemişti,çok mu sert olmuş acaba.

Bougherra çok iyi stoper ama yanlış hatırlamıyorsam yazın reddetmişti bizi.

Rakip takımlara servet+mustafa sarp +hakan balta 3lüsünü öneriyorum

-------------Ufuk-------------

-Sabri--Neill--Bougherra-Insua-

---------Cana-Selçuk---------

-Hamit----------------Arda---

-------Pino---Baros-----------

Forvete alternatif olarak da Emenike veya Sercan alınabilir.

Şöyle de kullanılabilir kadro;

----------------Ufuk---------------

-Sabri--Neill--Bougherra-Insua-

--------------Cana----------------

--------Hamit-----Selçuk---------

--Pino--------Baros----Arda-----

Sakatların iyilesip takıma girmesi ve Bougherra-Hamit-Selçuk takviyeleriyle Aslantepede en azından iyi bi futbol izleyebiliriz...

Ancaaakk...Hagi'nin gidip daha iyi bir teknik adamın gelmesi sartıyla..Çünkü busaatten sonra amacımız iyi futbol oynamak olmalı..Tabi bence...

Eliaquim Mangala

Gabriel Obertan

Alou Diarra

Mamadou Diarra

Kévin Gameiro

Olivier Giroud

Mapou Yanga-Mbiwa

Mathieu Valbuena

Tripy Makonda

Sébastien Corchia

Younes Kaboul

Moussa Sissoko

Alexandre Lacazette

Kimisi çok göz önünde kimisi daha farkedilememiş..Ama hepsi çok kaliteli ve hırslı...Alınsın demiyorum...Ama izlensin...Olaya biraz Fransız kalalım diyorum ben ;)

Yann M'vila: 6 milyon

A.razak Boukhari:3 milyon

Yohan Mollo:2 milyon

Modibo Maiga:3 milyon

Garry Bocaly:2 milyon

Nicolas N'koulou:5 milyon

Youssef El Arabi:4 milyon

Karim Ait Fana:5 milyon

Serdar Kesimal:Takas

Gelsin.

Hakan Balta

Servet Çetin:3 milyon

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Elano:6 milyon

Misimovic

Harry Kewell

Serdar Özkan

Mehmet Batdal

Arda Turan:14 milyon

Gitsin.

-----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill---------Serdar----İnsua

-------------Cana----M'vila------------

---Boukhari-----Emre-------Ait Fana----

-----------------Baros-----------------

Yedek kadro;

------------------Ufuk------------------

Bocaly---N'koulou-------Kesimal---Çağlar

------------------Mvila-----------------

----------Emre------------Mollo---------

Pino/Aydın-------------------------Maiga

---------------Arabi/Pino----------------

Gelenler:30 milyon

Gidenler 25 milyon

Eğer yönetimin biraz içinde yöneticilik kaldıysa o 5 milyonluk farkı da öderler ve önümüzdeki sene maçlara daha rahat çıkabiliriz.Bu isimlerin hiçbirisi getirilemeyecek isimler değil.Hepsi çok rahat getilebilir isimler,genç ve gelecek vaadedenler.

wolfsburg un sol bek/kanat schaffer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt