Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Biyikli kadin, düsüncesi bile kötü Ugur.

mustache_07.jpg

avatarda suayip reis var tam bir idol

Yeniden yapılanma için teknik direktörden önce para lazım,bizde varmı ? yok

magathı aldın diyelim adamın istediği oyuncuları alabilecekmisin hayır.

Rijkaardı getirdin aldınmı istediği oyuncuları alamadın.

30 istemiş ve çok değil bizden de 20 ister. Varki Schalke de parada 30 istemiş :) Biz de yarısını verelim, bizim harcadığımız paralar da az değil son yıllarda transferlere. Sorun yeniden yapılanma yapacak bir td ve yönetim bulmak. Yoksa her sene kaset başa sarar ve insanlar tekrar tekrar izler.

30 istemiş ve çok değil bizden de 20 ister. Varki Schalke de parada 30 istemiş :) Biz de yarısını verelim, bizim harcadığımız paralar da az değil son yıllarda transferlere. Sorun yeniden yapılanma yapacak bir td ve yönetim bulmak. Yoksa her sene kaset başa sarar ve insanlar tekrar tekrar izler.

Dogru aslinda, Schalkede 30 istemisse, bizde 20 milyon'dan fazla istemez.

Keita-Elano-Neil icin asagi yukari bi 18 milyon euro gitmisti :)

Hagi'ye güven varsa o yapsın sorun değil kimin yaptığı. Ben gerçekten anlamıyorum her sene aynı hikaye aynı umut ve yüzyıllık tarihte bir UEFA kupası. Ve UEFA kupası sonucunda insanların geneli de Galatasaray'ın Avrupa'da halen önde gelen bir kulüp olduğuna inanıyor, burası daha trajik aslında. Umut etmek ile bazen hayal kurmak arasındaki sınır aşılıyor. O olmaz, bu olmaz, o gidemez, bu gidemez, o zaman 30 sene sonra gene bir UEFA alırız ki UEFA'yı almak artık o kadar da zor değil ne de olsa en iyi ülkelerin 3-4 takımı şampiyonlar liginde, direk kalan işe yaramaz ya da düşüşe geçmiş takımlar geliyor UEFA'ya. O da mutlu etmemeli bence insanları tekrardan alınabilirse ki alınamaz da.

Türkiyedeki transfer piyasası 20 milyona 3 tane kaliteli futbolcu diyore

Aşağı yukarı Türkiyedeki kuluplerin hepsini gerizekalılar yönettiği için bizim ülkede böyle :)

ne revizyonu arkadaşlar çok saçma bir dönem geçireceğiz bence Polat ocak ayında stadı açacak birkaç göstermelik transfer yapılacak sonra klube ne olacağı belli değil ben önümüzdeki 6 ayda ne olur tahmin bile edemiyorum çok garip...çok umutsuzum

Ufuk

Serkan - Ersan Gülüm - Mongongu - Özgür Çek

Cana - Ledesma

Volkan - Rakitiç - Dzsudzsak

Emenike

Parker nasıl olur renkdaşlar ama biraz yaşlı.

Cüneyt Tanman, Maraton'a konuştu!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu açıklamalardan en önemlilerinden birtanesi de Galatasaray'ın artık bir scout ekibinin olacağı yönündeydi.

Polat, açıklamasında bu görevin başına eski efsanevi kaptanlardan Cüneyt Tanman'ın getirildiğini ve kendisinin akşam saatlerinde Adnan Sezgin'le buluşup sözleşme imzalayacağını söyledi.

Maraton.com.tr olarak yine bir ilke imza attık ve herkesten önce Cüneyt Tanman'a ulaşarak, imza öncesi düşüncelerini aldık.

Galatasaray Futbolcu İzleme Komitesi'nin başına getirilen Cüneyt Tanman, sözleşme imzalamadan hemen önce ilk açıklamalarını Maraton.com.tr Dış Haberler Koordinatörü İlker Ezibay'a yaptı.

İşte Cüneyt Tanman'ın ilk açıklamaları:

Maraton: İmzalar henüz atılmadı sanırım ama herhalde hayırlı olsun diyebiliriz sayın Tanman?

Cüneyt Tanman: Evet imzalar atılmadı henüz ancak hayırlı olsun diyebiliriz. Çünkü bir sorun yok. Şu anda Florya'dayım. Az sonra imza atacağım.

Maraton: Peki sayın Tanman, görevinizin sınırları tam olarak ne olacak?

Cüneyt Tanman:Galatasaray'ın Scout ekibini oluşturacağız. Galatasaray daha önce farklı şekilde oyuncu izliyordu. El yordamı ile oyuncu izleniyordu diyebiliriz. Şimdi bunu bir sistematiğe oturtacağız. Güney Amerika'dan Afrika'ya, Avrupa'ya genç oyuncuları izleyeceğiz. Çok geniş bir oluşum olacak.

Maraton: Bu oluşumun içerisinde hangi isimler yer alacak. Eski oyuncular ya da hocaları görebilecek miyiz bu oluşumun içinde?

Cüneyt Tanman: Evet onlar da olacaklar. Ama bu scout ekibi biraz gizli olacak. Muhtemelen beni daha çok göreceksiniz ama Scout ekibi ile ilgili çok fazla bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Her ismi açıklamayacağız. Beni göreceksiniz başlangıçta.

Maraton: Ne kadarlık bir sözleşme yapacaksınız Galatasaray'la?

Cüneyt Tanman: 2 senelik.

Maraton: Peki yanınızda zaman zaman göreceğimiz yardımcılarınız olacak mı?

Cüneyt Tanman: İdari bir yardımcım olacak. Dediğim gibi onun dışında scoutlar olacak. Gönüllü olarak bize bilgi akışı sağlayacak arkadaşlarımız olacak. Türkiye'de olmayan, Avrupa'da birçok kulübün yapmadığı şekilde, dünyada en iyi yapanlarla yarışacak bir oluşum bu.

Maraton: Bu oluşumun asıl hedefi altyapıya oyuncular kazandırmak mı, yoksa A Takıma oyuncu kazandırmak mı?

Cüneyt Tanman: İkisi de. Hem kısa vadeli hem de uzun vadeli çalışmalar olacak. Teknik heyet kısa vadeli oyuncular isterse ona göre de çalışacağız. Ama tabii ana amacımız, uzun vadeli genç oyuncular kazandırmak.

Maraton: İlk teklifi size kim yaptı? Adnan Polat mı, Adnan Sezgin mi?

Cüneyt Tanman: Bu uzun zamandır düşünülen bir şeydi. Biz Adnan Sezgin beyle görüştük. Benim de özellikle ricam, sadece onunla çalışmaktı. Sportif Direktör'e bağlı olacağım.

Maraton: Yıllar sonra, efsaneleri arasına girdiğiniz Galatasaray camiasının içinde olacaksınız. Bu size bir heyecan getirdi mi?

Cüneyt Tanman: Başka bir görev olsa belki kabul etmezdim. Ama burada kendimi bir şeyler yapabilecek gibi hissettim. Ve görevi hemen kabul ettim.

Maraton: İlk açıklamalarınızı Maraton.com.tr'ye yaptığınız için çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.

Cüneyt Tanman:Ben de çok teşekkür ederim.

MARATON.COM.TR ÖZEL

RÖPORTAJ: İLKER EZİBAY

-----------------

Yaz transfer sezonu sonunda scout ekibinden söz ediliyordu sanırım yeni başlanmış. Bence geç kalmışız yine.Oluşacak scout ekibine ScoutGS den katkı bulunacak pek çok arkadaş olduğunu düşünüyorum. Umarım bu potansiyel değerlendirilir amatör ruhla hiç bir menfaat beklenmeden bu çalışmalar çıkabiliyorsa azıcık motivasyonla ortaya çıkacakları düşünemiyorum.

Alıntı

tothenhamda forma şansı bulamayan oyuncular olabilir. bentley ve giovaniyi alsak keşke. hem gio başarıya aç genç değil mi ?öyleyse sayın helvacıda demişti giovaniye her zaman kapımız açıktı diye bi zahmet o kapıdan içeri girsin tekrardan giovani .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt