Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Frikikleri kullanamayacağından... ;) Çünkü Hagiden beri bize gelen her frikikçi bitane frikikten gol atamadı:) Pratesi ayrı tutmak lazım tabi...

Buarada Prates ne adamdı beee :D

Adam tipten kazanıyor bir kere,İyi ise neden olmasın?

Benim önerilerime gelince, Baros'u sene sonunda 5+ milyon gibi bir paraya satıp yerlerine Moussa Sow ve Sarp+Zan+Batdal(Kiralık) verilip Emenike de alınırsa forvet mevkiisi kesinlikle çok uzun yıllar bizi rahatça götürebilir.Moussa Sow için 7,5 milyon gibi bir rakamın yeterli olacağını düşünüyorum zira beleşe aldılar onu.Emenike için oyuncu takası kafi gelecektir, çünkü eğer Karabükspor ligde kalıcı olmayı hedefliyorsa Süper Lig tecrübesi olan oyuncuları almak zorunda.Bizden gidecek oyuncular orada çok iyi işler yapabilir.Bir de orta sahaya Annan gelirse tadından yenmez bu takım.

-------Cana-------Annan---------

-------------XXXXX---------------

--XXX----------------------Arda--

--------------Sow-----------------

30 yaşına gelmiş sık sık sakatlanan barosa kim 5+ m euro verir ki .

Türkiye'den Ivelin Popov, Grajciar ve Karcemarskas.

Bu üç oyuncuda çok kaliteli. Popov hücumun her iki kanadındada görev yapabilem teknik, güçlü ve hızlı bir oyuncu. Sene başında Blackburn Rovers çalışma izni çıkaramadığı için alamamıştı Popov'u. Antep'te bildiğim kadarıyla kiralık oynuyor. Grajciar'da ortasahayı iki yönüyle oynayan komple bir oyuncu. Konyaspor'dan cüzi bir miktar olmak şartıyla alınabilir. Birde G.Antep'in kalecisi Karcemarskas'ı çok beğeniyorum. Çok atletik bir kaleci. Tek sorunu topu oyuna iyi sokamaması.

Yabancı liglerden şimdilik tek önerim M.Gamst Pedersen.

Bjk Manuel Fernandesi alacakmış adamlarda 4 tane kaliteli orta saha var(ernst-necip-aurelio-guti) ve hala orta sahaya adam alıyolar bizim yöneticiler napıyolar anlayamıyorum

Bize Stoper, Orta saha gobek(mc) ve bir de AMC/FC lazım. Misimovic, Elano ve sanırım İnsua ayrılacak. Eger Çağlar toplayıp form tutarsa, sol beki bir şekilde kompanse edebiliriz. AMC/FC için İbricic, Baptista gibi fizik gucu yuksek isimler bekliyorum. Stancu falan bu işi goremez. İstedigimiz tipte amc/fc bir Romen yok. Mc'de yok Romen olarak. Umarım Hagi yine hemşericilik-komisyon peşine duşmez.

Alınabilecek cok sayıda mc var, umarın bir Cana daha getirmeyiz.(tek yonlu oldugu için diyorum.) G.Fernandes asıl bize lazım.

Bize Stoper, Orta saha gobek(mc) ve bir de AMC/FC lazım. Misimovic, Elano ve sanırım İnsua ayrılacak. Eger Çağlar toplayıp form tutarsa, sol beki bir şekilde kompanse edebiliriz. AMC/FC için İbricic, Baptista gibi fizik gucu yuksek isimler bekliyorum. Stancu falan bu işi goremez. İstedigimiz tipte amc/fc bir Romen yok. Mc'de yok Romen olarak. Umarım Hagi yine hemşericilik-komisyon peşine duşmez.

Alınabilecek cok sayıda mc var, umarın bir Cana daha getirmeyiz.(tek yonlu oldugu için diyorum.) G.Fernandes asıl bize lazım.

Bizim yönetimden hiç bi cacık olmaz giderler 3-4 tane vasat adam alırlar

Aşırı derecede kaliteli bir oyun kurucu...Elano'yla başa baş takasa razıyım;)

Oleksandr Aliev - Lokomotiv Moscow

Arda'nın gitmesi durumunda aşırı derecede iyi bir Sol Açık...

Mark González - CSKA Moscow

Ardanın gitmemesi yada kalması...Her iki ihtimaldede oldukça iyi yararlanabileceğimiz bir sağ-sol açık...

Aiden McGeady - Spartak Moscow

Top kullanmak yerine süpürücü(hamal) bir orta saha istiyorsakda...

Wilson Palacios - Tottenham Hotspur veya Mahamadou Diarra - Real Madrid(Sözlesmesi bitiyor.)

Orta Sahanın hemen hemen heryerinde kullanabileceğimiz,gerektiğinde sağ beke koyabileceğimiz bir joker...

Hamit Altıntop - Bayern Münich...!!!

Forvet hattında hatta forvet arkasında oynatabileceğimiz bir joker...Getirilibilirse eğer Baros onun yanında halt eder....

Kévin Gameiro - FC Lorient

Oyunun heriki yönünüde oynayabilen hızlı çabuk ve oyunun süpriz yerlerinde çıkabilen bir isim...

Jermain Jenas - Tottenham Hotspur

Müthiş bir orta saha enerjisi bitmez...Jermain Jenas'ın olmaması durumunda gidilmesi gereken kişi...

Nigel Reo-Coker - Aston Villa

Alacaklarsa adam gibi futbolcu alsınlar yok gidip abuk subuk futbolcular alacaklarsa hiç almasınlar daha iyi

Sezon başında adı bizimle geçen Serkan Şahin Konyaspor'a transfer olmuştu. Bu günkü Kasımpaşa maçında resmen yardırdı. Asıl mevkisi sol bek ama Konya'da defansif orta saha olarak oynuyor. Bügün harika bir gol attı ve çok iyi kademelere girdi.Bir diğeer önerimden Grajciar o da çok kaliteli bir futbolcu.

Alex Ignjovski 1860 munih (orta saha)

julien koch duisburg (sağ bek)

nils petersen cottbus (forvet)

özellikle almanyada oturan arkadaşlar bu futbolcular nasıldır. Almancam çok iyi olmadığı için pek birşey anlayamadım ama herifler çok üzerlerinde duruyorlar bu elemanların.

Orta saha gobege Romaric alınabilir, hucum gucu yuksektir, sag kanatta oynayabilir. 4-5m euroya alınır, 27 yaşında.

Ve tabii bir de Hagi hayatta almaz ama S.Schaars.

Yabancı transferi konusunda Hagi'ye hiç guvenim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt