Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Mert düşünce güzel ama kewell'a kimse 4.5 milyon bonservis vermez :)

Biraz bocaladığını düşünüorum, Mert kardeşim.

Barış Özbek'in sözleşmesi bitiyor, o parayı kimse vermez.

Harry Kewell'a 4.5 milyon hiç kimse vermez.Yaşı ve performnsından dolayı.

Wilson Palacios'u o paraya getiremeyiz.

Payet yaptığı parlamadan sonra o paraya getiremeyiz.

Adaş çok muhalefet vari bir yorum yaptım biliyorum ama bana gelen böyle.Ha çok iyi tespitler yapmışsın orası ayrı mesele.

Mehmet Güven'i geri alalım.

Sen değil de Fenerdeki Okan Alkan gelse mükemmel olur ya.Onu ilk defa bir hazırlık maçında sağ açıkta izlemiştim,Belçika'dan Gent'ti sanırım.Müthiş bir sürati, kıvraklığı var.

Harry KeweLL maç kadrosundan çıkartıldı , arkadaşlar. Sakatlanmış.

:(

Şöyle bir kadroya baktım da..

Gidenler :

-Aykut Erçetin 500.000

-Gökhan Zan 1.000.000

-Ali Turan 500.000

-Barış Özbek 2.500.000

-Elano 8.000.000

-Harry Kewell 4.500.000

-Pino 3.000.000

Yaklaşık olarak bu oyuncular bu fiyatlarla gönderilebilir.Elde edilen gelir : 20.000.000

Aslında Hakan'ı da yazacaktım ama Insua kiralık ve bonservisi şüpheli.Neyse;

-Kaleye yerli alternatif

-Yerli as stoper

-Yerli solbek

-1 ortasaha oyuncusu çift yönlü yabancı banko.

-Bir de solaçık Türk.

-Forvete yerli alternatif.

Gelenler:

-Kenan Hasagic(Türk statüsü)=750.000

-Ömer Toprak=4.000.000

-Gökhan Süzen = 1.500.000

-Wilson Palacios=7.500.000

-Dimitri Payet=5.500.000

-Şahin Aygüneş=2.500.000

-Eren Albayrak=0

-Sercan Kaya=250.000

Toplam=22.000.000

Çok az bir giderle mükemmel bir kadro olur.

----------------------------------Ufuk(Hasagic)----------------------------------------

--Sabri(Serkan)----------Neill-------------Ömer(Servet)---------------G.Süzen(H.Balta)--

------------------------Cana------------Palacios(Ayhan)-------------------------------

-------------------------------Misimovic(E.Çolak)---------------------------------------

---Payet(Sercan Kaya)------------------Baros(Şahin,Batdal)---------------------Arda(Eren)------------

Zaten abimle (Sercan Kaya) Mehmet Batdal Bucaspor'u taşıyan 2 isimdi. Bülent Uygun Bucadayken'de abimi fazla oynatmadı. Ama şimdi abim'in kendi hocası geldi şans bulmaya başladı. G.Antep maçında da 90dk görev aldı. Mehmet Ve Sercan 2'lisi Müthiş bir uyumluluk içerisinde. Çünkü 12 yıl beraber oynadılar. Alt yapıdan gelme , oldukları için. Manisa'ya giden Bekir'de hiç fena olmaz. Çünkü ; Sercan , Batdal ve Bekir 12 yıl beraber top oynadılar. Alt yapıdan çıktılar... Zaten bu 3'lü aynı mahallede :D oturuyorlar... Keşke alınsa dediğim 2 oyuncu bunlar... Genç , Türk! olarak.

Zaten abimle (Sercan Kaya) Mehmet Batdal Bucaspor'u taşıyan 2 isimdi. Bülent Uygun Bucadayken'de abimi fazla oynatmadı. Ama şimdi abim'in kendi hocası geldi şans bulmaya başladı. G.Antep maçında da 90dk görev aldı. Mehmet Ve Sercan 2'lisi Müthiş bir uyumluluk içerisinde. Çünkü 12 yıl beraber oynadılar. Alt yapıdan gelme , oldukları için. Manisa'ya giden Bekir'de hiç fena olmaz. Çünkü ; Sercan , Batdal ve Bekir 12 yıl beraber top oynadılar. Alt yapıdan çıktılar... Zaten bu 3'lü aynı mahallede :D oturuyorlar... Keşke alınsa dediğim 2 oyuncu bunlar... Genç , Türk! olarak.

Abinle farklı soyadlara sahip olman ilginç tabi...

dünkü touluse-psg maçında bi daha gördüm ki jeremy clement müthiş bi orta saha,tam cana nın yanına aradığmız adam bence,topu çok hızlı kullanabiliyor,kondisyonu şahane zaten,fiyatı da uygun,kesinlikle düşünülmeli,rakip oyuncu ne zaman topu kapsa saniyesinde adamın yanında bitiyor,ayrıca solak olması da iyi:D

Darío Leonardo Conca - Darío Conca

Büyük ihtimalle gönderilecek olan Elano'nun yerine 10 numara pozisyonunda oynayabilecek kapasitede, aynı yetenekteki futbolculara göre düşük bonservise sahip bir isim Conca.

27 yasinda, 1,67 boyundaki Conca son 2.5 senedir Fluminense'de forma giyiyor ve taraftarın sevgilisi konumunda diyebiliriz. 10 numara kavramına tam olarak uyan bir adam Conca, oyun kurucu olarak görev alıyor. Oynadığı mevkinin gereken tüm özellikleri de Conca da mevcut. Öncelikle duran toplar konusunda tam bir usta diyebiliriz onun için. Galatasarayımıza gelmesi halinde korner, frikik, penaltı gibi duran toplarda cok fazla gol bulabiliriz. Diger yandan hücuma hizli çıkan, top dagıtımı yapan, isabetli paslariyla göze çarpan bir oyuncu. Ama onun en büyük özelliklerinden biri de topu gördüğü anda kaleye şutunu atması... Ceza sahası dışından inanilmaz sert ve düzgün şutlar çıkarıyor. Diğer bir özelliği de 10 numara mevkisinin gereği olan, asistçiliği Conca'nın.

Tigre'de basladığı kariyerinde profesyonelliğe River Plate forması altında geçti. 6 yıl boyunca kaldıgı River'da çok fazla forma şansı bulamasa da kiralık gittiği takımlarda ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi ve son olarak kiralandığı Fluminense takımı, sergilediği futboldan etkilenerek Conca'nın bonservisini aldı. Arjantinli futbolcu Fluminense'de oynadığı 157 maçta 28 gole imza attı. Attığı golün iki katı civarında da asist yaparak ve Fluminense'nin son yıllardaki başarilarında en büyük payın sahibi oldu.

Orta sahanin heryerinde oynayabilse de gerçek performansını orta sahanın ortası ve ofansif orta olarak tabir edilen mevkilerde gösteriyor. Paslari, şutları, duran toplardaki ustalığı, oyun zekası sayesinde Galatasaray'da çok büyük işler yapabilecektir.

Son olarak çoğu Arjantin'li futbolcunun hayali olan Avrupa'da, hiç oynamamış olması gelmesini kolaylaştırabilir diye düşünüyorum. Conca 5-6M Euro arası bonservis ücretine sahip. (Fluminense 2M'a kadrosuna katmıştı) Fenerbahçeli Andre Santos ve Baroni'nin baglı oldugu menajerlik şirketiyle çalısması da bu gelişi kolaylaştıracaktır. 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyla geçen aylarda Porto da ciddi şekilde ilgilenmişti.

DarÃ*o Conca - Spielerprofil - transfermarkt.de

------------------------------------------------------------------------------------

2.5 ay önce yukaridaki notlarla önerdigim bir isimdi Conca. 13 macta 1 gol 7 asisti vardi o zamanlar. Su anda 29 macta 3 gol, 17 asist gibi güzel bir istatistige sahip. Orta sahanin tam ortasinda ve hücuma dönük oynayabiliyor, Türk oyunculara benzetirsek en cok benzedigi isim Selcuk Inan diyebiliriz. Onun daha teknik, yaratici ve hizli olani...

Pas konusunda da cok iyi oldugu icin Misimovic ile iyi anlasacagini düsünüyorum hala. Elano'nun yerine yapilacak en iyi transfer... Brezilya Liginin en iyi oyuncularindan biri diyebiliriz su an Conca icin. Es gecilmemesi gereken, hayranlik duydugum, yakindan takip ettigim bir isim...

Youtube'dan video izlemede Türkiye'de sorun oldugu icin youtube videolarini koymuyorum ama istenirse rahatlikla bulunabilir onlarda.

Iste Conca;

[video=dailymotion;x9ercn]https://www.dailymotion.com/video/x9ercn_dario-conca-by-totti-99_sport[/video]

Ek olarak 08-09 sezonuna ait tüm golleri;

[video]https://vxv.tipete.com/video/fdFm36IenUcY/dario-conca-2008-2009.html[/video]

İyide insanın abisiyle soyadı farklı olamaz mı?

Annemin kızlık soyadı ile dayımın soyadı farklıdır. Babaların farklı olmasından dolayı.

Zenci bir box-to-box lazim. Isim farketmez.

Şöyle bir kadroya baktım da..

Gidenler :

-Aykut Erçetin 500.000

-Gökhan Zan 1.000.000

-Ali Turan 500.000

-Barış Özbek 2.500.000

-Elano 8.000.000

-Harry Kewell 4.500.000

-Pino 3.000.000

Yaklaşık olarak bu oyuncular bu fiyatlarla gönderilebilir.Elde edilen gelir : 20.000.000

Aslında Hakan'ı da yazacaktım ama Insua kiralık ve bonservisi şüpheli.Neyse;

-Kaleye yerli alternatif

-Yerli as stoper

-Yerli solbek

-1 ortasaha oyuncusu çift yönlü yabancı banko.

-Bir de solaçık Türk.

-Forvete yerli alternatif.

Gelenler:

-Kenan Hasagic(Türk statüsü)=750.000

-Ömer Toprak=4.000.000

-Gökhan Süzen = 1.500.000

-Wilson Palacios=7.500.000

-Dimitri Payet=5.500.000

-Şahin Aygüneş=2.500.000

-Eren Albayrak=0

-Sercan Kaya=250.000

Toplam=22.000.000

Çok az bir giderle mükemmel bir kadro olur.

----------------------------------Ufuk(Hasagic)----------------------------------------

--Sabri(Serkan)----------Neill-------------Ömer(Servet)---------------G.Süzen(H.Balta)--

------------------------Cana------------Palacios(Ayhan)-------------------------------

-------------------------------Misimovic(E.Çolak)---------------------------------------

---Payet(Sercan Kaya)------------------Baros(Şahin,Batdal)---------------------Arda(Eren)------------

kimse barış'a gökhan'a aykut'a vs 250.000 euro'dan fazla vermez..

zaten yüksek yıllığı olanlar da var aralarında , kulüpler hayatta girmez o yükün altına.

kewell'a verilecek bonservis parası da "0" olur.

pino'yu max 1-1.5 milyona satarız.

yani elano ile birlikte 10 milyon anca toplanır bu adamlardan..

Arkadaş, sezon bitti zaten.

Eren Albayrak, 0

Muhammet Demir, 0

Selçuk İnan, 0

Serdar Kesimal, 3 milyon

Veli-Yasin, 6 milyon

En kötü bunlar alınmalı.

Serdar devre araında geri alınıp önümüzdeki sezon için hazırlanmalı.

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Çağlar Birinci

Gönderilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt