Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bizim Türklerden cacık olmaz zaten. Gökhan Fb ile Bjk'ye seçmelere gelmiş. Adama posta koymuşlar... Şimdide adamı transfer etmek için birbirleriyle yarışıyorlar... Taraftarlar desen sanki adam 21-22'sin de , Burda Gökhan'ı övüyor... Bırakalım Avrupai TÜRK oyuncularını... Ne güzel ; Musa , Emre , Sakıp (geldi!) , Cumhur , Berkin , Cem , Serdar gibi oyuncuların var... Artık birşeylerden korkmayı bırakıp birşeylere Risk alıp bu adamları oynatmanın 2000 yıldındaki Ruhu tekrardan kazanmanın vakti geldi ve geçiyor bile. Bırakalım Tunay Torunu , Deniz'i , Gökhan İnleri... Alt yapıda ki oyunculara bakmak! , onları A-Takım'da oynatmak en iyi seçenek...

Arkadaş.. Ben burda sorarım size! : Madem BAM 3'lüsünden nefret ediyor ve sevmiyorsunuz.. O , adamları izlemeyi istemiyorsunuz... Siz hiç mi? Kulüpün yakın kaynaklarında '' ANKET '' açamayı düşünmediniz... Mesela Scoutgs diye bir site var. O , sitenin sahipleri ile iletişime geçip AnaSayfa'sında bir Anket yapmayı neden istemezsinizki... Siz o , adamların size yardım etmeyeceğini düşünüyorsanız hata düşersiniz... Kendi forumlarına baktığım zaman kimse BAM 3'lüsünden bahsetmiyor... Hep Ön Libero'ya adam alınmasını istiyor ama kimse BAM 3'lüsü satılsın felan demiyor... Biri Sarp'ı beğeniyor.. Diğeri , Ayhan Son maçlarda oldukça iyi onu satmamalı diyor... Diğeri'de Barışa Sarp'tan fazla şans verilse gerekeni yapıcaktır diyor... Diğeri'de Emre , Cem , Sinan Os. gibi oyuncuların kiralanmasını istiyor... Futbol anlayışı gittikçe '' kıt '' laşmış bir taraftara dönüyoruz , hiç fark etmeden ve hissetmeden. Bence büyük bir '' ANKET '' yapmanın... Hatta Başkan ve yönetime SESİMİZİ duyurmanın zamanı geldi! Geçiyor bile.

Arsenal , Ajax ve Barcelona'yı görüyorken bile adeta utanıyorum desem bence yeri ve zamanıdır. Çünkü adamlar , 16 yaşında da futbolcuya şans veriyor A-Takım'da... 17 yaşında da 18 yaşında da. Sorun Ülkemiz ve Takımlarında. Kimse Güvenmiyor ki , Genç Futbolculara... Asıl iş , onlarda!

Gökhan İnler yıllık 600 bin euro'ya oynuyormuş :akansular: ben bu transferin o kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum 27 yaşında Gökhan 20 yaşında deil geleceğini düşünecektir 2.5m euro'dan 4 yıllık bir sözleşmeye hayır demez bence bonservisi tuzlu diyebilirsiniz ama artık bir kerede paraya kıyalım alalım şu adamı 4-5 sene orta saha sıkıntısı çekmeyiz. Kaliteli Türk oyuncuları ihtiyacımız var yeter artık gına geldi Sarp'ı izlemekten

Hazard yıllık 250 bin euro alıyor.Onuda alalım hadi.:p

569299376250.png
[/URL][/IMG]

istesek alabiliriz:animation:

Hazard yıllık 250 bin euro alıyor.Onuda alalım hadi.:p

Adil yapma yahu :) Hazard 20 yaşında Gökhan 27 :) Gökhan İnler'e imkansız deniyor burda gelmesi için bende o kadar imkansız olmadığını yıllık ücretinden anlatmaya çalışıyorum :D Mantık arıyorum yani gelmesi için :D

sağ beke rızvan alınsın...

Bence devre arası Giovani Dos Santos yine kiralanmalı.Veya alınmalı,Keita varken lüxtü ama şu an ihtiyaç eğer Pino böyle oynamaya devam ederse hiç değilse adam takım futboluna uygundu.

adı şimdi aklıma gelmiyor ama valencia nın sol bek i süper bir adam ama parasıda süper

yok be olm boyuna rağmen çok süratli bi adam,volkan a geriden gelip yetiştiği pozisyonlar vardı,ayrıca çok sert şut atar,birkaç mevkide oynayabilir,kısaca çok iyi bi eleman,ama çok zor tabi.

Marcus Vinicius. Bence alınmalı. Hem genç , hem iyi bir stoper , hemde oyun kurmasını biliyor. Uzun boylu , ağar değil... Biraz hızı olsada nerde , ne zaman ve nasıl kullanıcağını iyi biliyor... Yaşı 25 , Boyu 1.87. Oynadığı mevkii ise sadece Stoper. Hubnik'i alıcaksak eğer , Marcus'u alalım daha iyi. Neden dersenizde 3 yıldır (4. yılına giricek!) STSL'de top koşturan ligimizi ve takımları iyi tanıyan bir futbolcu... İBB'nin defansı olduğu içinde İstanbul ve ortamına ayak uydurma problemi olmaz. Bir kaç yorumcuyu Geçen sezon İBB-Bursaspor maçını izledikten sonra yorumlarını dikkatlice dinlemiştim. Marcus için hepsi çok iyi ve yapması gerekenleri bilen biri olduğunu aynı zamanda Bursaspor forvetlerine doğru düzgün top oynatmadığını söylemişti. Açıkçası bende Marcus'u ilk o , maçta dikkatli izlemiştim. Nasıl oyuncu olduğunu o , maçta anlamıştım. Nitekim maçı 3-1 kazanan ekip'de İBB'di.

Yani işin öz'ü Marcus bence ara transfer döneminde alınabilecek en iyi defans oyuncusu konumunda bana göre...

-----Ufuk-----

----Sabri-Marcus-Neill-Insua----

----------------Cana------------------

------------Cumhur-------------------

---Aydın-------Misim-----------Arda---

----------------BAROS------------------

Yedekler : Servet , Elano , Kewell , Zart , Barış , M.Batdal

Not : Pino'nun nasıl top oynadığı ortada... Elano desen , Gitçek mi? , kalcak mı? , oynucak mı? , oynamıcak mı? belli değil. Kewell desen , Arda oynucak onun yerine... Çünkü Arda sağ açık oynuyamıyor... Sağ açık olarakta Aydın oynamalı o , zaman... Yani ara transfer futbolcu getirmiceksen Marcus'u al! Taraftarın ve hocanın istemediği adamlara yol ver... Başka çare kalmıyor zaten. Yada Sağ açık'a yabancı oyuncu alıcam illah diyorsan'da Elano'yu sezon sonuna kadar orda oynat.. Elbet bir gün alışır... :)

Ufuk Ceylan-Serkan Kurtuluş-Musa Çağıran-Emre Çolak-Anıl Dilaver-Serdar Eylik bunlar u-21'de oynayan futbolcularımız.Bunların üstünde durmamız, yine aynı takımdan Serdar Kesimal-Şahin Aygüneş-Serdar Aziz-Burak Kaplan gibi oyuncuları da kesinlikle almalıyız.1996-2000 yılaarı arasındaki başarıda aynı şekilde gelmişti.

Benim Olmasını istediğim kadro(imkansız Değil):

-----------Ufuk Ceylan---------------

---Sabri---Bouggera---Servet--İnsua--

-------------Cana------------------

-------Hamit-------Gökan İnler-----

---------Misimoviç--Arda----------

-------------Adebayor-------------

Benim Olmasını istediğim kadro(imkansız Değil):

-----------Ufuk Ceylan---------------

---Sabri---Bouggera---Servet--İnsua--

-------------Cana------------------

-------Hamit-------Gökan İnler-----

---------Misimoviç--Arda----------

-------------Adebayor-------------

Adebayor???

Emanuel Emenike-Selçuk İnan-Drenthe-Boughera

Benim kadromda bu.​

- Ufuk -

- Serkan - Neill - Servet - İnsua -

- Volkan - Selçuk - Cana - Arda -

- Baros - Şahin -​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt