Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.946
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Önerileri
Çok uçuk bir öneri değil
![]()
Iyi bir yedek olur.
Çok uçuk bir öneri değil

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Iyi bir yedek olur.
![]()
Iyi bir yedek olur.
Essien'i almak istersek Selçuk'tan daha ucuza gelecektir.
Trabzonspor şimdi Selçuk için 20 milyon euro fiyat biçmiştir.
Essien'i almak istersek Selçuk'tan daha ucuza gelecektir.
Trabzonspor şimdi Selçuk için 20 milyon euro fiyat biçmiştir.
Serkan hariç hepsini hiç düşünmeden gönderirdim ve şöyle bir kadro kurmaya çalışırdım birkaç yıl içerisinde. Hatta Serkan'ı da bilmiyorum emin değilim o konuda( Arkadaşım da bazı yabancılar konusunda yardım etti )
....................................Stekelenburg......................................
Serkan...............Jorgensen.................Toprak (Kesimal)..........Taiwo
............................İnler.................Selçuk..................................
......................................Nuri...................................................
Dzsudzsak......................................................................Giooooo
..................................Luis Suarez.............................................
Bu kadroyu 100 milyon € harcayarak anca kurabiliriz. Ütopik olmuş yani.![]()
Suandaki kadronun degeri +100 Milyon €
Bence deger![]()
degen ve sutteri kaca aliriz?
Suandaki kadronun degeri +100 Milyon €
Bence deger![]()
30 kişilik kadronun değeri hocam oiçinde Misimovic ve Elano'da dahil
![]()
Nedir maliyet ? 90 milyon euro olsun. Bizim takım hani 120 milyon euroluk takımdıDengeli bir transfer politikası ile bunların hepsi olurdu.
Td'de Felix Magath ya da Skibbe'yi tekrar getirirdim.
Alex [Spartak Moskova]
Miguel Veloso [Genoa]
Pitroipa [Hamburg]
Mehmet Ekici [Bayern]
Transfermarkt'ın biçtiği değere ne bakıyorsun? Bizim takımdan iyi para edebilecek iki adam var. Baros ve Arda. Bunlar da 25 milyon € zor kazandırır.![]()