Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

chelsea-essien-07-08-l.jpg

Iyi bir yedek olur.

Çok uçuk bir öneri değil :D

Essien'i almak istersek Selçuk'tan daha ucuza gelecektir.

Trabzonspor şimdi Selçuk için 20 milyon euro fiyat biçmiştir.

Serkan hariç hepsini hiç düşünmeden gönderirdim ve şöyle bir kadro kurmaya çalışırdım birkaç yıl içerisinde. Hatta Serkan'ı da bilmiyorum emin değilim o konuda :) ( Arkadaşım da bazı yabancılar konusunda yardım etti ) :)

....................................Stekelenburg......................................

Serkan...............Jorgensen.................Toprak (Kesimal)..........Taiwo

............................İnler.................Selçuk..................................

......................................Nuri...................................................

Dzsudzsak......................................................................Giooooo

..................................Luis Suarez.............................................

Bu kadroyu 100 milyon € harcayarak anca kurabiliriz. Ütopik olmuş yani. :D

Nedir maliyet ? 90 milyon euro olsun. Bizim takım hani 120 milyon euroluk takımdı :) Dengeli bir transfer politikası ile bunların hepsi olurdu. Misi+Cana+Elano 20 milyondu. 20 milyona iki Türk alınabilirdi. Mesala İnler ve Ömer ya da Serdar alınabilirdi. Artı alınıp kullanılamayan Serdar Özkan,Musa, Caner, Zan. Sırf Zan'a iki yılda 3 milyon euro verdik vs. vs. Uçuk değil birkaç yıl içerisinde kurulabilir halen de kurulabilir yani bir kaç yıl sonrasını düşünüp transfer yapmak lazımdı, hiç biri olmadı.

Nedir maliyet ? 90 milyon euro olsun. Bizim takım hani 120 milyon euroluk takımdı :) Dengeli bir transfer politikası ile bunların hepsi olurdu.

Transfermarkt'ın biçtiği değere ne bakıyorsun? Bizim takımdan iyi para edebilecek iki adam var. Baros ve Arda. Bunlar da 25 milyon € zor kazandırır. :)

Alex [Spartak Moskova]

Miguel Veloso [Genoa]

Pitroipa [Hamburg]

Mehmet Ekici [Bayern]

Öncelikle cana nın yanına bi oyuncu düşünmeliyiz,sağ tarafa pitroipa mantıklı görünüyor,cana nın yanına J.clement demiştim,alırsak süper olur zaten,onun haricinde fiorentina dan marco donadel olabilir,biraz zor tabi,ama da alınabilirse mükemmel olur,cana ile beraber kuş uçurtmazlar,lazio dan michele pazienza var bunun haricinde ama çok fazla defansif bi ikili olurlar cana ile,J.clement veya donadel bize müthiş fayda sağlar.

Alex [Spartak Moskova]

Miguel Veloso [Genoa]

Pitroipa [Hamburg]

Mehmet Ekici [Bayern]

Bu Transferlerle cok cok iyi isler yapmis oluruz. Alex cok genc olmasada istekli ve hirsli bir oyuncu. Veloso ise genc, yetenekli ve basariya ac. Mehmet ve Pitroipa'da öyle.

Transfermarkt'ın biçtiği değere ne bakıyorsun? Bizim takımdan iyi para edebilecek iki adam var. Baros ve Arda. Bunlar da 25 milyon € zor kazandırır. :)

Zaten benim anlamadığımda o. Burda da yazıyordu bazen insanlar 120 milyon euroluk takımmışız da mahvetmişler bizi. Hani nerde 120 milyon euroluk takım :) Bu öteki takım bile 90 milyon euro civarıdır ve bizim şu anki takımın 2-3 level üstünde. Sonuçta böyle bir kadro birkaç yıl yapılanma sonucunda kurulur. Bazı isimler değişsin orda çok da sorun değil. Hani gerçekten iyi bir kadro kurmamız lazım. Yoksa o profesyonel o bundan iyi o yüzden kalsın vs. vs. olmuyor. Hani Elano ve Misi alınmasın 15 milyon euroya sadece Nuri alınsın. Zaten kaybettik ve ben bizdeki bu kadronun bir kaç oyuncu ile Servet'i satıp bir defans artı bir tane box to box falan alınmasıyla uçacağına inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt