Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

emin ol senden daha çok izledim. iyi adam birşey dedigimiz yok ona. anlatmak istedigim olay farklı. Misimovic 27 yaşında 7 milyon Tino Costa 25 yaşında ve daha ucuz. kimi alırsın?

Tino Costa, Misi'ye göre daha defansif bir oyuncu. FM deyimiyle MC. Bursaspor'a attığı gol dışında eminimki bir çok arkadaş onu tanımayacaktı. Zira Valencia'ya yakışmayan bir topçu bence. Toplara çok iyi vuruyor, o kadar. Formda bir Misimovic 7 milyonda eder, 17 de, 20 de.

Tino Costa, Misi'ye göre daha defansif bir oyuncu. FM deyimiyle MC. Bursaspor'a attığı gol dışında eminimki bir çok arkadaş onu tanımayacaktı. Zira Valencia'ya yakışmayan bir topçu bence. Toplara çok iyi vuruyor, o kadar. Formda bir Misimovic 7 milyonda eder, 17 de, 20 de.

Ben Tino Costayı takip ediyorum ve misimovicdende daha iyi oldugunu düşünüyorum. toplara cok iyi vuruyor pasları çok akıllı ve koşuyor.Valencia yakışmayan demişssin yapma bu kadar.Formda her oyuncu para eder tabiki.

Ben Tino Costayı takip ediyorum ve misimovicdende daha iyi oldugunu düşünüyorum. toplara cok iyi vuruyor pasları çok akıllı ve koşuyor.Valencia yakışmayan demişssin yapma bu kadar.Formda her oyuncu para eder tabiki.

Bizim Barış'ın topa daha iyi vuranı sadece. Valencia'da banko oynamıyor. Hiç bir zaman oynayamaz zaten.

zlatan bajramovic iyi bir box to box golde atar.

Kévin Gameiro - FC Lorient

Olivier Giroud - HSC Montpellier

Matías Fernández - S.Lizbon

Matías Fernández - Boca Juniors

İzleyeneniz varmı bu adamları...Bunlardan herhangibiri alınsa keske..

Bizim Barış'ın topa daha iyi vuranı sadece. Valencia'da banko oynamıyor. Hiç bir zaman oynayamaz zaten.

böyle bir tanım olamaz. bizim barışın topa iyi vuranı. o zaman xavide bizim ayhanın biraz daha akıllısı ? :D herkesin görüşü farklı birşey diyemem. Misimovic hicbirsey yapmadı yapcagınıda sanmıyorum. sorumluluk almayan oyuncudan yarar gelceginede inanmıyorum. O anca dzekoya gol attırır çünkü birbirlerini çok iyi tamamlıyorlardı.

@Sevgili Hakan; ben hayal değil gerçek üzerinden gidiyorum. Elde Misimovic var, Costa yok. O yüzden Misimovic'i kullanırım. Costa bize gelirse haber ver konuşuruz kahven benden.

Yohan Cabaye diyorum başka bi şey demiyorum

Transfer önerileri degilmi abi burası Tino Costayı önerdim ben sadece olay bu o kadar. Misimovic haklısın elde patladı :D biz istemiyormuyuz adamın oynamasını ama oynamıyor yapcak birşey malasef

Maxi Moralez - Club Atlético Vélez Sarsfield

Jonathan Cristaldo - Club Atlético Vélez Sarsfield

diyorum baska bisey demiyorum :D Cabaye treni kaçalı çok oldu arkadaslar

Vallahi yeni stada yıldız falan getirmesinler orta sahaya cabaye gibi moussa sissoko gibi komple bi futbolcu alsınlar gerekirse 2 yıl transfer yapmasınlar

aynen bu takımın orta sahasına takviye yapmıcaksan hicbiyere yapmana gerek yok çünkü orta sahadan başka yere oyuncu alırsan sorunlar çözülmez. takım ileride 2 pas yapamıyor çok çok zor ataga çıkıyoruz. Misimovic oynucaksa yanına 2 yönlü çok saglam bir adam gerekiyor. bascan parayı alcan artık. ya tutarsa transferini artık kimse kaldıramaz.

Giovanni Moreno - Racing Club de Avellaneda(1,93 lük oyun kurucu :D )

Gabriel Augustín Hauche - Racing Club de Avellaneda

Bunları takibe alın ilerde duyarsınız... ;)

Giovanni Moreno - Racing Club de Avellaneda(1,93 lük oyun kurucu :D )

Gabriel Augustín Hauche - Racing Club de Avellaneda

Bunları takibe alın ilerde duyarsınız... ;)

bence bu yönetim artık son şansı transferdir. kaliteli adam getirmeleri gerekiyor senin dedigin adamları getirirlerse çok büyük riske girerler. zaten adnan sezginin arjantin faciası varken böyle bi riske girmez:D

bence bu yönetim artık son şansı transferdir. kaliteli adam getirmeleri gerekiyor senin dedigin adamları getirirlerse çok büyük riske girerler. zaten adnan sezginin arjantin faciası varken böyle bi riske girmez:D

Ben getirsinler demiyorum:D İzlensin denensin diyorum..Zaten bi adamı gözünle 5 maçını izlemeden almıcaksın...Oda en az 5 maç..Ve canlı canlı...Yoksa bende biliyorum su alınsın filan demeyi :D

Ancak Maxi Morales e her konuda kefilim ;)

Risksiz oyuncumu dedin :D

Wilson Palacios - Tottenham

Sébastien Bassong - Tottenham

Benoît Assou-Ekotto - Tottenham

Jermaine Jenas - Tottenham

Buadamlar Tottenham devrimiyle alınabilir :D Fazla forma sansı bulamıyorlar bu sene...O yüzden belki alırız:D

Risksiz oyuncumu dedin :D

Wilson Palacios - Tottenham

Sébastien Bassong - Tottenham

Benoît Assou-Ekotto - Tottenham

Jermaine Jenas - Tottenham

Buadamlar Tottenham devrimiyle alınabilir :D Fazla forma sansı bulamıyorlar bu sene...O yüzden belki alırız:D

Assou-Ekotto bu sene her maç ilk onbir başladı neredeyse,nasıl forma şansı bulamıyor anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt