Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Sezon basinda da onermistim.

17 yasinda zipkin gibi zenci sol bek.

SImdi al, 2 sene kullan, sonra 10 milyon'a ingiltere'ye sat.

Emmanuel Mbola - Player profile - transfermarkt.co.uk

[video=youtube;3L3sMwlrq4U]https://www.youtube.com/watch?v=-b5IwxxQKYE&feature=related[/video]

Citten tam aranan kan. İlk toplara hemen basan , bastığında da başarılı olan , Pas'ları çok iyi ve adam geçme , top kapma özelliği gerçekten çok iyi ve de güçlü olan bir adam. Her takımda başarılı olcak cinsten bir adam. Bizim takımda BANKO İLK'11 oynar.

Citten tam aranan kan. İlk toplara hemen basan , bastığında da başarılı olan , Pas'ları çok iyi ve adam geçme , top kapma özelliği gerçekten çok iyi ve de güçlü olan bir adam. Her takımda başarılı olcak cinsten bir adam. Bizim takımda BANKO İLK'11 oynar.

Nerde reis kendi kendimize öneri yapar dururuz.Bizim yönetimin scoutları inamotolar'ı bulurlar.

Sezon basinda da onermistim.

17 yasinda zipkin gibi zenci sol bek.

SImdi al, 2 sene kullan, sonra 10 milyon'a ingiltere'ye sat.

Emmanuel Mbola - Player profile - transfermarkt.co.uk

[video=youtube;3L3sMwlrq4U]https://www.youtube.com/watch?v=-b5IwxxQKYE&feature=related[/video]

ÖYle kolay değil almak.Ben önermek istediğim sıralarda Tottenham'ın göz hapsindeydi, tabi eski indexte kaldı o mesajlar.Baktım Tottenham almak üzere vazcaydım, lakin izlemişliğim yok.Bir iki videodan gördüğüm kadarıyla etkili bir elemandı, Tottenham'a hak vermiştim.

Bize Drente gibi adamlar lazım hızlı Güçlü Teknik Mücadeleci Zaten rijkaard istemiş bonservisi çok diye alınmamış ama kiralanabilirdi zaten şu anda herculeste :o

Mehmet Ekici

Serdar Kesimal

Selçuk İnan

Emenike

şunları 10 milyona kapatabiliriz gibi.

Hatta,

Kesimal:Ayhan, Hakan

Selçuk:Servet(Zaten sözleşmesi bitiyor, kesinlikle hayır demezler)

Mehmet Ekici:3-5 milyon Euro arası

Emenike:Ali Turan,Sarp+ 1 milyon

-----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill---------Serdar-----XXXX

-----------------Cana------------------

----------Selçuk-------Emre Ç.---------

----XXXX----------------------Ekici----

----------------Emenike----------------

1 sezon sonra da Neill zaten artık istenen performansı gösteremez olur 5-6 milyon gibi bir parayı gözden çıkarıp Ömeri oraya monte edebiliriz, eğer Emre'yi de sol kanada alıştırabilirsek, Mehmet Ekici Misinin pozisyonunda çok iyi işler başarabilir.

Zaten paranın da olmadığı bir ortamda yapılabilecek en iyi kadro bu şekilde olur bence.Hem elimizdeki hiçbir işe yaramayan oyuncuları göndeririz, hemde gelecekte milli takımın iskeleti olması beklenen isimleri şimdiden kadroya dahil ederiz, ki çok genç isimlerden bahsediyoruz.

Gecti o dönemler. Senden daha basarılı kulüpler tutupta senin kazmalarını kabul etmez. Helede söz konusu en formdaki ve gündemdeki oyuncusu ise. Onun icin hayal kurmayı bırakıp kesif yapmaya baslanmalı.

Misi de gidecek..Görünüse göre devre arası genis capta bi revizyona gidilecek...Ama bu yönetim ve bu vasıfsız t.direktörle gidilirse Galatasaray'ın işi çok daha zor...!:/

Devre arası bu yönetim kalırsa hayatta genç topçu almaz...

Bari R.Madrid deki Diarrayı alsak...Takımında mutsuz ve ayrılmak istiyor...Çokda kaliteli futbolcu...Gelirse Appiah etkisi yapar..

Devre arası bu yönetim kalırsa hayatta genç topçu almaz...

Bari R.Madrid deki Diarrayı alsak...Takımında mutsuz ve ayrılmak istiyor...Çokda kaliteli futbolcu...Gelirse Appiah etkisi yapar..

aynen. 2 orta saha 1 forvet lazım . ya takım öyle kötüki nereye transfer yaparsan yap kimse neden yapıyon demez. Galatasarayın geldigi durumlara bak :(

masoud shojaei...

fayda sağlayacağı kesin ama ne osasuna verir ne de o gelir...

ibrahim dağaşan

mehmet yıldız

yalçın ayhan

veysel

selçuk şahin

bilica

musa aydın

ömer çatkıç

Neill yollansın Bilica'yı alalım.

Cana yollansın Baroni'yi alalım.

Baros yollansın Nobre'yi alalım.

Direk gelmesi gereken isimler ise; Sedat-Selçuk Ş.-Yalçın

Ağalar, kendimize gelelim, nereye gidiyoruz yaa?Vallahi allak bullak oldum bu ne biçim bir durumun içine düştük anasını satayım.

İyi doğru söylüyorsun, Eray, ama sözüm senin önerine istinaden değildi.Misi kadro dışı bırakılmış haberlerini okudum.Ona istinaden dedim nereye gidiyoruz diye.

yeni yönetim transfer etsek en güzel hamle o olur . haldun baba varken herşey güzeldi .

Sezgini elimizden cikarmak lazim ilk önce.

Es es'e önerirdim ben sezgini,olmadi sivasa

Konunun Dışına çıkmayak,

Ben hiçbirşey yapılmazsa Gio alınsın derim.Arda döndüğünde solda Arda sağda Gİo ileride Baros+Pino gibi bir sistemle çıkabiliriz.Arda mı sakat?Çekeriz Gio'yu sola, sağda Pino, ileride Baros bu şekilde olur.Baros mu Sakat?Arda solda, Gio sağda ileride Pino olur.Ama Baros+ Arda sakat olursa birşey yapamam.

Sene sonunda Kewell'ın sözleşmesi bitiyor ve yenilenmez buyuk ihtimal. Bu yuzden devre arasında mayıs sonu sözleşmesi biten Veli Kavlak alınmalı. UEFA maçlarında begendim çocuğu.

İlkay, Taner gibi gurbetçileri almak zor. Belki Ömer Toprak alınabilir ama.

Elano'ya kimse istedigimiz bonservisi vermez. Dusuk bir ucrete satmaktansa, Takas + para yolu seçilmesi daha mantıklı. Misi giderse İbricic bitirilmeli artık.

Sag bek ve açıkta Sabri dısında guvenilir adam yok. A.Turan sag bek falan değil, stoper. Serkan'ın bek, Aydın'ın açık performansı ile ancak yedek olur bu isimler. Bize sağ bek-açık oynayabilecek bir adam lazım, yani bir Sabri daha bulmalıyız. Behrami gibi derdim ama alamayız adayım S.Bukreş'teki Banel Nicolita. Hucumcu bek, açık oynar, çalışkan, fizikli, enerjik. Barış'ın ust versiyonu, sağ kanada daha yatkını.

Baros müzmin sakat olmazsa forvete ihtiyaç kalmayabilir. Batdal fena değil, Hagi'nin biraz şans vermesi lazım, Pino da artık sag kanat yerine surekli forvette kullanılmalı. 4-2-3-1, 4-3-3 yerine cift forvete daha yakın 4-1-3-2 gibi bir dizilişe donersek daha cok pozisyon bulabiliriz. Pino'nun onune savunmayı yoracak bir adam lazım, Baros gibi. Batdal'da yapabilir belki.

Cana Turk olamayacaksa yollar ayrılabilir, beklentinin cok altında oynuyor. Cana'yı uygun fiyata satabilirsek 2 gobek alınmalı. Monchengladbach kotu gidiyor belki uygun bir rakama Bradley'i verebilirler. İşimizi gorecek bir dolu DMC-MC var.

Playmaker tipte AMC transferinden vazgeçmeliyiz. İbricic zaten o tipte bir adam değil. Çift forvet + Arda ve sag acıklı bir dizilişte tembel bir amc'ye yer yok. İki çalışkan ayagı duzgun mc'ye ihtiyaç var. İlla A kalite olması gerekmez. Bradley + Annan bile olur.

Sabri--Neill--André Bahia(feyenoord,solak)--Hakan(Çağlar)

--------------Annan--------------

Nicolita------Bradley-----Arda

---------Pino-------------------

---------------Baros------------

Madem savaşçı takım kuracağız gibi bir düşünceye kapılıyor bizim yönetim o zaman önerinin kralı benden

1)S.RUFFİER(Monaco) : Adam bildiğin panter.90'dan top alıyor,Refleks 10 numara.Değeri (6-10 Millyon Euro) civarı MEVKİ:KALECİ

2)MADJİD BOUGHERRA(Rangers) :27 yaşında tam bir psikopat.Terminatör gibi bir fizik,sürat desen Servet'in yanında motor takımış gibi olur.Teknik desen adam topla50 metre gidiyor bazen.Kafa toplarına çok iyi vuruyor.Değeri (8 Milyon Euro civarı) MEVKİ:STOPER

3)Mamadou Sakho(Paris S.Germain) :İnsan yiyor.Değeri (10-12 Milyon Euro) MEVKİ:STOPER

4)ETİENNE CAPOUE(Toulouse) :Yeni nesil Fransız,çok teknik,ve iyi top çalıyor.DMC ama mükemmel pas yapıyor.ÇOK İYİ ALAN DARALTIR,VE ''POZİSYON BİLGİSİ'' üst düzey.(Değeri 7.5-10 Milyon Euro) MEVKİ:DEFANSİF ORTA SAHA

5)MİLAN BADELJ(Dinamo Zagreb) : Çok teknik,ÇİFT YÖNLÜ,GENÇ,DİNAMİK.Değeri (6.5-7.5 M.Euro).MEVKİ:ORTA SAHA

6)SERDAR KESİMAL: Kayseri de ki başarılı oyununu milli takımda da devam ettireceğini gösterdi.21 yaşında,çok sakin,tekniği çoğu Türk defansa göre çok daha iyi,''POZİSYON BİLGİSİ ÜST DÜZEY''(EN ÖNEMLİSİ BU) MEVKİ:STOPER (Değeri :4.5-HURMA MİLYON EURO)

(Saolsun bizim yönetim ALİ TURAN yüzünden ilişkileri bozduğu için HURMA NE DERSE O OLACAKTIR.)

7)SELÇUK İNAN(TRABZONSPOR) :Çok savaşçı oldu biraz da teknik +zeka için çözüm Selçuk'tur.Değeri(5.5 Milyon EURO(veya bedelsiz)

8)SERCAN YILDIRIM(BURSASPOR) :TEKNİK İYİ,ZEKA ORTA,HIZ ÇOK İYİ,BİTİRİCİLİK BERBAT.Ama bizim takımda oynayan çoğu oyuncudan artısı DİNAMİK,TEMPOLU.Bu yüzden çok lazım bize.

ÖNEM SIRASINA GÖRE

1)Madjid Bougherra

2)Selçuk İnan

3)Serdar Kesimal

4)Ruffier

5)Capoue

6)Badelj

7)Sercan

bu 7 isimden en az 5-6 tanesini alabilecek bir yönetim becerisi olsa şu an her şey çok daha farklı olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt